Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6531
Alanya > Búvárkodás Alanyában

Búvárkodás Alanyában

A Földközi tenger csodálatos élővilágába nyerhetnek bepillantást, egy olyan életbe, amit addig talán el sem tudtak képzelni. Közvetlen közelről tárul Önök elé a varázslatos környezet színkavalkádja. A hajóról ebéd előtt és után is van lehetőség merülni.

Mindig is ki szerette volna próbálni milyen érzés, de nem merte? Nem kell aggódni, kezdőként is nyugodtan belevághat a programba, hiszen minden adott ahhoz, hogy tanúja legyen a tenger adta csodának. Tapasztalt oktatók kíséretében könnyen elsajátíthatja az alapokat és folyamatos felügyelet alatt, biztonságosan merülhet. Az oktatás egyéni, nem csoportos így minden információt személyesen kap meg a szakembertől. A merülési mélység 3-5 méter között van.

Olvass tovább ...

Kezdőknek és engedéllyel rendelkezőknek különböző nehézségi fokú búvárkodást kínálnak.

PADI engedéllyel rendelkezőknek a kezdő csoporttól távolabb egyéni oktatóval mélyebb és időben is hosszabb merülést biztosítanak. Szintén 2 alkalommal mehetnek délelőtt és délután is merülésenként körülbelül 30-45 percig, 20 méterig. Amennyiben csak kísérőként szeretne valaki részt venni és nem búvárkodna, annak egy hajókirándulás, napozás, fürdőzés esetleg sznorkelezés az egész napos program.

Mindkét transzfer, az ebéd, két merülés, az oktató és a felszerelés benne van a program árában.

Az alanyai búvárkodás egy teljesen új világra nyitja ki a szemét. Ez a partszakasz tiszta vízének köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy felejthetetlen tengeri kalandban legyen része. Attól a pillanattól kezdve, hogy felveszik a szállodánál és a kikötőben fellép a hajóra, az addig érzett félelmet izgalom váltja fel.

A Földközi-tenger partja hemzseg a halak számtalan fajtájától, mint például a papagájhal, a szivárványhal, a sügér, a mediterrán muréna, a keszeg és még sorolhatnánk. Van egy kis esélye annak is, hogy delfinekkel, teknősökkel, polipokkal vagy cápákkal is találkozhatnak. Felfoghatatlan élmény karnyújtásnyira lenni ezektől az élőlényektől.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:00 – 18:30
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, oktató, búvárfelszerelés
📌 Információ Gazdag tengeri élővilág, két merülés egy napo

Búvárkodás Alanyában ára

2024-ben az alanyai búvárkodás ára 35 € felnőtteknek, akik búvárkodnak, 20 € a kísérőknek, akik nem merülnek, gyermekeknek 6 éves korig ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Búvároktató
  • Búvárfelszerelések
  • Ebéd
  • 2 merülés
  • Biztosítás
  • Víz alatti fotók és videók
  • Italok

Búvárkodás Alanyában programja

A teljesen felszerelt hajón képzett személyzettel tölthetik el az egész napot akár kezdő, akár profi búvárként vannak jelen. Minden egészségügyi és biztonsági előírást betartva merülhetnek a Földközi-tenger mélykék vízébe. 14 év alatti személyek nem búvárkodhatnak.

Olvass tovább ...

A transzferbusz a szállodából a kikötőbe szállítja, ahol már várni fogják Önöket. Minden adott ezen az 56 főt befogadó képes 17,5 méter hosszú, 5 méter széles hajón. Természetesen rendelkezik a hajó WC-vel, zuhanyzóval, napozóterasszal, konyhával és nem utolsó sorban egy búvárplatformmal is.

Kezdő merülőknek:

Ahogy elindul a hajó az első merülési helyére az oktatók megkezdik a képzést, minden olyan fontos információt átadnak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságosan merüljenek. Megmutatják a felszerelést és elmagyarázzák, mire kell figyelni, attól függetlenül, hogy képzett oktatóval lesznek a víz alatt. A két rész között a fedélzeten fogyaszthatják el az ebédjüket.

Amíg a merülésre vár élvezheti a napsugarakat a napozóteraszon, úszhat vagy pipával és szemüveggel sznorkelezhet a hajó körül.  Megoszthatja élményeit, tapasztalatait a hajón lévő többi vendéggel, hasznos információcsere lehet kezdő vagy profi búvárokkal beszélgetni.

17:00 óra környékén ér vissza a csapat a kikötőbe, ezután pedig visszaszállítják Önöket a szállodájukba.

Profi búvár szeretne lenni?

Kérjük, forduljon hozzánk további információért, hogyan válhat okleveles búvárrá.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az alanyai búvárkodás?

2024-ben az alanyai búvárkodás ára 35 € felnőtteknek, akik búvárkodnak, 20 € a kísérőknek, akik nem merülnek, gyermekeknek 6 éves korig ingyenes.

Nekem ajánlják, ha még soha nem merültem?

Teljesen kezdőknek is határozottan ajánlott. A rövid oktatás után egy képzett búvár kíséri majd, aki megtanítja a víz alatti kommunikációhoz szükséges jelnyelvre is, így nyugodtan belevághat a kalandba.

Meddig tart a merülés?

Két merülést tartalmaz a nap melyek egyenként a kezdőknek 20-30, a profiknak 30-45 percesek. A palackok előre meg vannak töltve, ezek határozzák meg a merülési időket. Az ebédet a két merülés között a hajón fogyasztja el a társaság.

Ha nem szeretnék merülni, kísérőként is részt vehetek?

Csatlakozhat olcsóbban kísérőként a programhoz. Ilyenkor napozásra, úszkálásra vagy sznorkelezésre van lehetőség vagy a fedélzetről kísérhetik figyelemmel barátaik, családtagjaik búvárkodási élményét. Meg kell jegyezni, ha úgy döntene, hogy mégis merülne, nem tudja meggondolni magát hiszen a palackokat előre bekészítik a hajóra. Így a program lefoglalásakor el kell dönteni, melyik opciót választja.

Mit vegyek fel?

Egyszerű fürdőruha vagy bikini és strandruházat, kényelmes viselet kell. A búvárruhát, a palackot és a felszerelést a társaság biztosítja.

Ajánlott családoknak is?

Az úszás és búvárkodás miatt ez a túra családoknak és egyedülállóknak egyaránt megfelel. A csodálatos víz alatti életet sznorkelezés közben is meg lehet nézni, és ismét minden felszerelés biztosított a fedélzeten. Tehát akár először merül, akár felidézi korábbi merülési élményeit, ez a túra az egész családnak szól. A Földközi-tenger sziklái és halai között készült víz alatti kép mesés emlék a búvárhajón töltött időről, amelyet biztosan megismétel, amint lehetősége adódik.