Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Idő Kiválasztása
  • 08:00
  • 09:00
  • 14:00
Mentés kívánságlistára
6575
Antalya > Quadozás Antalyából

Quadozás Antalyából

A legjobb quadtúra Antalyában! Quadozzon a Kurşunlu-vízesés mellett. Naponta három időpontban indulnak a túrák.

Ha valami különlegesre vágyik, vagy már unja a strandot, akkor ez egy remek program, amire érdemes jelentkeznie. Ezek a kis terepjárók egyre népszerűbbek, és biztos, hogy Ön is bővíti majd azoknak a vendégeknek a táborát, akik áradoznni fognak erről a kirándulásról!

Olvass tovább ...

Több lehetőség közül lehet választani: egyedül vezetni a quadot, utassal a hátuk mögött vezetni a quadot és ha valaki fél, akkor sofőrt is lehet kérni. A legjobb persze egyedül száguldozni a dombokon és völgyeken át, belegázolni a kis hegyi patakba, hajtani a nagy melegben az erdő árnyas fái alatt.

A tesztvezetés alatt lesz ideje megszokni a járművet és annak használatát. Rövid idő is elég ahhoz, hogy magabiztosnak érezze magát, felvegye a tempót és összhangba hozza a sebességét a konvojjal. 

Ez a túra tökéletes módja annak, hogy néhány órát távol töltsön a szokásos üdülőhelyi lazsálástól, és kipróbáljon valami újat. Ez egy olyan kaland, amit nem szabad kihagynia, később biztosan megbánná. Az adrenalin függők remekül fogják érezni magukat!

Quadozás Antalyából ára

2024-ben az antalyai quad ára 40 € egyszemélyes quad, 60 € dupla quad.

Típus Kapacitás Ár
egyetlen négyes 1 személy 40 €
dupla négyes 2 ember 60 €

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzferek (oda-vissza)
  • Rövid oktatás
  • Quadok használata
  • Biztosítás
  • Személyes kiadások
  • Fotók és videók

Quadozás Antalyából programja

A transzferbusz, miután felvette Önöket a szállodából, vagy a Kurşunlu-vízesés melletti vagy a gyönyörű Lara Beach közelében lévő bázisra viszi Önöket. Érkezés után kiválasztják a quadokat, itt dönthetik el, hogy egyszemélyes vagy kétszemélyes quadot szeretnének vezetni.

Az út során lesz egy pont, ahol helyet lehet cserélni, azaz aki addig sofőr volt, hátra ül, és aki addig utasként utazott, fogja vezetni a quadot, így mindketten részesülhetnek az vezetés élményében. Az indulás előtt tapasztalt, profi vezetők tartanak egy kis eligazítást a quadok vezetését illetően. Természetesen ők a túra során végig a rendelkezésükre állnak, ha segítségre lesz szükségük.

Olvass tovább ...

Különböző típusú terepeken: sárban, homokban, vizes és száraz úton tudják kipróbálni újonnan szerzett vezetési képességüket. A homokdűnék „meglovaglása” és az antalyai fenyőerdők illata felejthetetlen élményt fog nyújtani.

A quadok vezetése nagyjából két órán át tart, és miután teljesítették a pályát, visszatérnek a bázisra, itt elfogyaszthatnak egy frissítőt, megtekinthetik a profi fotós által készített fényképeket és DVD-ket (megvásárolhatók). A túra teljes időtartama körülbelül 3 óra.

Képzett szakemberek kísérik Önöket az egész úton, amely biztonságos szórakozást nyújt az egész családnak. Antalya legszebb tájain haladnak majd keresztül.

Három időpont közül választhatnak: 08:30, 12:00 vagy 15:30.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Quad szafari Antalyából?

Az Antalyai quad szafari ára 40 € egy quad jármű, 60 € dupla quad jármű 2024-ben.

Nekem való?

A quad szafari minden adrenalin függő álma! A 17 éven aluli gyermekek nem vezethetnek egyedül quadot, őket egy felnőttnek kell kísérnie, akivel egy kétszemélyes quadon osztoznak. Ez a túra nem való kisgyermekeknek és az idősebb gyermekek esetében is mérlegelnie kell a szülőnek, hogy való-e a gyermekének. A quadok könnyen vezethetők, és nem igényelnek vezetési tapasztalatot. Vezetői engedély sem szükséges, ez egy olyan túra, amelyet a legtöbben élveznek, akár tudnak vezetni, akár nem.

Mikor indulnak a túrák?

Egész évben, minden nap indulnak.

Mit hozzak magammal?

Naptejet, napszemüveget, kendőt, amit a száj elé lehet kötni, hogy védjen a portól. Olyan kényelmes cipőt húzzanak, ami nehezen esik le a lábról. Papucs, szandál vagy flip-flop nem ajánlott erre az útra.

Hozzak költőpénzt?

Ha szeretne vásárolni a fényképekből vagy üdítőt inni, akkor igen.