Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
7179
Side > Zöld Kanyon Túra Sideből

Zöld Kanyon Túra Sideből

A Zöld-kanyon, ahogy azt a neve is sugallja, egy gyönyörű smaragdzöld szurdok. A folyó és az azt körülvevő táj, a madárcsicsergés elfeledteti Önnel minden gondját, búját.

Olvass tovább ...

Talán ez a legszebb hajókirándulás mind közül! Tényleg olyan érzés, mintha a paradicsomban lebegnénk, ahogy a hajó a tó vízén ringatózik. Az összes sidei kirándulás közül talán ez a leglátványosabb a folyó és a tó jáde zöld vízével, a környező hegyek mélyzöld fenyőerdőivel, a kirándulás diktálta lassú tempóval és a hihetetlenül finom ebéddel. A madárcsicsergés hangjára fog vágyni még jóval azután is, hogy visszatér a szállodába.

Ha amatőr ornitológus vagy érdeklődik a ritka és veszélyeztetett fajok iránt, akkor ez igazi paradicsom az Ön számára. Ha inkább a környék növényvilága érdekli, akkor olyan sokszínűségnek lehet tanúja, amely ritkán adatik meg egyszerre egy helyen.  A kanyon rengeteg növényfajnak ad otthont. A hajóról jól megfigyelheti a partot és az ott élő vadvilágot is.  Ha mindez nem is érdekli, akkor is le fogja nyűgözni a táj szépsége.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:30 – 16:30
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, idegenvezetés, ebéd, hajókirándulás, üdítőitalok
📌 Információ Oymapınar gát, két úszásszünet, gyönyörű természet

Zöld kanyon túra Sideből ára

2024-ben a Side Green Canyon Boat Trip ára felnőtteknek 35 €, 6 és 11 év közötti gyermekeknek 20 €, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €35
Gyermek 6-11 éves €20
Csecsemő 0-5 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodába (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezetés
  • Ebéd
  • Üdítőitalok
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Alkoholos italok fogyasztása

Zöld kanyon túra Sideből programja

A sidei szállodából körülbelül 09:00-kor indulnak a Manavgat melletti Oymapınar-gáthoz és a Zöld kanyonban lévő kis hajókikötőhöz. Az út körülbelül egyórás, a kényelmes, légkondicionált buszból élvezhetik a táj szépségét.

Olvass tovább ...

Amint megérkeznek a kis kikötőbe, hajóra szállnak, és kezdetét veszi a pihentető kikapcsolódás. A hajó egy 14 kilométeres csodálatos vízi úton fog haladni. Ahogy ringatóznak a vízen, érthetővé válik, hogy miért is hívják Zöld-kanyonnak! Megállnak majd egy kis fürdőzésre, a hajón horgászbotok is lesznek, így, aki nem akar fürdeni, próbálkozhat a horgászattal.

A fürdőzési szünet körülbelül 50 percig tart, így még a kevésbé tapasztalt horgászoknak is lesz esélyük kifogni az ebédjüket. A víz kellemesen 20 fokos, igazán frissítő a nagy nyári melegben. A hajó fedélzetén napozóágyak is találhatók, ahová a fürdőzés után kifeküdhetnek sütkérezni a napra.

Ebéd

Az úszás és horgászszünet után egy újabb rövid hajókázás következik a vízen az étteremig. Az étterem a parton található, meseszép természeti környezetben svédasztallal várja Önöket. A menüben faszénparázson grillezett csirke, török fasírt, bárányborda és hal szerepel, köretként választhatnak tésztát, rizst és egy salátabár is várja Önöket, ahol tucatnyi zöldsalátából válogathatnak. Az üdítőitalok, a tea, a kávé és a víz ingyenesen jár az ebédhez, azonban ha valaki alkoholt szeretne fogyasztani, az külön fizetendő a helyszínen.

Az egyórás ebédszünetet hajókázás követi, ahol ismét lesz egy körülbelül félórás fürdőzési lehetőség, ezt követően indulnak vissza a kikötőbe, ahová általában 15:00 óra körül érnek vissza.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Zöld-kanyon hajókirándulás Sidéből?

A Side Green Canyon hajókirándulás ára felnőtteknek 35 €, 6 és 11 év közötti gyermekeknek 20 €, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes 2024-ben.

Mit hozzak magammal?

Mindenképpen hozzon magával fürdőruhát, naptejet és törölközőt. Javasoljuk, hogy hozza magával a fényképezőgépét vagy a mobiltelefonját is, mivel csodás fényképeket tud majd készíteni.

Benne van az ebéd az árban? És az italok?

Az árban a transzferek a hotelbe, a hajókirándulás, a biztosítás és az ebéd korlátlan üdítőfogyasztással van benne.

Van bármilyen korlátozás?

Nincs semmilyen korlátozás, sőt ez a kirándulás a kerekesszékkel közlekedők számára is ajánlott.