Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Nappali
  • Naplemente
  • Napkelte
Mentés kívánságlistára
6823
Antalya > Lovaglás Antalyában

Lovaglás Antalyában

Biztos látott már olyan jelenetet filmekben vagy olvasott könyvekben, ahol a háttérben a türkizkék tengerrel a hős vagy hősnő, miközben a szél a hajába kapott, lóháton lovagolt a tengerpart finom homokjában. Ezen a kiránduláson ez az álom valósággá válik.

Olvass tovább ...

Antalya gyönyörű és ideális hely a lovagláshoz. Smaragdzöld erdőket, aranyló homokos tengerpartokat járhat be meg lóháton. A program kezdetén rövid lovaglási ismereteket osztanak meg Önökkel. Kiválasztják mindenki számára a méretben és habitusban legjobban illő lovat. Miután elsajátította az alapvető tudnivalókat, lassan ügetve, lóhátról gyönyörködhet az Önt körülvevő tájban.

A lovasbirtok minden lova barátságos, hozzá vannak szokva a látogatókhoz, gondozóik nagy figyelmet fordítanak rájuk. A túra során profi lovasok kísérik, akik hatalmas tudással rendelkeznek a környékről, jól ismerik a lovaikat és mindig Ön mellett állnak, hogy segítsenek, ha szükségét érzi.

Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a mesébe illő félnapos kirándulást máskor is meg szeretné majd ismételni, egyszer ugyanis biztosan nem elég!

📅 Túra Napok: Vasárnap kivételével minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:30 – 10:30 / 13:30 – 15:30 / 16:00 – 18:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, edzőszolgálat, sisak
📌 Információ 90 perces szafari, a tengerparton és az erdőben

Lovaglás Antalyában program ára

2024-ben az antalyai lovaglás ára 40 és 50 euró között van. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és négy ingyenes lovaglási fényképet. Öt év alatti gyermekek nem lovagolhatnak.

Lovaglás Elhelyezkedés Ár
Nappali szafari (80 perc) Erdei és tengerparti utazás  €40
Naplemente szafari (80 perc) Erdei és tengerparti utazás €50
Napkelte szafari (60 perc) Strand utazás €50

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Felkészítés
  • Lovaglás (két óra időtartam)
  • Bukósisak
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Italok

Lovaglás Antalyában programja

Légkondicionált autóbusz érkezik Önért a szállodájába, majd elviszi Önt a lovasbirtokra, ahol az üdvözlést követően egy rövid biztonsági eligazítást, oktatást tartanak, melynek keretében elmagyarázzák az összes tudnivalót, mit szabad, mit nem szabad, mik a vezényszavak, stb.

Olvass tovább ...

A lovaglás során a ménesbirtok biztosítja Önnek az alapvető felszerelést: sisak, nyereg, kengyel, stb., ha igényli, lovaglóbakancsot is bérelhet. Ezután bemutatják a lovának, megismerkedhetnek, összebarátkozhatnak egy kicsit, mielőtt kilovagolnának.

A túra két részből áll: egy erdei és egy tengerparti rész. A túra végeztével visszatérnek a birtokra, ahol megpihenhet egy kicsit egy ital kíséretében. Megtekintheti a lovaglás alatt készült profi fotókat, s ha valamelyik megtetszik, akár meg is vásárolhatja. Végül a minibusz visszaviszi Önt a szállodájába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a lovaglás Antalyában program?

Az antalyai lovaglás ára személyenként 40 és 50 euró között van 2024-ben.

Ajánlják lovagolni nem tudóknak is a programot?

Nem szükséges lovagló tapasztalat a túrához való részvételhez. Akkor is tudja élvezni, ha soha előtte nem lovagolt még.

Hány évesen lehet önállóan lovagolni?

A 8. életévüket betöltött gyermekek lovagolhatnak egyedül.

Van kötelező dress code?

Kényelmes öltözék, a nyereg miatt rövidnadrág vagy hosszúnadrág, zárt cipő (pl. edzőcipő) ajánlott. Lovaglóbakancs és egyéb felszerelések a birtokon bérelhetők.