Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6799
Antalya > Kappadókia Kirándulás Antalyaból

Kappadókia kirándulás Antalyaból

A Törökországot ábrázoló képek közül talán az egyik legismertebb a Kappadókia régióban található, világviszonylatban is egyedülálló sziklaképződmények látványa. A gombaszerű formációkat „tündérkéményeknek” is nevezik, tele vannak rejtéllyel és varázslattal. Valójában vulkáni tevékenység és a több ezer éves erózió eredményeképpen jöttek létre a mai tájat formáló természetes sziklaképződmények.

Olvass tovább ...

Több mint egyszerű sziklák, legtöbbjük belsejében a vulkáni tufa kivájásával lakóhelyeket, istentiszteleti helyeket alakítottak ki. Az így kialakult barlangjáratokból és vájatokból álló földalatti városok egész Kappadókiát behálózzák. Van olyan város, amely a felszín alatt öt emelet mélységben terül el, ami maga a csoda!

Szinte lehetetlen elképzelni a kappadókiai kirándulást a hajnalban felszálló és a táj felett lebegő hőlégballonok látványa nélkül. Ne gondolkozzon sokat, jelentkezzen erre a kalandra, nem fogja megbánni! Mi lehet felemelőbb, izgalmasabb és szemet gyönyörködtetőbb, mint felette szárnyalni és madártávlatból látni a világ egyedülálló geológiai és történelmi csodáinak egyikét, Kappadókiát!

Kappadókia kirándulás Antalyaból ára

2024-ben a Kappadókia kirándulás Antalyaból felnőttek részére 50 €, gyerekek (4 – 7 éves kor között) részére 35 €, 3 éves kor alatt ingyenes.

Városi Túra Felnőtt Gyermek
3 Csillagos Szállodai Elhelyezéssel €50 €35
Cave Hotel Szállással €80 €50

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Helyi idegenvezetés angol nyelven
  • Kényelmes, légkondicionált busz (full a/c)
  • Szállodai szállás
  • 1x reggeli (svédasztal, teázási és kávézási lehetőség)
  • 1x vacsora (svédasztalos)
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Belépőjegyek
  • Hőlégballon
  • Italok
  • Ebéd

Kappadókia túra Antalyaból programja

Ez a kirándulás két napba fér bele, hiszen Kappadókia egyrészt több száz kilométerre található Antalyatól, másrészt nagyon sok látnivalót nyújt. Az utat légkondicionált, dönthető ülésekkel felszerelt, kényelmes autóbusszal fogják megtenni. Kappadókiába a Torosz-hegységen keresztül vezet az út, a folyton változó anatóliai táj már a buszúton folyamatosan új látnivalókat kínál. Útközben megreggeliznek egy étteremben, hogy erőt gyűjtsenek a kaland folytatásához.

Olvass tovább ...

Miután megérkeznek Kappadókiába, az első program az egyik földalatti város meglátogatása lesz.

Ezt követi az ebéd, amely egy helyi ételből áll. Még a legválogatósabb vendégnek is ízlik a „testi kebab”! Hagyományosan marhából vagy bárányból készül, a húst agyagcsuporban sütik és szolgálják fel, így a saját levében párolódott hús omlós, puha és rendkívül ízletes lesz. Vegetáriánus és más alternatív étel is választható.

Ebéd után újra buszra szállnak és elindulnak a Szerelmesek Völgye felé, útközben néhányszor megáll a busz, hogy fényképet készíthessenek a csodás panorámáról. Megtekintik Keresztelő Szent János-templomát, majd szabadprogram következik a sziklák között megbúvó Çavusin nevű kis faluban.

A nap utolsó programpontjaként ellátogatnak a Devrent Völgybe, amely állatokat formázó sziklaképződményeiről vált híressé. Nagyon szórakoztató a játék, amikor mindenki más-más állat és egyéb formákat lát bele ezekbe a képződményekbe, csak a képzeletük szab határt! Ezt követi a Paşabağ Szabadtéri Múzeum meglátogatása.

Miután este megérkeznek a hotelbe, egy kis pihenő után mindenki eldöntheti, hogy a hotelben szeretne-e vacsorázni vagy inkább beleveti magát a kappadókiai éjszakába, és részt vesz egy egy igazi török est programon.

2. nap

A kirándulás legemlékezetesebb pillanata napfelkelte előtt kezdődik, akkor, amikor megpillantja a hőlégballonját és megismerkedik a pilótájával. Élmény nézni, ahogy a hőlégballon megtelik levegővel, majd beszáll a kosárba és felemelkedik Önnel a levegőbe! Ez garantáltan olyan élmény lesz, amely után más emberként tér vissza…

Miután mindenki elkészült, irány a Göremei Szabadtéri Múzeum, útközben fényképkészítési megállókkal és vásárlási lehetőséggel.

A következő látnivaló a Galambok Völgye lesz, majd innen az út tovább vezet az Üçhısar Erődhöz.

Az erőd után hátrahagyva ezt a lenyűgöző környéket, tele élménnyel és kellemesen elfáradva visszaindulnak Antalyaba. Útközben megállnak vacsorázni, majd az autóbusz mindenkit a szállodája előtt tesz le.

A kirándulás ára tartalmaz minden transzfert, a luxusautóbusz árát, az utasbiztosítást, a szállodai szobát és idegenvezető díját. Az ár az étkezések közül tartalmazza a reggelit a második napon, valamint a szállodában felszolgált vacsorát.

A szabadprogramok idejében elfogyasztott ebédek és italok külön fizetendőek.  A hőlégballon túra felejthetetlen élménye fakultatív, akárcsak a török esten való részvétel, ezek külön fizetendők. A szállodában a szobáért 15 USD egyszemélyes felárral kell számolni.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kappadókia túra Antalyából?

A Kappadókia túra Antalyából 2024-ben felnőttek részére 50 €, gyermekek részére (4 és 7 éves kor között) 35 €, 3 éves kor alatt ingyenes.

Hogyan jelentkezhetek a hőlégballonos túrára?

Kérem, jelezze nekünk részvételi szándékát és mi minden szükséges információt megosztunk Önnel ezzel kapcsolatban.

Hány fősek a szállodai szobák?

A kirándulásra való jelentkezésnél ismertetjük az éppen foglalható szobatípusokat. Nagyobb családok elhelyezésére is alkalmas, különböző méretű szobák állnak rendelkezésre.

Mennyi időt töltök a buszon?

Ez a kirándulás hosszabb útvonalat foglal magában, viszont annyi látnivalóval és élménnyel, hogy még örülni is fog a busz kényelmes, hátrahajtható ülésein eltöltött pihenőknek… Az utazás monotonitását pedig több megálló beiktatásával próbáljuk élvezetessé tenni.

Az ebéd benne van az árban?

Míg a többi étkezést tartalmazza az ár, az ebéd minden esetben külön fizetendő, kedvező árú, hagyományos kis török éttermekben lesz rá lehetőségük.