Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6528
Kusadasi > Kusadasi Jeep Safari

Kusadasi Jeep Safari

Jeepjeink mindegyike 4 kerék meghajtású és ezt akkor fogják észrevenni, mikor majd haladnak felfelé a Kusadasit körülvevő hegyekre. Készüljön fel élete legvadabb és legvizesebb jeep szafarijára! A jeepek konvojban fognak haladni és a profi sofőrök lélegzetelállító helyekre fogja Önöket elvinni. Ahogy haladnak felfelé a hegyen, egész Kusadasit látni fogják a magasból. Az egész család egy adrenalinnal teli napra készüljön fel, ha velünk tart.

Bővebben ...

Képzett, hivatásos sofőrök lesznek a volánnál, plusz egy angolul beszélő idegenvezető, aki majd ismerteti az úton látható nevezetességeket. Kb. 600 méter magasban lesz egy kr.u. XI. századból megmaradt kolostor, láthatják az Echo-völgyet a Zeus-barlangot, majd a Long Beach strandot is. Ebéd után lesz az igazi meglepetés, mikor a jeepekből egymást fogják locsolni vízipisztolyokkal. A kirándulás eme részét mindenki imádja nyári melegben. 

Kusadasi Jeep Safari kirándulás ára:

Az Kusadasi Jeep Safari ára 2024-ben 35 € felnőtteknek, 20 € gyermekeknek (7 és 12 éves kor között), 6 éves kor alatt ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfert a szállodából oda-vissza
  • Idegenvezető
  • Biztosítás
  • Ebéd
  • Fényképek és video
  • Személyes kiadások
  • Italok

Kusadasi Jeep Safari programja

Miután felvették a szállodájából vagy a kikötőből, találkozik az angolul beszélő idegenvezetőjével és a csoport többi tagjával és átszállnak abba a jeepbe, amivel utazni fognak egész nap.

Bővebben …

Mikor mindenki elfoglalta a helyét a jeepben, elindulnak felfelé a meredek hegyoldalon a Kusadasi Nemzeti Parkon a fenyőerdőben. Megállnak a Kurşunlu kolostornál, az Echo völgyben és a Zeusz barlangnál, ahol kapnak egy kis szabadidőt a pihenésre. Számítsanak egy vízi csatára még az ebéd előtt.

Az ebéd egy hegyi étteremben lesz felszolgálva. Általában rostonsült csirke vagy hal van a menüben rizzsel és salátával meg az elmaradhatatlan török kenyérrel. Az éttermi személyzet barátságos és gyönyörű napsütésben lesz részük az ebéd folyamán. Utána a Long Beachen keresztül elindulnak vissza Kusadasi felé, ahol megállnak és mártózhatnak egyet a hűsítő habokban is vagy csak sétálhatnak a tengerparton. A fürdés vagy séta után a jeep visszaviszi Önöket a városba vagy a szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kusadasi Jeep Safari?

Felnőttek : 35 euro / fő

Gyerekek (7-11 évesek ) : 20 euro / fő

Gyerekek ( 7 év alatt ) : ingyenes

Mit tartalmaz az ár?

  • Transzfert a szállodából oda-vissza
  • Idegenvezető
  • Biztosítás
  • Ebéd

Mit nem tartalmaz az ár?

  • Személyes kiadások
  • Italok
  • Fényképek és video

Milyen kiadásokra számítsak?

Akármit, amit megvesz a kirándulás folyamán, pl. italok, fényképek, video, amit a profi fotós készít.

 

Biztonságos ez a kirándulás?

A terepjárókat nemcsak nyáron, hanem egész évben karbantartják a profi szerelők. A jeepek maximális befogadóképessége 11 fő + a sofőr. Több embert nem szállíthat egy jeep. A kocsikban biztonsági övek vannak, amik használata ajánlott. A sofőrök jól képzettek és ismerik az útvonalat.

Mit hozzak magammal a kirándulásra?

A legjobb, ha felveszi a kényelmes ruhája alá a fürdőruháját. Ne felejtsen el törülközőt hozni, amit jobb, ha egy vízálló táskába pakol.

Naptejet, napszemüveget és megfelelő cipőt se hagyja a szállodában. Nap ellen sapka vagy kalap ajánlott, de vigyázzon rá, mert elfújhatja a szél.

Hozzon még készpénzt az extra kiadásokra, mint pl. az italok az ebédnél és a nap folyamán.

Ha úgy dönt, hogy elhozza a fényképezőgépét vagy telefonját, mindenképp vízálló táskába rakja, mert nem vállalunk garanciát értük. Harapnivalót is hozhat magával, de azt is vízálló helyre rakja.

Kik jöhetnek a Jeep szafarira és van-e valamilyen korlátozás?

Az egész család jöhet erre a kirándulásra, kicsik és nagyok, egyedülállók és csoportok is. Sok nevetéssel fog telni a napjuk, de annyira élvezni fogják, hogy még egyszer el akarnak majd jönni. A nagyon pici gyerekeknek lehet, hogy egy kicsit félelmetes lesz, vagy ha egészségügyi problémákkal rendelkeznek, akkor lehet, hogy ez a kirándulás mégsem Önöknek való. Idősebb gyerekek kifejezetten élvezik a vízi csatát, sőt még az idősebbek is! És az is igaz, hogy szinte mindenki óvodássá változik, mikor előkerülnek a vízipisztolyok.

Ez egy fantasztikus program, ahol lélegzetelállító kilátásban, kultúrában és szórakozásban lesz részük. Sok új barátra is lelhetnek a nap folyamán.

Van még valami, amiről tudnom kellene?

Lesz egy profi fotós, aki fantasztikus képeket és videót készít a kirándulásról. A nap végén, ha úgy döntenek, megvehetik ezeket.

Mindenképpen ajánljuk, hogy értékeit vízálló táskában tartsa a nap folyamán.