Ár
Ettől€48.00
Ár

Ettől€48.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Válassza ki a Szálloda Helyét
  • Belek Szállodák
  • Antalya, Lara, Kontaaltı Szállodák
Mentés kívánságlistára
7136
Antalya > Horgászat Antalyában

Horgászat Antalyában

A horgászat egy igazán pihentető időtöltés. Nem számit, hogy valaki profi vagy amatőr, esetleg még horgászbot sem volt a kezében. Kint, a nyílt tengeren eltöltött nap már magában csodás élményt fog nyújtani. Ha szerencséje van, akkor a sokféle tengeri hal mellett polip és tintahal is akadhat a horgára.

Olvass tovább ...

A Földközi-tenger több ezer halfajnak ad otthont, az Antalyához közeli vizek sem különböznek ettől.  Ha elég türelmes és szerencsés, akkor foghat tengeri sügért és süllőt, kakashalat, fekete skorpióhalat, ördöghalat, keszegféléket, hogy csak néhányat említsünk a sok közül, de akadhat a horogra nagy rombuszhal is, amely igen kedvelt fogás az éttermekben. Ha igazán szerencsés, akkor akár kifoghatja a ritkán látható fűrészesfogú sügért is, amely ízében felülmúlhatatlan, és nagyon népszerű a mediterrán üdülőhelyeken.

Természetesen a horgászatban nincsenek garanciák, de az biztos, hogy nagyon jól fogja érezni magát!  A fedélzeten profi felszerelés áll a rendelkezésére, a legénység pedig jól ismeri a tengert és tudja, hol érdemes próbálkozni.

Horgászat Antalyában ára

2024-ben az antalyai halászat ára Belek szállodáiban 48 €, Antalya és Konyaalti szállodáiban 55 € lesz. A 3 és 12 év közötti gyermekek kedvezményt kapnak.

Szállodák Felnőtt Gyermek
Belek Szállodák 48€ 35€
Antalya Szállodák 55€ 45€
Lara Szállodák 55€ 45€
Konyaalti Szállodák 55€ 45€

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodából (oda-vissza)
  • Tapasztalt hajóskapitány
  • Tengeri horgászat
  • Teljes felszerelés & csalik
  • Biztosítás
  • Reggeli
  • Ebéd
  • Üdítőitalok
  • Alkoholos italok
  • Költőpénz

Horgásztúra Antalyából kirándulás programja

07:00 és 07:30 között érkezik Önökért a légkondicionált, kényelmes autóbusz a szállodához, amely elviszi Önöket a kikötőbe. A hajón a program a reggelivel kezdődik, ezt követően egy rövid eligazítást kapnak a felszerelések biztonságos használatáról.

Olvass tovább ...

Közvetlenül a reggeli után a hajó kapitánya felvonja a horgonyt és elindul az évszaknak és az adott időjárási viszonyoknak megfelelő horgászhelyekre. A legénység szakértő tudása egész nap a segítségükre lesz. A kirándulás körülbelül 8 órán át tart, és a nap végére – remélhetőleg tele szákokkal – elégedetten és kipihenten térnek vissza a szállodába.

Az ár tartalmazza az összes felszerelés használatát, valamint a biztosítást.

Gyakori kérdések

Milyen fajta halakat foghatok?

Bár nincsenek garanciák, de a régióban bőségesen megtalálhatók a következő halak: tengeri márna, tengeri keszeg, tengeri sügér, tengeri süllő, fekete skorpióhal, kardhal, tűhal, ördöghal, fűrészes sügér, hogy csak néhányat említsünk.

A párom horgászni szeretne, de én nem, mit javasolnak?

Természetesen Önt is szívesen látjuk a fedélzeten, mint nem horgászó utast. A hajón olvashat, nézelődhet, vagy csak élvezze a hajókázást a tengeren.

Szükségem van plusz pénzre a kirándulás árán kívül?

Ha alkoholos italt szeretne vásárolni, érdemes egy kis összeget magával hoznia, ugyanis az alkoholos italok külön fizetendőek.

Milyen egyéb szolgáltatás áll még rendelkezésre a hajó fedélzetén?

Ülőhelyek, egy kis bár és természetesen mosdó wc-vel.

Fogok delfint látni?

Erre nincs garancia. Hátha szerencséje lesz!