Ár
Ettől€79.00
Ár

Ettől€79.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6550
Alanya > Legendák földje Alanyából (Land of Legends)

Land of Legends Kirándulás (Legendák földje) Alanya-ból

Az Alanya-ból induló Legendák földje mindenkit el fog varázsolni egy mesebeli világba, ez egy igazán szórakoztató program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Land of Legends – más néven Török Disneyland Belek városában található. Vízi csúszdák, hullámvasutak és medencék sokasága minden korosztálynak (közülük néhány fűtött így télen is alkalmasak a fürdőzésre), delfin-, bálna- és rozmárshow-k, 5D mozi, cirkuszi előadások és mindenféle attrakció várja az ide látogatókat!

A park olyan hatalmas, hogy egy térkép segítségével tudnak eligazodni a programhelyszínek között, így érdemes egy tervet készíteni erre napra, hogy minden beleférjen amit meg szeretnének nézni.

Az éjszakai show opcionális így kérjük foglaláskor mindenképpen jelezze felénk.

Bővebben ...

A nyaralások kihagyhatatlan programja az aquapark, de nem mindegy, hogy milyen felszereltségű. Általában a nagyobb szállodáknál azért több medence és csúszda található, de olyan élményt biztos nem tud nyújtani, mint a török Disneyland. Az Alanya-tól körülbelül egy órányira található szórakoztató központban számos dolog várja az érdeklődőket. Ha itt nem érzi jól magát akkor sehol se. Garantáljuk, hogy nem fog unatkozni.

A vízipark részen várja Önöket a hullámmedence ahol a szörfözést próbálhatják ki, a vad folyó ahol raftingolhatnak, a jakuzziban és az infinity medencében pihengethetnek. Több, mint 40 csúszda áll a rendelkezésükre a kezdőtől a legextrémebbekig.

A Land of Legends Franco Dragone agyszüleménye, aki a Cirque de Soleilért felelős, és aki számos Las Vegas-i előadást is rendezett. Így várható volt, hogy a park valami hasonló alkotás lesz, amely az egész család számára nyújt szórakozást. Hol máshol lehet egy csúszdában rakétával a földre zuhanni, és tíz perc múlva már a pingvinek játékát nézni?

Ez egy mesés kirándulás az egész család számára, és érdemes a nyaralás elején beiktatni, hogy legyen idejük egy második vagy akár egy harmadik látogatásra is.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:00 – 19:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, belépőjegyek, idegenvezetés
📌 Információ Csúszdák, medencék, hullámvasút, delfin show

Alanya Land of Legends kirándulás ára

2024 márciusáig az Alanya-i Land of Legends túra ára felnőttek számára 79 €. A 4 és 11 év közötti gyermekek jegyei 66 €, míg a 4 év alattiak számára ingyenes. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a belépőjegyeket. Tekintse meg az alábbi listát az összes hónapra vonatkozó árakért.

Hónap Felnőtt Ár Gyermek Ár
Január €50 €40
Február €50 €40
Március €55 €45
Április €59 €49
Május €69 €56
Június 1-15 €79 €66
Június 16-30 €89 €71
Július €89 €71
Augusztus €89 €71
Szeptember €69 €54
Október €59 €44
November €54 €44
December €54 €44

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbe (oda-vissza)
  • Belépődíj
  • Biztosítás

    Alanya Land of Legends programja

    Az alanyai szállodából reggeli órákban veszi fel Önöket az autóbusz és elindulnak Belekbe. A Park 10:00 órakor nyit, így az elsők között léphetnek majd be.

    Nehéz lesz eldönteni mit szeretnének megnézni, ugyanis azt biztosra állítjuk, hogy nem elég egy nap, ahhoz hogy mindent kipróbáljanak és a műsorokon is részt vegyenek.

    Bővebben …

    Felsorolni is kevés lenne ez az oldal arra ami várja a parkba látogatókat de azért kedvcsinálónak megemlítünk néhányat közülük. A kalandparkban több hullámvasút várja a merészebbeket, mint például a Typhoon, amely 86 km/h-s sebességet ér el, vagy a Twister ami 9 méter magasból repít le és még sok érdekes kaland vár mindenkire. Az aquaparkban több mint 40 csúszda és különböző medencék adnak lehetőséget a felfrissülésre és ha még ez sem volt elég, akkor az Aqua Disco-ban táncraperdülhetnek a szökőkutakkal és a csodálatos fényjáték el fogja Önöket kápráztatni.

    Ha pedig inkább a virtuálisabb szórakozást kedvelik, akkor egy 5D mozi várja Önöket, ahol a forgó ülőrésznek köszönhetően úgy érezhetik, mintha a valóságban is minden megtörténne.

    Nincs annyi szabadidejük ami alatt mindent körbejárnának, de mindenki talál magának megfelelő programot, és ha elfáradnának a napozóteraszokon megpihenhetnek vagy beülhetnek egy szórakoztató műsorra is.

    Természetesen a nap végén a megbeszélt helyen és időben találkoznak majd az idegenvezetővel és visszatérnek Alanya-ba.

    Gyakori kérdések

    Mennyibe kerül a Land of Legends kirándulás?

    Land of Legends kirándulás ára Alanyából 2024-ben 79 € felnőtteknek,  66 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között) , 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

    Kinek ajánlott a Land of Legends program?

    Mindenkinek egyaránt ajánlott program. Ez egy magas színvonalú vidámpark, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szórakozást.

    Mit tartalmaz a jegyár?

    Az ár csak a következőket tartalmazza : transzfert oda-vissza, a Land Of Legends belépődíjat és a biztosítást.

    Melyik napokon indul a kirándulás?

    Egész évben minden kedden, csütörtökön és szombaton. Az indulási időpontok a megvásárolt jegyen lesznek feltüntetve.

    Mit vigyek magammal?

    Először is fürdőruhát, törölközőt, naptejet és napszemüveget. Kellemes, laza ruházatot, amelyet a fürdőruha fölé is felvehet a vidámparkba. Kényelmes lábbelit a parkban való sétához.

    A fényképezőgépet semmiképpen ne felejtse a szállodában.

    Némi pénzt a fakultatív extrákra, például ételre, italra és DVD-kre vagy ajándéktárgyakra.