Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6552
Side > Aquapark Sideben

Aquapark Sideben

Ha a szálloda békéje és csendje után úgy érzik, hogy egy kicsit több kalandra vágynak a nyaralás során, a Water Planet Aquapark tárt karokkal várja Önöket. Több mint 24 csúszdát és medencét próbálhatnak ki.

A legbátrabbak számára ott van a bungee jumping, de raftingolhatnak is, ha arra támad kedvük. A több mint 300 méter hosszú, mesterséges folyó zúgóinak legyőzése egy elképesztő adrenalin bomba!

Olvass tovább ...

És ha már az adrenalinról beszélünk… a Water Planet ad otthont a híres és hírhedt Kamikaze-csúszdának is. Próbálja ki, ha meri!

Még ha a csúszdákat nem is szereti, ott van a hullámmedence, amelyben pontosan olyan érzés fürdeni, mintha a tengerben lenne.

A csúszdák mellett a játékokkal teli gyermekmedencével a Water Planet minden korosztály számára kínál valamit.

A csúszdaparkban találhatók éttermek is, így senki sem marad éhes a sok mozgás után. Az egész családnak egy hatalmas szórakozás ez a program.

Aquapark Sideben ára

2024-ben a Side Water Planet Aquapark ára felnőtteknek 50 €, 7 és 11 év közötti gyerekeknek 35 €, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €50
Gyermek 7-11 évesek €35
Csecsemő 0-6 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodába (oda-vissza)
  • Belépőjegyek
  • Korlátlan üdítőital fogyasztás (helyi)
  • Korlátlan sor- és borfogyasztás
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Egyéb alkoholos italok fogyasztása
  • Költőpénz
  • Bungee jumping
  • Jégkrém

Aquapark Sideben programja

A nyári szezonban a hét bármely napján lehet jelentkezni erre a programra. A legkorábbi indulási időpont reggel 08:45, a szállodába való visszaindulás pedig 16:00.

Ez a kirándulás hihetetlenül kedvező ár-érték arányú, a jegy ára tartalmazza a belépőjegyet, a transzfert a szállodába és vissza, az ebédet, a helyi üdítőital, valamint a helyi sör- és borfogyasztást is. Teljes körű biztosítás is van az árban.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Water Planet Aquapark kirándulás Sidéből?

2024-ben a Water Planet Aquapark Sidéből ára 50 € felnőtteknek, 35 € gyerekeknek (7 és 11 éves kor között), 6 év alatt ingyenes.

Kinek ajánlott?

Egyedülállóknak és baráti társaságoknak egyaránt ajánlott ez a program, de a legnagyobb rajongói a családok. A gyerekek számára rengeteg élményt nyújt, nagyon jól szokták érezni magukat, a szállodába való visszatérés után pedig jó nagyokat szoktak aludni a szülők nagy örömére.

Mit hozzak magammal?

Fürdőfelszerelést, ami fürdőruhát, fürdőnadrágot, törölközőt, naptejet, papucsot, napszemüveget és fejfedőt foglal magában. Sok terasz a medencékre és a csúszdákra néz, így aki csak pihenni szeretne, napozhat a teraszon vagy a medencék mellett, miközben szemmel kísérhetik az önfeledten játszadozó csemetéiket.

Ha amellett dönt, hogy hozza a kameráját vagy a telefonját, akkor gondoskodjon egy vízálló tokról is hozzá.

Fontos, hogy olyan lábbelit hozzanak, ami nem csúszik, mert a medence partja csúszós és eleshetnek.

Hozzon magával egy kis költőpénzt is. Az üdítőitalok és az ebéd benne van az árban, viszont a jégkrémek, rágcsálnivalók külön fizetendők.

Mi nincs benne az árban?

Az import üdítők és alkoholos italok, a snack ételek, a jégrémek külön fizetendők. A helyszínen készített fényképek és videó felvételek is külön fizetendők.

A bungee jump és a rafting nincs benne az árban, ezek a helyszínen külön fizetendők.

Vannak éttermek a park területén?

Snackéttermek és kávézó található a park területén.