Ár
Ettől€28.00
Ár

Ettől€28.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6595
Antalya > Búvárkodás Antalyában

Búvárkodás Antalyában

Kezdő és tapasztalt búvárok számára is! Minden nap ingyenes transzferrel!

A kristálytiszta vizű tenger mind kezdő, mind tapasztalt búvárok számára ideális, a sznorkelezni és a búvárkodni vágyók paradicsoma. A Földközi-tenger víz alatti világa lenyűgöző. Aki egyszer itt merül, az utána visszavágyik ide, ezt mutatja az évről évre visszatérő vendégek növekvő száma.

Olvass tovább ...

Különleges tengeri halfajokban gyönyörködhet. A víz alatti csodálatos növényvilág felfedezése közben álcserepesteknőssel is találkozhat merülés közben. Olyan élményben lesz része, amely egy egész életre meghatározó, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy látta a Földközi-tenger élővilágát.

A környék vizei kitűnő körülményeket biztosítanak a búvárkodáshoz. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a hivatásos búvárok is ide járnak nyaralni, kifejezetten a búvárkodás miatt!

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:00 – 17:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, oktató, felszerelés, két merülés
📌 Információ Színes halak, víz alatti barlangok, korallzátonyok, hínárok

Búvárkodás Antalyában program ára

2024-ben a búvárkodás Antalyában program ára 28 € felnőttek részére, 20 € a nem merülő kísérők részére (csak 7 éves kor felett), 6 éves kor alatt ingyenes.

Búvárkodás Felnőtt Nem búvár
Első merülés (Try Dive) €28 €20
Professzionális búvárkodás (PADI – CMAS tulajdonosoknak) €60 €20

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Búvároktató
  • Búvárfelszerelés használata
  • Két merülés
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Víz alatti fotók és videók
  • Költőpénz
  • Italok

Búvárkodás Antalyában programja

Reggel a kényelmes, légkondicionált transzferbusz felveszi Önt a szállodája előtt, majd elviszi Önt a kemeri kikötőbe, ahol már várja Önt a búvárhajó.

Ha még nem merült korábban, semmi aggodalom, hiszen a búvároktató az üdvözlés után tart egy rövid oktatást, amely során mindent megmutatnak, többek között a víz alatti instrukciók kézjeleit, stb. Minden oktató beszél angolul, törökül, németül és oroszul, a kommunikáció biztosan nem fog problémát okozni. Az oktatást követően kerül sor sekély vízben a tesztmerülésre.

Olvass tovább ...

A tesztmerülés célja, hogy megbarátkozzon a búvárfelszereléssel és annak használatával. Ezt követi az első merülés, mely során az oktató, aki egy hivatásos búvár, végig ott lesz Ön mellett. Többször lesz lehetőség fürdőzésre, úszásra és sznorkelezésre is, pl. amíg a merülésre várakoznak, illetve azt követően is.

Az ebédet a hajó fedélzetén szolgálják fel. Rendszerint valamilyen könnyű fogás kerül az asztalra, hogy kényelmesen, komfortosan érezhesse magát délután a második merülésnél is.

A második merülés az elsőnél sokkal élvezetesebb és izgalmasabb! Természetesen az oktató most is ott lesz végig Ön mellett és segít, ha szüksége lesz rá.

Azok is merülhetnek, akik egyáltalán nem tudnak úszni, hiszen a búvárruha ezt lehetővé teszi, ezenkívül az oktató is segít. Ha egyáltalán nem szeretne merülni, csak kísérőként szeretne részt venni a programon, annek sincs semmi akadálya. Amíg a többiek merülnek, addig a kísérők fürödhetnek vagy sznorkelezhetnek.

A második merülés után visszahajózunk a kemeri kikötőbe, ahol a transzferbusz már várja Önöket, hogy visszavigye a szállodájukba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Búvárkodás Antalyában program?

2024-ben a búvárkodás Antalyában program ára 28 € felnőttek részére, 20 € a nem merülő kísérők részére (csak 7 év felett), 6 éves kor alatt ingyenes

Hány éves kortól lehet búvárkodni?

Mindenki, aki betöltötte a 14. életévét, búvárkodhat, úszástudás nem szükséges hozzá. Aki kísérőnek jelentkezett, később már nem dönthet úgy, hogy mégis merülne, ugyanis az oxigénpalackokat előző este készítik elő az előzetesen leadott létszám alapján. Remek program az egész család számára.

Milyen napokon mehetek?

A búvárhajó a nyári hónapokban az időjárási viszonyoktól és a létszám minimum meglététől függően minden nap kifut a kikötőből, télen meghatározott napokon van erre lehetőség. Az indulás reggel 9:00 óra körül van, visszaérkezés pedig délután 17:00 óra körül, a program időtartama kb. 8 óra.

Mit tartalmaz az ár?

Az árban benne foglaltatik a transzfer, a hivatásos búvároktató díja, a teljes búvárfelszerelés használata, két merülés (egy ebéd előtt és egy ebéd után), az ebéd. Természetesen használhatják a fedélzeten az öltözőket és a tusolókat is. 

Van külön fizetendő szolgáltatás?

A hajón fogyasztott üdítőitalok, a fényképek/ DVD-k, amelyeket a merülés során profi fotósok készítenek, külön fizetendők. Ne felejtse otthon a fürdőruháját, törölközőjét, naptejét és a napszemüvegét se, mivel a merülések mellett lesz alkalma napozni, fürdeni és csodálni a gyönyörű tengeri kilátást a hajóról.