Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6547
Side > Búvárkodás Sidében

Búvárkodás Sidében

A tenger csodálatos világa tele van látnivalókkal, olyan, mint egy hatalmas víz alatti múzeum, hajóroncsokat, zátonyokat, a tenger gazdag élővilágát, halak elképesztő sokaságát láthatja majd a merülés során. A Földközi-tenger kristálytiszta vize ideális hely a búvárkodás szerelmesei számára.

Olvass tovább ...

A SCUBA, ami a Self Contained Underwater Breathing Apparatus, azaz a víz alatti légzőkészülék rövidítése, kiváló módja annak, hogy a tenger világát felfedezhessük.  Az agyunknak csak néhány percig tart, amíg hozzászokik a víz alatti légzéshez, amint ez megtörténik, úgy fog úszni, mint hal a vízben!

Akár teljesen kezdő, akár tapasztalt búvár, biztosan jól fogja magát érezni ezen a programon.  Kiváltságos embernek érezheti magát az, aki a tenger világába bepillantást nyer. Oly keveseknek adatik meg ez a lehetőség! Bolygónkat egy teljesen más, teljesen új oldaláról ismerheti meg. A búvárkodás általában egy drága kirándulás, viszont itt Törökországban a helyi valuta kedvező ára miatt sokkal olcsóbb, mint máshol a világban.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:00 – 17:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, oktató, felszerelés, két merülés
📌 Információ Színes halak, víz alatti barlangok, korallzátonyok, hínárok

Búvárkodás Sidében ára

2024-ben a Side Scuba Diving ára 35 € felnőtteknek, 25 € nem búvárkodó vendégeknek 3 év felett, gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 14 éves és idősebb €35
Vendég 4 éves és idősebb €25
Csecsemő 0-3 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodába (oda-vissza)
  • Búvároktató
  • Búvárfelszerelés
  • 2 merülés
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Italfogyasztás
  • Víz alatti fénykép- és videófelvételek

Búvárkodás Sidében programja

Körülbelül reggel 9 órára érkezik Önért a kényelmes, légkondicionált transzferbusz a szállodához, amely elviszi Önt a sidei kikötőbe, ahol a búvárhajó már várni fogja.

Olvass tovább ...

Ha még soha nem búvárkodott, az sem probléma. Ezen a búvártúrán amatőrök, profik és kezdő búvárok egyaránt részt vehetnek! A hajón profi és barátságos személyzet fogadja Önt. Ezt követően a képzett búvároktató rövid oktatást tart a légzőkészülék használatáról, megmutatja a búvárruhát, megtanítja a vezényszavakat és végül kiosztja a felszerelést.

Ezután egy harminc perces tesztmerülés következik az oktató felügyeletével és irányításával. Ez minden esetben kötelező. Egyedül nem merülhet senki, még ha tapasztalt búvár, akkor sem. Amint hozzászokik a víz alatti levegővételhez, egyre lazábban fogja majd magát érezni, mígnem teljesen át nem adja magát ennek a sejtelmes, varázslatosan szép világnak. Ezt a merülést követi az ebéd a hajón, ami általában egy könnyű fogásból, grillen sütött csirkéből, tésztából és salátából áll. Egy kis pihenő után következik a második merülés.

Sidei búvárkodás

Az előírt szabályok értelmében 14 év alatti gyermekek nem merülhetnek, hasonlóan a légzési nehézségekkel küzdőknek sem ajánlott ez a túra. Van lehetőség kísérőként részt venni a programon, azaz ha valaki szeretne eljönni, de nem szeretne merülni, akkor a rendes ár feléért részt vehet a kiránduláson. A kísérők, amíg a többiek merülnek, úszhatnak, sznorkelezhetnek vagy nézelődhetnek a hajóról.

A búvárkodás program a nyári szezonban minden nap indul, a reggeli indulás 09:00 óra körül, visszaérkezés pedig 16:00 óra körül van a sidei szállodába. A jegy ára tartalmazza a transzfereket, a biztosítást, a profi oktatót, az ebédet és a merüléshez szükséges búvárfelszerelés használatát.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a sidei búvárkodás program?

Az oldalsó búvárkodás ára 35 € felnőtteknek, 25 € 4 év feletti, nem búvárkodó vendégeknek, 2024-ben 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Mit hozzak magammal?

Javasoljuk, hogy hozzon magával naptejet, napszemüveget, fényképezőgépet, fürdőruhát és törölközőt, valamint költőpénzt.

Készülnek víz alatti fényképek?

Lesz a hajón egy profi fotós, aki egész nap a csapattal lesz, sőt együtt merül Önökkel és szuper akciófotókat készít mindenkiről.

Mit tartalmaz az ár?

Transzfer a szállodából oda-vissza, két merülés, biztosítás, ebéd, a búvároktató díja és a búvárfelszerelés használata.

Kinek ajánlott ez a kirándulás?

Ez a túra mindenkinek, családoknak, egyedülállóknak és csoportoknak egyaránt való, bár 14 év alattiak nem merülhetnek, de amíg a többiek merülnek, ők fürödhetnek a tengerben vagy sznorkelezhetnek.