Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6490
Bodrum > Lovaglás Bodrumban

Lovaglás Bodrumban

A Bodrum lovas szafari egy lassúbb tempót kínál a félsziget felfedezéséhez. A dombok és az azúrkék égbolt smaragdzöld erdeivel a hátterében nincs is jobb kikapcsolódás, mint a nyeregben, a ló gyengéd járására ringatózni.

Bővebben ...

Bodrumtól 20 percnyi autóútra található a lovas tanya, mely egy jóval lassabb és csendesebb élettempót diktál, mint a város. A tanyán lévő lovak mind szelídek és hozzá vannak szokva a turistákhoz. Attól a pillanattól kezdve, hogy megismerkedik a lovával, csak rá koncentráljon, higgye el, az állat érezni fogja és ezek a nyugodt, kedves lények szívesen és büszkén mutatják meg a Bodrum-félsziget gyönyörű tájait, amelyet a csillogó Égei-tenger szegélyez.

Narancsligeteken és a fenyőerdőkön keresztül fognak lovagolni, miközben kristálytiszta levegőt szívnak be. Olyan falvakon fognak keresztül lovagolni, ahol a helyiek szívesen látják a külföldieket, egy kicsit bepillantást nyerhet a török falusi életbe is.

Lovaglás Bodrumban ára

2024-ben a Lovaglás Bodrumban ára 45 € személyenként. 8 év alatti gyermekek nem ülhetnek egyedül a lovon, csak a szüleikkel együtt lovagolhatnak.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbe (oda-vissza)
  • Oktatás és eligazítás
  • Két órás lovaglás
  • Biztosítás
  • Bukósisak használata
  • Költőpénz
  • Italfogyasztás

Lovaglás Bodrumban programja

A választott és egyeztetett időpontban a lovas tanya kényelmes, légkondicionált transzferbusza felveszi Önt a szállodájából és a körülbelül húsz percre található ranchra viszi. Itt a túravezetők üdvözlik Önt, és tartanak egy rövid oktatást és eligazítást, ezt követően kiosztják a védősisakokat, melyek viselete kötelező és bemutatják a lovát, amin lovagolni fog majd. Minden túravezető szakképzett és tapasztalt. Ezt követi egy teszt lovaglás.

Bővebben …

Ha mindenki komfortosan és biztonságban érzi magát a nyeregben, kezdődik is a kaland. A Bodrum környéki csodás tájat fogják bejárni kilátással a türkizkéken csillogó Égei-tengere.

A lovas túra a nyári szezonban minden nap indul, általában naponta kétszer. Ön választhatja ki az indulás időpontját. A ranch általában 09:00 és 18:00 óra között van nyitva.

A szafari időtartama négy óra a szállodától való indulástól a visszaérkezésig.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Lovaglás Bodrumban program?

2024-ben a Lovaglás Bodrumban ára 45 € személyenként. 8 év alatti gyermekek nem ülhetnek egyedül a lovon, csak a szüleikkel együtt lovagolhatnak.

Ki lovagolhat?

Általában véve bárki lovagolhat. Kivétel ez alól: mozgáskorlátozott vendégek, szívbetegséggel küzdő vendégek, várandós hölgyek, illetve a 6 éven aluli gyermekek csak szüleikkel együtt, egy lovon lovagolhatnak. Nincs szükség előzetes tapasztalatra. A nagyobb gyerekek általában nagyon szokták szeretni ezt a programot.

A lovasok egymás mögött haladnak úgy nevezett „konvojban”, a szakképzett, tapasztalt túravezetők pedig az egész kirándulás során végig a csapat mellett maradnak.

Mi van akkor, ha a családom/barátaim nem akarnak lovagolni, de el szeretnének kísérni?

Semmi gond, természetesen őket is szeretettel várjuk a lovas tanyán. Szétnézhetnek a ranchon, megnézhetik az istállóban lévő többi lovat. Van egy kis büfé, ahol üdítőket vásárolhatnak, amíg várakoznak, hogy a többiek visszatérjenek.

Mit tartalmaz az ár?

A transzfereket a hotelbe (oda-vissza), a profi, tapasztalt lovas túravezető díját, a biztosítást és a sisak használatát (kötelező).

Mit nem tartalmaz az ár?

Költőpénz, profi fotós által készített fénykép- és videofelvételek, italfogyasztás a büféből. 

Kiválaszthatom én a lovat, amin lovagolni szeretnék?

A lovat mindig a vendég mérete és személyisége szerint választják ki a szervezők, hogy a lovas és a ló minél nagyobb összhangban legyenek egymással. Természetesen, ha lát olyan lovat, amelyen szívesen lovagolna, jelezze a szervezőknek. Ha nincs akadálya, akkor természetesen lovagolhat rajta.

Mit hozzak magammal?

Naptej és napszemüveg használata ajánlott, mint ahogy a ruházat alatti fürdőruha/fürdőnadrág viselete is. Lesz a túra során lehetőség fürdőzésre.

Legyen Önnél egy kis költőpénz is, hogyha szeretne üdítőt vásárolni vagy fényképet és videofelvételt, ugyanis az egész túra során egy profi fotós tart a csapattal és remek felvételeket készít. A nap végén ezek a fotók megvásárolhatók.

Természetesen saját fényképezőgépet és telefont is hozhat magával, de gondoskodjon ezek részére vízhatlan tokról is.

Milyen ruhát viseljek?

Kényelmes ruhát, pólót és félhosszú vagy hosszú nadrágot, alatta fürdőruhával. A nyeregben való ülés okozta kidörzsölés miatt ajánlott a hosszabb nadrág. Kényelmes cipőt, ami nem esik le könnyen a lábáról.