Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
7042
Antalya > Antalya Akvárium

Antalya Akvárium

Korosztálytól függetlenül mindenkinek, gyermeknek és felnőttnek egyaránt tetszeni fog ez a kirándulás. Az Antalya központjában lévő hatalmas akvárium reggel 10:00 és este 20:00 óra között tart nyitva. Egész napos szórakozás és tanulás várja a résztvevőket.

A futurisztikus épület bejáratánál éttermek és kávézók sorakoznak. Mielőtt belépnének, hogy felfedezzék a csodálatos víz alatti világot, érdemes körbenézni és megjegyezni, hova térjenek vissza ebédre!

Olvass tovább ...

Akvárium alagút

Az antalyai akvárium alagút 131 méter hosszú és 3 méter széles, ezzel a világ leghosszabb ilyen alagútja. A hatalmas víztömeg alatt sétálva feltárul Önök előtt az óceánok és tengerek rejtett világa. Cápák, ráják és megannyi más tengeri halfaj figyelhető meg karnyújtásnyira az üveg mögött. Közelről lehet végignézni ebédidőben a halak és cápák etetését. Saját kézzel etethetnek ráját vagy cumisüvegből koi pontyot. Nemcsak a különböző tengerek és óceánok élővilágával ismerkedhetnek meg, vannak az édesvizek – folyók, tavak – élővilágát bemutató akváriumok is.

Snow World – Hóvilág

A víz alatti világ felfedezése után jöjjön egy újabb csoda. 1500 négyzetméteren várja Önöket a friss hó! A kinti 40 fokos hőség után bent -5 fokban iglu kunyhók között, ropogós, friss havon sétálgathatnak, hógolyózhatnak vagy szánkózhatnak a havas domboldalon. Miután jól átfagytak, igyanak meg egy bögre forró teát Szent Miklós, azaz a Mikulás házában és kávézójában!

Wild Park – Hüllőház

A hüllőházban biztonságos távolságból a világ legmérgezőbb kígyóival nézhet farkas szemet, megismerheti a színesebbnél színesebb trópusi, sivatagi és barlangi hüllők életét, szokásait. Több mint 70 tematikus terrárium található itt.

Mozi

És végül… a nap méltó zárásaként végignézhetik az Ocean Ride XD Cinema 3D filmjét. Olyan érzésük lesz, mintha együtt úsznának a hosszúszárnyú bálnákkal és kicsinyeikkel vagy a hatalmas fehér cápákkal, közelről láthatják a násztáncukat lejtő fókákat, valamint bejárhatják az első világháborúban Çanakkale partjainál elsüllyedt Lundy nevű hajó roncsait is.
…a bluebox technika segítségével pár percre világsztárrá is válnak majd: egy kisfilm főszereplőjeként varázsszőnyegen repülnek, cápákkal és rájákkal úsznak

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 13:00 – 16:30
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, idegenvezetés, belépő
📌 Információ A világ leghosszabb alagút akváriuma, halfajok

Antalya Akvárium kirándulás ára

2024-ben az Antalya Akvárium belépőjegy ára felnőtteknek 50 €, 3 és 11 év közötti gyermekeknek 45 €, három év alatti gyermekeknek pedig ingyenes. Az ár tartalmazza az akváriumjegyeket és a szállodai transzfert.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €50
Gyermek 3 – 11 éves korig €45
Csecsemő 0 – 2 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Belépőjegy
  • Költőpénz
  • Snow world
  • XD sinema
  • Wild park

Antalya Akvárium kirándulás programja

Ez a kirándulás minden korosztály számára ajánlott, sőt a legtöbb hely akadálymentesített, így a kerekesszékkel közlekedők is biztonságosan rész tudnak venni. A program egyszerre szórakoztató és ismeretterjesztő, garantáltan jól érzik majd magukat.

Olvass tovább ...

A komplexum bejáratánál egy vízből kiemelkedő hatalmas bálnát formáló szökőkút fogadja az érkezőket. Az Antalya Akvárium 15 000 négyzetméteres területén várja látnivalóival.
Több mint 40 különböző tematikájú teremben, 7,5 millió liternyi vizet magában foglaló akváriumban csodálhatja meg a tengerek és óceánok élővilágát. 10 000 különböző állatfajnak ad otthont.

Tematikus akváriumok

Már az elején az akvárium díszítése le fogja nyűgözni…trópusi zátonyok, barlangok, elsüllyedt hajó- és repülőroncs. Többnyelvű információs táblákon juthat érdekesebbnél érdekesebb információkhoz az egyes élőlényekről. Csak néhány centiméter választja majd el a cápáktól, a murénáktól és a piranháktól, mégis biztonságban fotózhatja le a méltóságteljesen úszkáló halakat. A fő akváriumban több mint száz cápa, hatalmas ráják és kisebb halak ezrei élnek

Panoráma alagút

A különböző tengerek és óceánok élővilágának felfedezése után végig sétálhatnak a világ leghosszabb akvárium alagútján, amely 131 méter hosszú és 3 méter széles.
Az alagút díszítése egy olasz szobrász keze munkáját dicséri, láthatják itt a Húsvét-szigetek híres szobrait és egy cápák által védett, elsüllyedt kalózhajót és annak kincsesládáit is. Ezenfelül antik amforák, szobrok, víz alá süllyedt városok romjai díszítik az akváriumot.

Hóvilág

A nyár közepén, a legnagyobb forróságban is hógolyózhat egy jót vagy építhet egy hatalmas hóembert! Láthat igazi eszkimó iglu kunyhókat, hó lepte fenyőfákat és még a Mikulás házát is megnézheti.
A hóvárosban labirintusok, hóból készült erődök és hószobrok között barangolhat. Időnként még a hó is el kezd szállingózni. A hőmérséklet -5 fok. A bejáratnál mindenki kap egy thermo overált.

Hüllőház

A hüllőház mérges és ritka kígyófajoknak, skorpióknak, pókoknak és krokodiloknak ad otthont. A trópusi eső hangját, a szél zúgását, a madarak csiripelését és a majmok rikoltozását hallgatva olyan érzése lesz séta közben, mintha tényleg a vadonban lenne.

Mozi

Az Oceanride XD Cinema háromdimenziós filmjét nézve úgy érezheti magát, mintha a valóságban is együtt úszna a bálnákkal, cápákkal és más tengeri élőlényekkel, ezenkívül rengeteg hasznos és érdekes információt tudhat meg bolygónk víz alatti világáról.

Móka a legkisebbeknek

Részt lehet venni búvároktatáson, van egy nagy szórakoztató központ, ezenkívül 5D mozi, játszótér, paintball pálya, éttermek, kávézók, kiállítótermek és egy ajándékbolt.

Visszaút a szállodába

A körülbelül 2,5-3 órás programot követően a transzferbusz visszaviszi Önöket a szállodájukhoz.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Antalya Akvárium kirándulás?

2024-ben az Antalya Akvárium kirándulás ára felnőtteknek 50 €, gyermekeknek (3-11 éves kor között) 45 €, 2 éves kor alatt ingyenes.

Mit vegyek fel?

Kényelmes ruhát és cipőt a sétához.

Milyen éttermek vannak?

Az akvárium területén McDonalds, Artizan (fagylaltozó) és Mado (hagyományos török fagylalt és cukrászda, bisztró ételek) található.

Szükségem van költőpénzre az akváriumon belül?

Az étkezések és az italfogyasztás is külön fizetendő ezen a kiránduláson. Szükség lehet még költőpénzre az ajándékvásárláshoz, vagy ha meg szeretné venni a DVD-t a varázsszőnyegen való repüléséről vagy ahogyan a cápákkal „úszik”.