Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6721
Side > Sapadere Kanyon Sidéből

Sapadere Kanyon Sidéből

Ez egy egész napos túra a Torosz-hegységben, amelynek során a varázslatosan szép Sapadere-kanyont fedezhetik fel. A kanyon alján csörgedező patak csodálatos vízeséseket hoz létre, az ezek fölé épített fa pallón sétálva könnyedén bejárható a kanyon.

Az út mentén található növény- és állatvilág elbűvölő. A kanyon több mint 360 méter hosszú és 400 méter magas. A Sapadere-kanyonba belépve a látvány és a hangok varázslatos világába csöppennek, a madárcsicsergésből és a szelíd patak zenéjéből álló csodás koncertet hallhatnak.

Olvass tovább ...

A kanyonban sétálva lenyugszik a lélek. A 750 méteres séta végén egy természetes sziklamedencéhez és a Sapadere-vízeséshez érkeznek meg. Csak a bátrak és fittek csobbannak a jéghideg vízben. Innen a legendákkal és gyönyörű cseppkövekkel díszített Törpék-barlangjához vezet az út. A természetkedvelők valószínűleg sosem fogják elfelejteni ezt a napot.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:30 – 17:30
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, kanyon belépő, ebéd, idegenvezetés
📌 Információ Sapadere kanyon, Törpék barlangja, banánültetvények

Sapadere Kanyon Sidéből ára

2024-ben a Side Sapadere Canyon Tour ára felnőtteknek 35 €, 6 és 11 év közötti gyerekeknek 20 €, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €35
Gyermek 6-11 évesek €20
Csecsemő 0-5 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodába (oda-vissza)
  • Idegenvezetés
  • Belépőjegy a kanyonba
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Törpék-barlangja (3 €)
  • Költőpénz
  • Italfogyasztás

Sapadere Kanyon Sidéből programja

A sidei szállodából körülbelül reggel 9 órakor veszi fel Önöket a légkondicionált autóbusz, majd Alanya városán keresztül haladva a Torosz-hegységen keresztül vezet az út a Sapadere-kanyonba. Miután megérkeznek, egy kellemes séta következik a kanyonban, ahol a természet gyönyörű hangjait és látványát élvezhetik. A séta végén a Sapadere-vízesést láthatják, amely egy vízzel teli sziklamedencébe zuhan alá. Ha van bátorsága, ugorjon bele a jéghideg és kristálytiszta vízbe!

Olvass tovább ...

Az ebédet egy helyi étteremben szolgálják fel, amely általában grillezett halból vagy csirkéből, tésztából vagy rizsből és salátából áll.  Finom, frissen sült kenyeret szolgálnak fel mellé.  Lehetőségük lesz megkóstolni más, a falubeliek által készített helyi ételeket is.

Ebéd után felkeresik a Törpék-barlangját, amelyet más néven Szivárvány-barlangnak is neveznek. A barlangnak saját legendája van, amelyet az idegenvezető mesél majd el Önöknek. A barlang gyönyörű cseppköveiről híres, amelyek szivárványszínben pompáznak, innen kapta a nevét is. 

A barlang gyógyító hatásairól is ismert.  Különösen a légzőszervi vagy asztmás problémákkal küzdő emberek számára van jótékony hatással.

Miután megnézték a barlangot, visszatérnek az autóbuszhoz, amely visszaviszi Önöket Alanyába, ahol egy órás szabadidejük lesz, vásárolhatnak, nézelődhetnek vagy akár beülhetnek egy kávézóba is. 

Ezt követően az autóbusz visszaviszi Önöket a sidei szállodájukba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Sapadere-kanyon Sidéből?

A Side Sapadere Canyon Tour ára 35 € felnőtteknek, 20 € 6 és 11 év közötti gyerekeknek, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes 2024-ben.

Családoknak ajánlott?

Mindenkinek, aki szeret és tud is sétálni, annak ajánlott ez a kirándulás. Mozgásukban korlátozott vendégeknek vagy, akiknek nehezükre esik a séta, nem ajánlott ez a kirándulás.

Mit tartalmaz az ár?

A transzfereket hotelbe, az angol nyelvű idegenvezető díját, az ebédet, a biztosítást és a belépőt a kanyonba.

Mi az, amit nem tartalmaz az ár?

Az italfogyasztást, a Törpék-barlangjába a belépőjegyet és a költőpénzt nem tartalmazza az ár.

Mit hozzak magammal?

Fürdőruhát, kényelmes pólót és rövidnadrágot, kényelmes cipőt, törölközőt, naptejet, napszemüveget, fényképezőgépet és némi költőpénzt.

Milyen napokon és hány órakor indul a kirándulás?

A Sapadere-kanyon kirándulás minden szerdán és vasárnap indul a nyári szezonban. Ez egy egész napos kirándulás, reggel 08:40 körüli indulással és 16:30 körüli érkezéssel.