Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6605
Alanya > Alanyai Naplemente Hajókirándulás

Alanyai Naplemente Hajókirándulás

Az alanyai naplementés hajókirándulás egy esti sétahajózás egy többszintes hajón (Big Kral), mely tökéletesen alkalmas arra, hogy megcsodálják a lenyugvó nap fényét. Soha nem látott még ennél gyönyörűbbet. Az izzó nap fénye káprázatos színekkel festi be az eget és lassan tűnik el a horizonton, mintha alábukna tengerbe.

A hajó horgonyt vet, és adott a lehetőség megmártózni a tenger üdítően tiszta vizében. Az éjszakai fürdőzés valami egészen más érzést ad, mindenképpen próbálja ki! Az úszás után finom vacsorát szolgálnak fel a fedélzeten. Az alkoholmentes italok, valamint a sör és bor korlátlanul fogyasztható. Amennyiben fázna a hajó rendelkezik fedett, szélvédett résszel is. A transzferbusz 17:00 óra körül veszi fel Önt a szállodából és körülbelül 22:00 után ér vissza a szállására.

Bővebben ...

Ha a nappali hőség már túl sok, akkor miért ne tegyen egy naplementés hajókirándulást az alanyai tengerparton.  Ahogy a nap lenyugszik és a levegő hűvösebb lesz, nincs is jobb hely, mint a Földközi-tengeren lebegni, minden idők talán legromantikusabb képével a háttérben.  A legénység zenével szórakoztatja a vendégeket a túra alatt. Attól, hogy romantikus naplementés hajókirándulás nem csak pároknak szól, szívesen látnak baráti társaságokat és családokat is.

A hajó több fedélzettel rendelkezik az Ön kényelmét szolgáló, beltéri és kültéri kényelmes ülőhelyekkel.  A fedélzeten jól felszerelt bár található és a legénység készséggel szolgálja ki Önöket.

📅 Túra Napok: Hétfő és csütörtök
⏱️ Túra Órák: 19:00 – 23:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, vacsora, üdítőitalok, sör, bor
📌 Információ Úszási szünetek, habparty, animációk

Alanyai naplemente hajókirándulás ára

2024-ben az Alanya Sunset Boat Trip ára felnőtteknek 35 €, 7 és 12 év közötti gyermekeknek 20 €, 6 éves kor alatt ingyenes.

Típus Életkor Ár
Felnőtt 12 éves és idősebb €35
Gyermek 7-11 évesek €20
Csecsemő 0-6 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbe (oda-vissza)
  • Vacsora
  • Korlátlan üdítőitalok (kóla, Fanta, Sprite, víz)
  • Korlátlan alkohol italok (sör, bor)
  • Idegenvezetés
  • Animációs programok
  • Biztosítás
  • További alkoholos italok
  • Költőpénz

Alanyai naplementés hajókirándulás programja

A túra magában foglalja a transzfert a szállodától az alanyai kikötőbe, ahol a hajó már várja Önt.  Miután minden vendég a fedélzeten van, a lenyűgöző tengerpart mentén hajóznak, Kleopátra strandja mellett, amelynek különleges homokját közel 2000 évvel ezelőtt az ő felségének finom lábai számára hozták.

Bővebben …

A hajó kényelmes mosdókkal, zuhanyzókkal és öltözőkkel van felszerelve, arra az esetre, ha úgy éreznék, hogy vacsora előtt megmártóznak, vagy egyszerűen csak lazítanának egy-két koktél mellett, szeretteik és újonnan szerzett barátaik társaságában.

A fedélzeten jól felszerelt bár lesz.  A vacsorát felszolgálják, és utána pihenhetnek vagy táncolhatnak az éjszakában.  Ez tényleg csak önökön múlik.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az alanyai naplementés hajókirándulás?

Az alanyai Sunset hajókirándulás ára felnőtteknek 35 €, 7 és 12 év közötti gyermekeknek 20 €, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes 2024-ben.

Mit tartalmaz a túra ára?

Tartalmazza a hotelből a transzfert oda – vissza, a vacsorát, az alkoholmentes italokat valamint az alkoholos italok közül a sört és a bort.

Mit nem tartalmaz?

A program ára nem tartalmazza a hajón a profi fotós által készített fényképeket, a rágcsálnivalókat valamint a sörön és boron kívüli alkoholos italokat.

Élvezni fogja a családom ezt a túrát?

Ez a túra minden korosztály számára tartogat valamit, egész családok, párok vagy baráti társaságok számára. 

Mi a teendő akkor, ha tengeribeteg leszek?

A hajó általában csak a part mentén hajózik, és nem megy ki mélyebb vízre.  Olyan helyen közlekedik ahol a tenger általában nyugodt, és nem okozhat problémát. Abban a valószínűtlen esetben, ha mégis tengeribeteg lenne, hallgassa meg a legénység tanácsát, vagy vigyen magával tablettát a biztonság kedvéért.

Mit vigyek magammal?

A fényképezőgépét semmi esetre se hagyja a szállodai szobában!

A hajó lehorgonyoz, és ha úszni szeretne, akkor megteheti, így érdemes fürdőruhát és törölközőt vinni magával.  A fedélzeten zuhanyzók és öltözők is vannak.

Vigyen magával némi pénzt a fakultatív extrákra, mint például az alkoholos italok, a vacsorán felüli snackek, illetve a fényképek, amelyeket egy profi fotós készíthet és a helyszínen megtekintheti, megvásárolhatja.

A hűvösebb estékre vigyen magával kabátot vagy pulóvert a fedélzetre.

Van még valami, amit tudnom kell?

Amennyiben vegetáriánus, kérjük a foglaláskor jelezze és biztosítanak Önnek megfelelő ételt.

Szervezhetek ünnepséget a fedélzeten?

Tökéletes alkalom lehet egy kisebb ünnepségre vagy lánykérésre. Bármi kérése, kérdése lenne, nyugodtan forduljon hozzánk és lehetőségünkhöz mérten segíteni fogunk abban, hogy megvalósítsa tervét.