Ár
Ettől€60.00
Ár

Ettől€60.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6587
Antalya > Anatólia Tüze Előadás Antalyából

Anatólia Tüze Előadás Antalyából

Hol máshol lehetne a legjobb megnézni ezt a felejthetetlen zenés-táncos megaprodukciót, mint a szülővárosában, Antalyában!  Az Anatólia tüze néven ismert tánccsoport több mint 20 évvel ezelőtt alakult meg, és azóta világszerte 90 országban adták elő híres előadásukat!  Mégis, a szülővárosukban látni őket fellépni igazán kivételes élmény!

A tánccsoportnak 250 tagja van, egy előadáson egyszerre több mint 100 táncos szerepel és hoz létre egy olyan felejthetetlen és lélegzetelállítóan látványos tánc showt, amit az ember újra és újra meg akar nézni és át akar élni. Korábban az előadásnak a 2000 éves aszpendoszi színház adott otthont, viszont később az épület védelme érdekében felépítettek mellette egy új, formájában szinte az ókori színházéval megegyező színpadot, így olyan érzésük lehet, mintha az ókorba csöppenve néznék ezt a csodálatos előadást. Az előadásokat itt, ezen az új színpadon tartják.

Olvass tovább ...

A társulat repertoárján két előadás is szerepel. A program lefoglalásakor választhatja ki, hogy melyik előadást szeretné megnézni. Az egyik a trójai háború történetét elbeszélő homéroszi irodalmi művön alapul. A tánc segítségével meséli el Párisz és Heléna tragikus szerelmi történetét, és azt, hogy ez végül hogyan döntötte romba a várost.

A másik műsor maga az Anatólia tüze. Törökország minden régiójából, valamint a szomszédos Azerbajdzsánból és Grúziából láthatnak néptáncokat. A táncok e nagyszerű ország történelmét és kultúráját elevenítik meg, annak minden sokszínűségében és pompájában.

📅 Túra Napok: Minden kedden
⏱️ Túra Órák: 17:00 – 23:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, belépőjegyek
📌 Információ Török hagyományok, tánc, zene, színes jelmezek

Anatólia tüze előadás Antalyából ára

2024-ben az Anatólia tüze előadás Antalyából 60 € felnőttek részére, 30 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 6 éves kor alatt ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €60
Gyermek 4 – 11 éves korig €30
Csecsemő 0 – 3 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodába (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenevezetés
  • Belépő jegyek
  • Biztosítás
  • Italok
  • Költőpénz

Anatólia tüze előadás Antalyából programja

A jegyeken lesz pontosan feltüntetve az előadás napja és a pontos indulási időpont a szállodától. A helyszínre érkezést követően az idegenvezető és a helyszíni személyzet megmutatja Önöknek, hová szólnak a jegyeik. Az előadás két órás. A helyszínen van étterem, bár és kávézó is, ahol lesz idejük enni-inni, ha szeretnének.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Anatólia tüze előadás Antalyából?

2024-ben az Anatólia tüze előadás Antalyából 60 € felnőttek részére, 30 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 6 éves kor alatt ingyenes.

Mi tartozik bele az árba?

Transzfer a szállodába oda-vissza, színházi belépőjegy.

Mit kell külön fizetnem?

Költőpénz, étel- és italfogyasztás.

Mit hozzak magammal?

A kényelem miatt jó szolgálatot tehet egy kispárna vagy egy kisebb pléd. Szúnyogriasztót is hozhatnak, akik erre érzékenyek.

Van bármilyen korlátozás, hogy ki mehet?

Ez a műsor abszolút mindenkinek ajánlott: gyerekektől az idősekig. A kisebbeket elvarázsolják a jelmezek és a táncosok előadása, az idősebbek pedig még inkább értékelni fogják a tánc által megelevenített kultúrát és történelmet.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a színházban számos lépcsőfok van, így a mozgáskorlátozott vendégek számára nem minden ülőhely közelíthető meg kényelmesen és biztonságosan. Ha kétségei vannak, kérjük, forduljon a jegyirodához vagy az idegenvezetőjéhez, akik esetleg alacsonyabban elhelyezkedő ülőhelyet tud biztosítani az Ön számára.

Jól fogom látni az előadást?

Igen, a színház úgy épült, hogy minden ülőhelyről maximális látványban részesüljenek a nézők.

Hozzak magammal kispárnát, amire ráülhetek?

Ha van kispárnájuk vagy egy kis plédjük, elhozhatják magukkal, hogy kényelmesebbé tegyék az ülést az előadás időtartamára. Elő- és utószezonban a hűvösebb esték miatt jól jöhet egy kardigán vagy nagyobb vállkendő.