Ár
Ettől€250.00
Ár

Ettől€250.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6363
Antalya > Isztambuli Túra Antalyából (Repülőgéppel)

Isztambuli túra Antalyából

Isztambul évszázadokon át az Oszmán Birodalom, később a Török Köztársaság fővárosa volt, jelenleg az ország gazdasági és kulturális központja, egyben a legnépesebb városa is. Mindig különleges szerepet töltött be a történelem során, a Nyugat és a varázslatos Kelet találkozik itt, ez a keveredés teszi egzotikussá, izgalmassá és misztikussá ezt a hatalmas, több mint 15 millió lakosú metropoliszt.

Olvass tovább ...

Nagyszerű döntés a tengerparti nyaralást egy kis isztambuli kiruccanással fűszerezni! A város nagyon sok látnivalóval és élménnyel ajándékozza meg Önöket. Nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor a Kék Mecset és a Hagia Sophia közötti parkban üldögélve meghalljuk a minaretekből az egyszerre felzendülő imára hívó szavakat, melyek a házak tetein visszhangozva végigfutnak és a város minden kis szegletébe, zugába eljutnak. A jól felkészült idegenvezető, aki mindent tud a városról, megmutatja Önöknek a legszebb látnivalókat, elmeséli a város történetét, érdekesebbnél érdekesebb információkkal teszik Önöket gazdagabbá.

A kirándulás során meglátogatják a történelmi Sultanahmet negyedben található Kék Mecsetet, a Hippodromot és annak emlékműveit, a szultánok egykori palotáját, a Topkapi Szerájt, benne a gazdag és értékes kincseket őrző múzeumokkal, az egykori tanácstermet, könyvtárat és az ezernyi titkot őrző háremet.

A palota után az Egyiptomi vagy másik nevén Fűszer Bazár meglátogatása következik. A színek, illatok kavalkádja elvarázsolja az ide betévedőt. A friss fűszerekkel, szárított gyümölcsökkel és magvakkal, finom török édességekkel megrakott pultok hívogatják majd Önöket, minden erejüket össze kell szedni, ha ellen akarnak állni a kísértésnek, de miért is kellene…? Inkább adják át magukat az ismeretlen csábításának és kóstoljanak meg mindent!

A kirándulás ideje alatt lesz természetesen szabadidő is. Akinek kedve van, a szabadidőben részt vehet egy boszporuszi hajókiránduláson. A tengeren ringatózva gyönyörködhet a dombokra épült város nyújtotta csodálatos látványban, a part mentén sorakozó palotákban, a nyári rezidenciák elegáns, kifinomult épületeiben.

📅 Túra Napok: Minden szerdán
⏱️ Túra Órák: 03:00 – 23:00
✔️ Mit Tartalmaz: Repülőjegyek, transzfer, ebéd, idegenvezetés, belépődíjak
📌 Információ Topkapı-palota, Fűszerbazár, Hippodrom, Kék mecset

Isztambuli túra Antalyából ára

2024-ben az Isztambuli túra Antalyából ára felnőtteknek 250 €, 6 éves kor alatt ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €250
Gyermek 7 – 11 éves korig €250
Csecsemő 0 – 6 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Repülőjegy (oda-vissza)
  • Helyi idegenvezetés
  • Belépőjegyek
  • Kényelmes busz (full a/c)
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Ebéd és vacsora
  • Italfogyasztás

Egy napos kirándulás Isztambulba Antalyából programja

Körülbelül reggel 04:00 órakor veszi fel Önöket a transzferbusz a szálloda előtt és viszi Önöket a repülőtérre. A pontos indulási időpontot a kirándulásra való jelentkezéskor fogják megmondani. A repülőút hossza az antalyai repülőtérről az Isztambul ázsiai oldalán található Sabiha Gökçen repülőtérre körülbelül 1,5 órás, amit kihasználhatnak még egy jó kis szunyókálásra.

Olvass tovább ...

A repülőtéren várja Önöket az idegenvezetőjük, aki egész nap Önökkel lesz és végig kíséri Önöket a városon. Az első látnivaló a Kék-mecset és a Hippodrom lesz a Sultanahmet-téren, ezt követi a Topkapi Szeráj, majd a Fűszer Bazár meglátogatása. A nap során lesz majd szabadidő, amikor oda mennek és azt csinálnak, amit csak szeretnének.

A szabadidő alatt részt vehetnek egy másfélórás hajókiránduláson a Boszporuszon. Ez egy választható program, külön fizetendő a helyszínen. Ha részt szeretne venni, kérjük, jelezze az idegenvezetőnek, aki intézi a jelentkezéseket.

A programok után autóbusszal elviszik Önöket a repülőtérre, ahol felszállnak majd az Antalyaba tartó helyi járatra. Az antalyai repülőtéren várja Önöket a transzferbusz és haza viszi Önöket a szállodájukba. Hosszú és fárasztó nap lesz, de garantáltan minden percét élvezni fogja és a látottak, az élmények kárpótolják majd Önöket a fáradt lábakért.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

2024-ben az egy napos kirándulás Isztambulba Antalyából ára felnőtteknek 250 €, 2 éves kor alatt ingyenes.

Megéri vagy túl fárasztó?

A látnivalók és az élmények bősége miatt megér minden fáradtságot! Biztosan nem fogja megbánni, Isztambul mesés világa életre szóló élményt nyújt!

Családoknak is ajánlott?

Ez egy hosszú, egész napos kirándulás korán keléssel, késői érkezéssel és sok-sok sétával. Ezt számításba kell venniük azoknak, akiknek kisgyermekük van, vajon bírja-e, illetve élvezi fogja-e a hosszú utat?

Mit tartalmaz a jegy?

Minden transzfert, oda-vissza repülőjegyet, belépőjegyeket, biztosítást, valamint az angol nyelvű helyi idegenvezetést.

Mit kell külön fizetnem?

Minden étel- és italfogyasztás külön fizetendő a nap során, ezenkívül a boszporuszi hajótúra is külön fizetendő, ha szeretne részt venni rajta. Költőpénzre is szüksége lesz a bazárokban.

Szükségem lesz útlevélre?

Igen, annak ellenére, hogy egy belföldi repülőútról van szó, külföldi állampolgárként az útlevelére mindenképpen szüksége lesz.

Lesz lehetőség vámmentes boltban vásárolni?

A belföldi járatokon való utazások alkalmával nincs lehetőség vámmentes üzletben vásárolni.

Melyik légitársasággal fogunk utazni?

A Turkish Airlines légitársaság rendelkezik a legtöbb járattal, illetve a legjobb légitársaság is. Ez egyébként függ az indulás napoktól és időpontoktól.