Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6500
Fethiye > Fethiye Török Est

Fethiye Török Est

Ha Törökországban tartózkodik, és egy autentikus estét szeretne eltölteni, akkor egy látványos török
táncestet ajánlunk. Élje át az estét úgy, mint a szultán kísérete, élvezze a hagyományos szórakozást és táncoljon Fethiye egyik legmenőbb éjszakai szórakozóhelyén, fent a hegyekben, Hisarönü felé.
Nem összetévesztendő a szállodákba és apartmanokba néha ellátogató egyéni fellépőkkel, a török
est az ország minden tájáról származó hagyományos táncoknak és viseleteknek a bemutatója. A folklór és némi komikus tánc teszi még változatosabbá az esti szórakozást, a legegzotikusabb táncokkal, a hastánccal együtt, így biztos, hogy egy mesés estét fog eltölteni. Még arra is lehetősége nyílik, hogy felvegyen egy hastáncos kendőt, és utánozza a táncosok mozdulatait!

Bővebben ...

Ez a program mindenki számára remek szórakozást nyújt, és a szó szoros értelmében ízelítőt ad a török kultúra és konyha sokszínűségéből. Az étkezés bő választékú mezével, azaz előétellel kezdődik, amelyek ízletesek és sokoldalúak, mindenki számára van valami. A főétel
hagyományos török eredetű lesz, amelyet a helyszínen, frissen főznek meg Önöknek. A desszert
általában az asztalra helyezett gyümölcsökből áll, amelyeket a műsor alatt fogyaszthatnak el.
Az autentikus török hangszereken megszólaló, néha kísérteties, néha lelkesítő, autentikus zenei
válogatással a hangok még jó ideig elkísérik Önt, miután ez a csodálatos este véget ért.

Fethiye török est ára

Fethiye-ben a török est ára 2024-ben 40 € felnőtteknek, 30 € gyermekeknek (7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Vacsora
  • Biztosítás
  • Költőpénz

Fethiye török est programja

A török éjszakai élmény akkor kezdődik, amikor felveszik Önt a szállodából vagy apartmanjából. Az indulási idő a szállástól függően változik. A transzferbusz Çaliş Beachen és Fethiyében kb. 18:30-kor indul, Ölüdenizben 19:00-kor, végül Hisarönüben és Ovacıkban 19:15 körül veszi fel. Ezután Hisarönüből Ovacık/Fethiye területére viszik, ahol maga az esti tánc show megrendezésre kerül, asztalához kísérik és kezdődhet a vacsora majd a mulatság.

Bővebben …

Az étkezés vége felé a házigazda bemutatja a fellépőket, akiket látni fog. Nem kell felállniuk a helyükről, csak dőljenek hátra és élvezzék! Amikor a műsor véget ér, általában van egy kis idő a, hogy a vendégek is megmutathassák tudásukat a parketten. Éjfélkor a show és a tánc véget ér, és a légkondicionált busz várja, hogy visszavigye a fethiyei szállodájába, vagy ha úgy dönt, hogy egy kicsit tovább maradna, rendelhet taxit a visszaútra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Fethiye török est program?

Fethiyében a török est ára 2024-ben 40 € felnőtteknek, 30 € gyermekeknek (7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Kinek ajánlott a program?

Bátran ajánljuk családoknak ezt a fantasztikus élményt, egészen kicsiktől a nagyszülőkig. Az autentikus légkör egy másik arcát mutatja meg ennek az országnak a szórakozással együtt. A baráti társaságok és természetesen a párok is élvezik a show műsort.

 

Mit tartalmaz a jegyár?

Tartalmazza a transzfert a hotelből oda-vissza, valamint az étkezést, a szórakozást, és a biztosítást.

Vannak extra költségek?

A jegy árához pluszban importált italok járnak. Az est folyamán felmerülő személyes kiadásokat is be kell kalkulálnia. Biztonság kedvéért legyen önnél költőpénz.

Van öltözködési szabályzat?

A török éjszakán nyugodtan vehet részt laza öltözékben, bár sokan élnek a lehetőséggel, hogy kicsit csinosabban felöltözzenek, és megadják a módját az estnek. Ne felejtsen el kabátot vagy pulóvert eltenni a nyári szezon későbbi szakaszára, amikor a hegyi levegő és a hűvösebb szelek uralkodnak.

Be kell majd vonulnom a táncparkettre?

Ezt a kérdést gyakran teszik fel az apukák a hastánc előtt. Semmit sem kötelező, ha a táncosok önkénteseket kérnek, akkor az Ön döntése, hogy részt vesz-e vagy sem. A közönség részvétele mindig szabadon választható. Önnek csak annyit kell tennie, hogy élvezi az estét!