Ár
Ettől€65.00
Ár

Ettől€65.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6513
Bodrum > Kirándulás Dalyanba Bodrumból

Kirándulás Dalyanba Bodrumból

Nincs jobb egy jó iszapfürdőnél. Ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni és kényeztetni magát, akkor a dalyani kirándulás pont Önnek való. A Dalyan városon keresztül kanyargó folyó utat nyit az ősi, 2000 éves líkiai királysírokhoz, emellett ellátogatnak a lenyűgöző Iztuzu Strandra, ahol a caretta caretta, magyarul álcserepes teknősök rakják le tojásaikat.

 

Bővebben ...

A több mint három kilométernyi aranyszínű homok a teknősök éjszakai tojásrakó területe. Azok a részek, ahová a tojásokat lerakják, el vannak kerítve és védettek, ide a turisták nem léphetnek be. Arra kicsi az esély, hogy lássa ezeket a csodás teremtményeket, ugyanis csak éjszakánként jönnek ki a partra. Azonban a Dalyan folyón hajókázva minden esély megvan arra, hogy egy-kettőt lásson úszni a hajó mellett.

A kiránduláson kipróbálhatja az iszapfürdőzést is. A teljes testüket be kell kenni az iszappal, majd hagyják megszáradni, ezt követően pedig le kell mosni a tusolókban. Higgye el, a bőre hálás lesz érte! Azt mondják, hogy tíz évvel fiatalabbnak tűnnek, akik kipróbálták már…

 

Kirándulás Dalyanba Bodrumból ára

2024-ben a Kirándulás Dalyanba Bodumból ára 65 € felnőtteknek, 50 € gyermekeknek (4 és 12 éves kor között), 3 év alatt ingyenes.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Ebéd
  • Belépőjegyek ára
  • Biztosítás
  • Idegenvezetés
  • Költőpénz
  • Reggeli
  • Italfogyasztás

Kirándulás Dalyanba Bodrumból programja

A kirándulás reggelén a kényelmes, légkondicionált autóbusz felveszi Önöket a bodrumi szállodájukból és megkezdik az utazást Dalyan felé. Az indulás reggel 06:30 körül lesz, és Bodrumba körülbelül 19:30 érnek vissza. A pontos időpontokat foglaláskor a kirándulásjegyre írják rá.

Az oda utón tartanak egy megállót Gökovánál, ahol megreggelizhetnek és elmehetnek mosdóba is. Az úton gyönyörködhetnek a tájban, igazán csodás vidéken fognak keresztül haladni, mígnem megérkeznek Dalyan városába.

Bővebben …

A város és a folyó fölé emelkedő impozáns líkiai sziklasírok történetét az idegenvezető részletesen ismerteti a terület történelmével együtt. Ezután átmennek a városon, majd a folyón lehajókáznak a gyönyörű Iztuzu Strandra. Ezt a területet az évek során számos híresség kereste fel, kiemelkedő természeti szépségéről híres, és valószínűleg a világ egyik legromantikusabb strandja.

Az ebédet a hajó fedélzetén szolgálják fel, és lesz szabadidejük is úszni és fürdeni a tengerben, vagy csak napozni egyet a parton, mielőtt elindulnának a nap fénypontját jelentő iszapfürdőbe.

Nem valószínű, hogy látnak teknősöket a parton, de tartsa nyitva a szemét a folyón való hajókázáson, ugyanis ez a teknősök természetes élettere és gyakran kidugják a fejüket a vízből.

A Köyçeğiz-tó partján iszapfürdőzés során tetőtől talpig be kell kenniük magukat a friss iszappal. Ha ezzel meg vannak, akkor a napon állva vagy feküdve meg kell várniuk, hogy teljesen megszáradjon a bőrükön az iszap. Könnyedén lemoshatják majd magukról a helyszínen lévő zuhanyzókban. Ezt követően néhány percet szánjanak a forró termálmedencében való fürdőzésre, ezzel lesz teljes a kezelés. Ne ijedjen meg a medencékből kiáramló kénes szagoktól, pár perc múlva már nem is fogja érezni. Miután megszáradtak és teljesen kipihenték magukat az iszapfürdő után az autóbusz visszaindul Önökkel a hegyeken keresztül Bodrumba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kirándulás Dalyanba Bodrumból?

2024-ben a Kirándulás Dalyanba Bodumból ára 65 € felnőtteknek, 50 € gyermekeknek (4 és 12 éves kor között), 3 év alatt ingyenes.

Mit hozzak magammal?

Fürdőfelszerelést: fürdőruha a hölgyeknek, fürdőnadrág az uraknak, szalmakalap vagy más fejfedő, törölköző, napszemüveg és naptej. Ha van, akkor csúszásmentes lábbeli, papucs.
Költőpénzt, ha szeretne a profi fotós által készített fénykép- és videofelvételekből vásárolni.

Kik mehetnek iszapfürdőzni?

Mindenki, aki szeret az iszapban dagonyázni! Nem ajánlott csecsemőknek és kisgyermekeknek (3 év alatt), illetve szívbetegséggel küzdőknek, várandós hölgyeknek sem a meleg termálvíz miatt.

Mit tartalmaz az ár?

A transzfereket a hotelbe (oda-vissza), az idegenvezetést, a biztosítást, a hajókázást, az ebédet és az Iztuzu Strandra a belépőjegyet.

Mit nem tartalmaz az ár?

A költőpénzt, a reggeli árát, snack ételek árát és az italfogyasztást sem tartalmazza a jegy ára.

Figyelni való dolgokra

Minden értéket és elektronikai eszközt tegyen vízálló tartóba vagy táskába.
Felhívjuk figyelmét, hogy az ezüstékszerek az iszapban lévő anyagokkal kémiai reakcióba lépve elszíneződhetnek. A legjobb, ha az ékszereket a szállodai szoba vagy recepció széfjében hagyják ennek a kirándulásnak az idejére.