Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6411
Side > Siklóernyőzés Sideből

Siklóernyőzés Sideből

Side csodálatos üdülőhelye rengeteg látnivalót, programot és szórakozást kínál, viszont a siklóernyőzéshez semmi sem fogható. Egy rövid utazással a szomszédos Alanyába lehetősége van kipróbálni milyen érzés magasan, a felhők között repülni és a madarak szemével látni a világot.

Olvass tovább ...

Alanya külterületén, a Yassi Tepéről profi pilóta kíséretében fog ugrani. A magasba érve a híres Kleopátra-part fölött repül majd és láthatja a Törökország déli partjainál kilométereken át elterülő aranyló homokot.

Néhány rövid futólépés megtételét követően elrugaszkodnak a hegyoldalról és a termik erejétől fogva elkezdenek emelkedni a magasba. Az biztos, hogy nem gyengébb idegzetűeknek való, de azt is tudnia kell, hogy az egyik legbiztonságosabb módja a repülésnek. Kihagyhatatlan élményben és látványban lesz része, a lábai alatt terül el a Torosz-hegység és a Földközi-tenger. Lehet ennél többet kívánni?

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 09:00 – 14:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, pilótadíj, minden felszerelés
📌 Információ Tandemrepülés, a Kleopátra strand madártávlatb

Siklóernyőzés Sidéből ára

2024-ben a Side Tandem Paragliding ára 40 € személyenként. A repülés időtartama 20-30 perc.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €40
Gyermek 4-11 éves korig €40

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbe
  • Oktatás
  • A pilóta díja
  • Teljes felszerelés használata
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fényképek és videók
  • Hill Belépődíj (10 €)

Siklóernyőzés Sidéből programja

Körülbelül 10:30-kor felveszik Önt a sidei szállodájából, és elviszik a Yassi Tepén lévő bázisra. A pontos időpontokat a foglaláskor fogják megmondani. A busz teljesen légkondicionált lesz az Ön kényelme érdekében.

Olvass tovább ...

Miután megérkezik a Yassi Tepére, megismerkedik a pilótájával, aki teljes körű biztonsági eligazítást tart Önnek. Miután teljesen felkészültek és készen állnak a repülésre, a pilótával együtt elhelyezkednek a siklóernyő ülésében, majd nekifutnak, és a levegőbe emelkednek.  Lassan ereszkednek lefelé a Kleopátra part felé. A légáramlatoktól függően körülbelül 20 percig fog tartani a repülés.

Ha már a levegőben vannak, a pilótátok végzik az összes technikai munkát, Önnek pedig csak annyi dolga van, hogy hátradőljön és élvezze az utazást.  Mindeközben a pilóta egy kamerával a teljes repülést rögzíti, hogy újra és újra átélhesse!

Miután biztonságosan leszálltak a parton, lesz egy kis idő pihenni és egy hideg ital mellett átnézni az ugrásról készült felvételeket.  A busz ezután visszaviszi Önt a sidei szállodájába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Siklóernyőzés Sidéből program?

2024-ben az Siklóernyőzés Sidéből ára 40 € személyenként. A repülési idő általában 20-30 perc.

Milyen ruhába jöjjek?

Kényelmes, megkötős cipőbe jöjjön, ami nem esik le a lábáról. Olyan ruhát válasszon, amibe kevésbé tud belekapni a szél repülés közben. Nadrág vagy rövidnadrág javasolt.

Mi van akkor, ha rossza az idő?

Ha a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt nem tud repülni a választott időpontban, akkor alternatív dátumot/időpontot vagy teljes visszatérítést kínálunk.

Mit jelent pontosan az, hogy tandemben repülni?

A tandemben repülés párban repülést jelent, azaz hogy végig Ön mögött fog ülni egy tapasztalt és szakképzett pilóta, aki irányítja a repülést.

Milyen költségre számíthatok még?

A fényképek és videók, valamint az üdítőitalok fogyasztása külön fizetendő a helyszínen.