Ár
Ettől€38.00
Ár

Ettől€38.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
7308
Antalya > Zöld Kanyon Hajókirándulás Antalyából

Zöld Kanyon Hajókirándulás Antalyából

Az Oymapınar-gát megépítésével felduzzasztották a Manavgat-folyó vizét és egy gyönyörű, smaragdzöld színű tó jött létre a meredek hegyoldalak között. A kanyont a tó színéről Zöld-kanyonnak nevezték el és 2000 óta látogatható. A hajókirándulások kedvelt helyszíne lett. Nem csoda, hiszen a kéklő égbolt és a zöld erdők színét visszatükröző tó páratlan látványt nyújt, és végtelen nyugalmat áraszt.

Olvass tovább ...

Az Oymapınar-víztározó egy igazi mérnöki csoda, a mélyén folyik a világ leghosszabb víz alatti folyója és a legszárazabb időszakokban is biztosítja a helyieknek az állandó vízellátást A terület számos ritka növény- és állatfajnak az otthona, ezek közül az egyik, a ritka és veszélyeztetett barna halászbagoly is itt él.

Zöld-kanyon hajókirándulás Antalyából ára

2024-ben az Antalya Green Canyon Boat Trip ára 38 euró felnőttenként, 30 euró 8 és 11 év közötti gyermekeknek, 20 euró 4 és 7 év közötti gyermekeknek, 4 év alatti gyermekeknek ingyenes. Ez az ár tartalmazza a szállodai transzfert, a hajókirándulást, az idegenvezetést, az ebédet és az üdítőket.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €38
Gyermek 8 – 11 éves korig €30
Csecsemő 4 – 7 éves korig €20
Bébi 0 – 3 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezetés
  • Ebéd
  • Üdítőitalok fogyasztása
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Alkoholos italok

Zöld-kanyon hajókirándulás Antalyából programja

Heti három alkalommal indul a kirándulás. Reggel 08:00 és 08:30 között érkezik Önökért a busz a szállodához, ahonnan Manavgatba indulnak, itt a kikötőben már várni fogja Önöket a hajó.

Az érkezést követően az idegenvezető és a hajó kapitánya üdvözli Önöket. Angol, török és német nyelvű idegenvezetés lesz a hajón. A hajókázás időtartama körülbelül öt óra hossza. Ez idő alatt két gátat is látnak, a hajóval bejárják a tavat, valamint két fürdőzési szünetre is sor kerül. A hajón öltöző és mosdó is van.

Olvass tovább ...

Az első fürdőszünetet követően tovább haladnak az Oymapınar-gát felé, útközben megebédelnek egy part menti étterem. Az ebéd választható menüből áll: grillezett hal vagy csirke főtt tésztával, rizzsel és friss salátával. Az ár korlátlan üdítőital fogyasztást tartalmaz. Az alkoholos italok külön fizetendőek. A gátnál újabb fürdőzés következik.

A hajókázás során a kellemes, pihentető napozás és üdítő fürdés mellett egy kicsit belepillantást nyerhetnek a vidéki Törökország életébe is. A kirándulás délután 15:00 óra körül ér véget, amikor is visszaérkeznek a kikötőbe, majd onnan a busz visszaviszi Önöket a szállodájukba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Zöld-kanyon hajókirándulás Antalyából?

2024-ben az Zöld-kanyon hajókirándulás Antalyából ára felnőtteknek 35 €, gyermekeknek (7-12 éves kor között) 20 €, 6 éves kor alatt ingyenes.

Kinek ajánlott?

A kanyon csendes, a vize nem hullámzik, ezért még olyan családoknak is bátran ajánlható, ahol pici gyermekek, kis babák vannak. Egyébként pedig bárkinek, hiszen a csodás természeti szépségű kanyon zöld vízével mindenkit lenyűgöz.

Mit vigyek magammal?

Feltétlenül legyen a hátizsákban naptej, napszemüveg, szalmakalap vagy egyéb fejfedő a tűző napsugarak ellen, fürdőruha, törölköző, kényelmes ruházat, fényképezéshez telefon vagy fényképezőgép, esetleg egy vízálló tok.

Hozzak magammal költőpénzt?

Ha szeretne vásárolni a hajó profi fotósa által készített képekből és DVD-ből, akkor mindenképpen. Ezenkívül a nasik, az alkoholos italok szintén külön fizetendőek. A program tartalmazza egy kerámiabolt meglátogatását is, ha itt szeretne vásárolni, akkor itt is szüksége lesz némi költőpénzre.

Mit tartalmaz az ár?

Transzfer a szállodába oda-vissza, helyi idegenvezetés a hajón, ebéd és az üdítő italok és természetesen az öt órás hajókázás a kanyonban.