Ár
Ettől€25.00
Ár

Ettől€25.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6397
Side > Törökfürdő Sidében

Törökfürdő Sidében

Lépjenek a szultánok és feleségeik nyomdokába! Kényeztessék magukat egy igazi törökfürdőben. Megérdemlik, hogy testileg és lelkileg is megtisztuljanak és felfrissüljenek. Azonkívül, hogy rendkívül pihentető, még a barnulást is felgyorsítja, hiszen az elhalt hámrétegtől megtisztított bőr sokkal szebben és egyenletesebben barnul a napon. Kezdjék ezzel a programmal a nyaralásukat!

Olvass tovább ...

Az emberek régebben nemcsak tisztálkodni jártak a fürdőkbe, hanem a társasági élet egyik fontos helyszíne is volt. A fürdőben találkoztak a barátaikkal, megbeszélték az ügyes-bajos dolgaikat, ezenkívül fontos szerepet töltött be a gazdasági és a politikai kapcsolattartás területén is, üzleteket kötöttek, a közéletet érintő kérdésekben döntöttek egy-egy ilyen találkozás alkalmával. Manapság ezek a régi fürdők már csak inkább turisztikai látványosságok.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Bármikor a nap folyamán
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, papucs, szappan, törölköző
📌 Információ Szauna, bőrradírozás, hab- és olajmasszázs

Törökfürdő Sidében ára

2024-ben a Side-i törökfürdő ára 25 €/felnőtt. A 6 és 11 év közötti gyermekek ára 15 €, a 6 év alattiak pedig ingyenesek.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €25
Gyermek 6-11 éves €15
Csecsemő 0-5 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodából (oda-vissza)
  • Szauna
  • Sószoba
  • Szappanhabos masszázs
  • Olajos masszázs
  • Arcpakolás
  • Fekete tea vagy almatea
  • Papucs, törölköző és szappan használat
  • Extra masszázs

Törökfürdő Sidében programja

Egy kényelmes transzferbusz érkezik Önökért a hotel elé és elviszi Önöket a hamamba. Az érkezést követően a recepción röviden elmondják, miből áll a program, mi hogyan fog egymás után következni.

Ezt követően kiosztják a törölközőket és az öltözőben át tudnak öltözni fürdőruhára. Javasoljuk, hogy a hölgyek bikinit, a férfiak fürdőnadrágot viseljenek. Az öltözőben zárható szekrények vannak, ahol biztonsággal elhelyezhetik ruháikat és a személyes holmijaikat. 

Olvass tovább ...

Szauna

A program a szaunával kezdődik, ahol körülbelül húsz percet tartózkodnak majd. A 40-50 fokos melegben a bőr pórusai kitágulnak, és az izzadással távoznak a méreganyagok, ezzel készen is állnak a következő lépésre.

Sószoba

A szakképzett személyzet ezután a sószobába kíséri Önöket, ahol az egész testüket sós bőrradírral ledörzsölik. A radírozás folyamata körülbelül tizenöt-húsz percig tart, kellemes bizsergető érzés járja majd át a testüket.

„Köldökkő”

A legnagyobb gőzterem a kupolás csarnok, ennek közepén egy márványból készült, hat vagy nyolcszögletű emelvény képezi a fürdő „köldökét. Erre a kellemesen meleg márványkőre kell majd felfeküdniük. De előtte a falba épített márvány padozaton várakozva a réz fali kutakból locsolgathatják magukra a hűs vagy éppen meleg vizet, amelyik éppen jól esik. Szólítják, ha Önökre kerül a sor.

Masszázs

Egy nagy párnahuzatszerű anyagot mártanak a szappanhabos vízbe, ami tele szívja magát szappanhabbal, a bele kerülő levegőtől pedig léggömb alakúra fújódik fel. Majd ezt az anyagot kicsavarva az összegyűlt szappanhabot rácsurgatják a testére és kezdődik a letisztított bőr lemosása és masszírozása. Ez a rész a legkellemesebb, olyan mintha selyemkendőkkel simogatnák a bőrünket. Vigyázzanak, el ne aludjanak közben! Ezt követően átkísérik Önöket a masszázs szobába.

Itt a masszőr felsegíti Önöket a masszázságyra, ahol lágy zene mellett húsz percen keresztül masszírozzák finom illóolajjal a feje búbjuktól a lábuk ujjáig. Egy kellemes arcpakolást is felhelyeznek az arcbőrükre. El is szundikálhatnak közben, ez sok vendéggel meg is esik, de semmi gond, a masszőr jelzi, amikor meg kell fordulni, vagy amikor már végzett. Miután véget ér a program, és átöltöztek, a transzferbusz visszaviszi Önöket a szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Törökfürdő Sidéből program?

A Hamam ára Side városában 2024-ben 25 €/felnőtt 2024-ben. A 6-11 éves gyermekek 15 €, a csecsemők pedig ingyenesek.

Mit hozzak magammal?

Alapvetően csak saját magát! Egy fürdőruhára és némi költőpénzre lesz szüksége, ha üdítőt szeretne vásárolni.

Kinek ajánlják a programot?

Az izomfájdalommal küzdő emberek számára a törökfürdő enyhíti a fájdalmakat. A személyzet mindegyike profi, szakképzett masszőr, a sportsérülések vagy egyéb hasonló sérülések okozta fájdalmak enyhítésében is tudnak segíteni. Mondja el a masszőrnek, ha bármilyen nehézsége vagy problémája van, illetve jelezze, ha valahol fájdalmat érez a masszírozás során. A törökfürdő asztmás betegeknek nem ajánlott a magas hőmérséklet miatt.