Ár
Ettől€25.00
Ár

Ettől€25.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6519
Bodrum > Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból

Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból

Miért ne cserélné fel egy napra Bodrum strandjait és bárjait, egy rendkívüli szépségű sziget túrára? Amint a hajó elhagyja Bodrum kikötőjét, a város zaját és nyüzsgését felváltja a tenger hullámainak lágy zúgása és suhogása, a tengeri madarak csiripelése. Miután a hajó fedélzetén kényelmesen elhelyezkedett, nincs más hátra, minthogy hátradőljön és élvezze a hajókázást a türkizkék Égei-tengeren.

Bővebben ...

A kétszintes hajó fedélzetén bár, öltözők, napozóhelyek és árnyékos pihenők szolgálják a vendégek teljes kényelmét

Tökéletes lehetőség, hogy elszakadjon a világtól, pihenjen és átadja magát a mediterrán napsütésnek ringatózva az Égei-tenger szelíd hullámain.

Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból ára

2024-ben a Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból ára 25 € felnőtteknek, 15 € gyerekeknek (7 és 12 éves kor között) 6 év alatt ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbe (oda-vissza)
  • Ebéd
  • Belépőjegyek
  • Idegenvezetés
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Minden italfogyasztás

Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból programja

A bodrumi szállásáról reggel, előre egyeztetett időpontban, kényelmes, légkondicionált autóbusszal elviszik Önöket a kikötőbe, ahol a hajó már várja a vendégeket. Miután mindenkit üdvözöltek a fedélzeten, a hajó felhúzza a horgonyt, és elindul az égei-tengeri partok mentén. Az első megálló a festői szépségű Német-öbölben lesz, ahol úszhat, napozhat és csodálatos fotókat készíthet. Ezt követően az Orak-sziget öblébe indulnak, ahol 2 órát tölthetnek el a sziget pompás strandjain.

Bővebben …

Ha ez még nem lenne elég, meglátogatják a kristálytiszta vizű Kızılburun-öblöt is, amely szürkés fehéres, gyönyörű szikláiról híres. A víz olyan tiszta itt, hogy a tengerfenék homokját is látni lehet.

Ebben az öbölben, a hajó fedélzetén szolgálják fel az ebédet, amely általában grillezett csirkéből, salátából és tésztából áll, és friss, ropogós török kenyérrel együtt kínálják.

Ebéd után következik a Tavşan Burnu vagy Nyulak-szirtje, ahol a vadnyulak lejönnek a partra, hogy üdvözöljék a kirándulóhajókat néhány finom ebédmaradék reményében. Ahogy közelednek a parthoz, a nyulak mintha a semmiből tűnnének elő az öböl sziklái és bokrai mögül, és különböző színekben pompáznak.

Ha nagyon szerencséses, delfineket és teknősöket is láthatnak természetes környezetükben, amint a hajó mellett úszkálnak. Ezután, a délután vége felé lassan visszatérnek a bodrumi kikötőbe.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból?

2024-ben a Kirándulás az Orak-szigetre Bodrumból ára 25 € felnőtteknek, 15 € gyerekeknek (7 és 12 éves kor között) 6 év alatt ingyenes.

Ez egy partihajó?

Pont az ellenkezője, ez egy csendes, pihentető hajókázás, ahol hátradőlve relaxálhat.

Ez egy családbarát túra?

Igen, családok és baráti társaságok, de egyedülállók is jól érezhetik magukat ezen a kiránduláson. A napozás és pihenés mellett a gyerekek a sekély vízben próbálkozhatnak az úszás elsajátításával, ha még nem tudnak úszni. 

Sznorkelezhetek?

A fedélzeten általában szokott lenni sznorkel felszerelés és vízi nudli is. Az előbbit a már jól úszók nyugodtan használhatják, akik még nem biztosan az úszástudásukban, segítségül hívhatják a nudlikat, amikkel a víz felszínén biztonságosan lebeghetnek. Megjegyzés: sem a hajó, sem a vízben nem maradhatnak a gyerekek felügyelet nélkül.

Milyen napokon indul a kirándulás?

Minden nap indul a nyári szezonban, az elő-és utószezonban időjárás- és létszámfüggő. A transzferbusz a hotelnél fogja felvenni Önöket és oda is viszi vissza a kirándulás végén. A pontos indulási időpont a jegyen lesz feltüntetve.

Mit tartalmaz a jegy ára?

A transzfereket, a biztosítást és az ebédet.

 

Mi az, ami nincs benne az árban és külön fizetendő?

Költőpénz, snackételek (rágcsálnivalók) és az italfogyasztás.

Mit hozzak magammal?

Fürdőfelszerelés: fürdőruha és fürdőnadrág, törölköző, naptej, napszemüveg és fejfedő a tűző nap ellen. Költőpénz, ha az ebéden kívül mást is szeretne enni, például rágcsálnivalókat.  Fényképezőgépet vagy telefont is hozhat magával a gyönyörű táj megörökítéséhez, azonban vízhatlan tokról is gondoskodjon.