Ár
Ettől€20.00
Ár

Ettől€20.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6557
Fethiye > Fethiye Quad Szafari

Fethiye Quad Szafari

Azok számára, akik egy kicsivel több akcióra vágynak, mint amennyit a strand és a medence
nyújthat, a tökéletes megoldás egy délelőtt vagy délután a quadokon. A bázis Ölüdenizben található, csak egy rövid útra Fethiye városától. Az útvonal különböző nehézségi fokokat
tartalmaz, valamint fantasztikus kilátást nyújt az ölüdenizi strandra és a kék lagúnára. Mindentől
távol, de még mindig karnyújtásnyira a tengertől, a porlepte utakon és a speciálisan kialakított
pályákon fog felkapaszkodni az út folyamán.

Bővebben ...

A hegyekben, Ölüdeniz és Hisarönü üdülőhelye között fekszik Kayaköy szellemfalu. Ez is része a
quad-útvonalnak, elhagyott házaival, a faluból csak a kőfalak maradtak meg. Az eltelt pár száz év
során a házak tetőit, ajtóit, ablakait eltávolították.
Itt egykor boldogan éltek egymás mellett keresztények és muszlimok. A szűk macskaköves utcák még mindig megvannak, és az egykor működő templomok romjai őrszemek az út mentén. Amikor a falu görög tagjait felszólították, hogy költözzenek vissza Görögországba, a muszlim törökök annyira elérzékenyültek, hogy sokan elkísérték őket a fethiyei kikötőbe elbúcsúzni. Házaik üresen maradtak, és végül az egész falu elnéptelenedett. A falut ma már csak turisták látogatják, akik kirándulnak vagy a quadjaikat parkolják le itt, hogy közelebbről is szemügyre vegyék ezt a festői romot, amely egykor talán az emberek harmóniában való együttélésének megtestesítője volt.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 8:30 – 12:00 / 12:00 – 15:30 / 15:30 – 19:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, erős járművek, sisak, benzin
📌 Információ  Sáros, poros kaland, göröngyös utak az erdőben.

Fethiye Quad Szafari ár

A Fethiye Quad szafari ára 2024-ben 20 € az egyszemélyes quad járműre, 25 € a dupla quad járműre. A quad szafari 2 órán át tart.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Oktatási szolgáltatás
  • Jól karbantartott quadok
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fotók és videók

Fethiye Quad Biking programja

A túrák a nap folyamán több időpontban is elérhetőek, és Ön választhatja ki legmegfelelőbb napszakot.  A pontos felvételi időpontok az Ön által választott időponton alapulnak, és az Ön tartózkodási helye szerint kerülnek kiosztásra.  Míg az Ölüdenizben, Hisarönüben és Ovacıkban tartózkodó vendégek számára a transzfer benne van a jegy árában, addig a Fethiye vagy Çaliş Beachről történő transzferekért felárat kell fizetni.  A kirándulás teljes időtartama körülbelül 2,5 óra az indulástól a visszaérkezésig.

Bővebben …

Miután elvitték Önt az ölüdenizi quadbázisra, rövid oktatást kap a jármű kezeléséről, mielőtt elindul a hegyre Kaya Köyü felé. Az egyre magasabbra vezető úton és terepen fog motorozni. Egy rövid megálló után a helyiek által „Szellemfalunak” nevezett településen újra elindulnak az erdőkön keresztül, és útközben történelmi emlékművek mellett haladnak el. A tenger mély azúrkék színe és a fenyők smaragdzöldje elvarázsolja majd Önöket, mielőtt visszaérnének az ölüdenizi kiindulási pontra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Fethiye quad szafari?

A Fethiye Quad szafari ára 2024-ben 20 € az egyszemélyes quad járműre, 25 € a dupla quad járműre. A quad szafari 2 órán át tart.

Kell-e tapasztalattal rendelkeznem a vezetéshez?

A quadokon egyedül vagy tandemben is vezethet. Tapasztalat nem szükséges, mivel érkezéskor a bázison oktatásban részesül. Nem kell jogosítvány ahhoz, hogy vezethessen,

Miután profi vezetőnktől megkapták az alapfokú oktatást, konvojban haladnak felfelé a hegyekben kijárt terepen, egy vezetővel elöl, egy másik pedig a konvojt kísérve.  Ha bármilyen nehézség adódna, a vezetők azonnal ott lesznek Önök mellett és segítenek.

Mikor mennek a túrák?

A túra naponta háromszor indul, reggel, napközben és délután, a nyári szezonban a hét minden napján, sőt, ha az időjárás és a létszám engedi, télen is.

Mit tartalmaz a jegyem ára?

A jegye tartalmazza a quadok használatát a túra teljes időtartamára, valamint a biztosítást és a teljes túra alatt a szakképzett kísérőt. A bukósisakot a társaság biztosítja, valamint a túra előtt oktatásra is sor kerül.

Mit kell viselnem?

Érdemes kényelmes ruhát viselni, rövidnadrágot pólóval, alatta pedig egy fürdőruhát.  Előre figyelmeztetjük, hogy porban, vízben, sárban bőven lesz része a csapatnak így nem érdemes a legjobb illetve fehér ruhát viselnie. Ajánlott még a napszemüveg vagy vezetőszemüveg, valamint egy kendő vagy zsebkendő, amelyet porvédőnek használhat.

Mit vigyek magammal?

Vigyen magával némi pénzt italok vagy rágcsálnivalók vásárlására.  A túra során egy fotós lesz a csapattal, aki folyamatosan képeket és videót készít, amit a végén a helyszínen meg is vásárolhat.

Nyugodtan hozza el saját fényképezőgépét, ha szeretné, de ne feledje, hogy vízálló táskában tartsa, mivel a túra során vízben is fog vezetni.

Végül pedig viseljen jó lábbelit, amely a legdurvább terepen is a lábán marad.

Kinek ajánlott ez a túra?

Félnapos túraként, még ha alig tud is elszakadni a napozóágytól, ez is elég ahhoz, hogy a nyaralóhelye egy másik oldalát lássa. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy 17 éven aluliak nem ülhetnek egyedül a quadokra, de egy másik felnőtt vezetővel együtt igen.