Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6505
Antalya > Antalya Yacht Túra

Antalya Yacht Túra

Ha arra vágyik, hogy a Földközi-tengeren vitorlázzon, a meleg mediterrán nap és a lágy tengeri szellő simogassa az arcát, miközben a türkizkék vízen ringatózik, akkor ezen a kiránduláson valóra válik az álma. Ez a kirándulás messze nem egy átlagos hajókirándulás. Az egész napot egy modern, igazi luxusjachton töltheti. A pihenés és lazulás garantált!

Olvass tovább ...

Ezen a kiránduláson a legnagyobb gondja csak annyi lesz, hogy eldöntse: a fedélzet napozóágyain vagy inkább a kényelmes árnyékos ülőhelyeken szeretne-e pihenni. A bár tele finom italokkal, az ebéd ínycsiklandó.

A jacht a part menti legszebb öblök egyikénél köt majd ki, ahol belemerülhet a kristálytiszta vízbe. A tenger sötétkék színe, mielőtt elérné az öböl fákkal szegélyezett zöld partját, türkizkékre vált. A legszebb öblökben úszhatnak majd. Akár fürdenek, akár a fedélzeten maradnak, a táj lenyűgöző szépsége veszi körül Önöket.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 09:00 – 17:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, idegenvezetés
📌 Információ Kis jacht, 80 fő befogadóképesség, tompított zene

Antalya Yacht Túra ára

2024-ben az Antalya Yacht Túra ára felnőtteknek 35 €, gyermekeknek (7-12 éves kor között) 20 €, 6 éves kor alatt ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 13 éves és idősebb €35
Gyermek 7 – 12 éves korig €20
Csecsemő 0 – 6 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezetés
  • Ebéd
  • Hajókázás
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Összes italfogyasztás a hajón

Antalya Yacht túra programja

Miután a transzferbusz elviszi Önöket a kikötőbe a hajóhoz és kiválasztják a fedélzeten a legmegfelelőbb helyet, a kapitány és legénysége üdvözli Önöket.

A hajó 10:00 óra körül fut ki a kikötőből, és a part mentén halad, míg el nem éri az első megállóját, a Cennet-öblöt vagy magyarul a Pradicsom-öblöt. Az öbölbe érkezve nem lesz nehéz kitalálni miért is kapta ezt a nevet, olyan mintha az édenkert elevenedne meg a szemünk előtt.

Olvass tovább ...

Egy körülbelül háromnegyedórás fürdőzés után a hajó újra útnak indul és ezúttal a cél az érintetlen és páratlan Phaselis-öböl. Az öbölbe érve az ebéd is elkészül, amit frissen ott a fedélzeten készítenek Önöknek. Ínycsiklandó illata jelzi majd, mikor kell az asztalokhoz ülni.

Ebéd után egy órás szabadidő kezdődik, úszhat, napozhat a fedélzeten, élvezze az öböl nyugalmát, mielőtt elindulnak visszafelé. Körülbelül 15:00-kor érkeznek vissza a kikötőbe, ahol a transzferbusz várja Önöket.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Antalya yacht túra?

2024-ben az Antalya yacht túra ára felnőtteknek 35 €, gyermekeknek (7-12 éves kor között) 20 €, 6 éves kor alatt ingyenes.

Csoportoknak, nagyobb baráti társaságoknak is ajánlott?

Ez nem egy partihajó, inkább egy relaxáló, pihentető kikapcsolódás a ringatózó vízen. Ha pörgős, partizós hajókirándulást keres, akkor ez nem az a kirándulás.

Az üdítők benne vannak az árban?

Minden ital, üdítő és alkoholos is külön fizetendő.

Az ebéd benne van az árban?

Természetesen! Az ebédet a legénység készíti a hajón és a fedélzeten szolgálják fel.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki csendes kikapcsolódásra, napozásra és pihenésre vágyik.

Nem tudok úszni, probléma?

Nem probléma. Ha nem szeretne, bele sem kell mennie a vízbe, elnyújtózva relaxálhat, pihenhet egész nap a hajó fedélzetén. A hajón egyébként vannak vízi nudlik, amiket kölcsön lehet kérni és közel maradva a hajóhoz még azok is bemerészkedhetnek a vízbe, akik nem annyira biztosak az úszástudásukban. Minden utas számára mentőmellény is biztosított a hajón.