Ár
Ettől€175.00
Ár

Ettől€175.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6522
Kusadasi > Kusadasi Tandem Siklóernyőzés

Kusadasi Tandem Siklóernyőzés

Ha madárként szeretne repülni a gyönyörű Ölüdeniz és a Kék Lagúna felett, Törökország strandjait és panorámáját teljesen más perspektívából fogja majd látni. Ez az utazás a Törökország déli partja mentén fekvő Fethiye városába történő transzferrel kezdődik. Amikor két tartományon keresztül utazik, észre fogja venni, hogy a táj mennyire megváltozik, és sokkal észrevehetőbben válik mediterránabbá.

Bővebben ...

Fethiyéből felmegyünk a lenyűgöző Baba Dağ hegyre, amely a siklóernyőzés bázisának ad otthont, és innen van a legcsodálatosabb kilátás, amelyet valószínűleg élete során láthat.A tandem siklóernyőzés a legbiztonságosabb módja a repülésnek. Amíg lefut a Baba Dağ hegy tetejéről, érezni fogja az adrenalint, ahogy elkezd szárnyalni a lenti partvonal felett. A hivatásos pilóta irányítja a repülést, kihasználva a termikus szeleket, így lassabban szállnak le a földre, nem máshol, mint a Ölüdeniz strandján. Törökország egyik legtöbbet fényképezett strandjára fognak ügyesen leszállnak a puha, fehér homokra.

Kusadasi Tandem Siklóernyőzés ára

175 euro / fő – repülési idő 20 és 45 perc között, ami függ a hőtől és a szelek irányától

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfert a szállodából és vissza
  • Baba dag hegyre a belépőjegy
  • Betanítás
  • Pilota díja
  • Biztosítás
  • Személyes kiadások
  • A repülés közben készült fényképek és video
  • Étel és ital

Kusadasi Tandem Siklóernyőzés programja

A kirándulás reggel 7 óra körül kezdődik, amikor megérkezik Önért a kényelmes, klimatizált transzfer busz és elviszi a szállodájából Fethiyéig és fel a Baba Dağ hegyre. Kb. 2000 méter magasra kell felmenni, amely szükséges a felszálláshoz. A siklóernyőzés központjában kap egy felkészítést, hogy mi várható repülés közben és még arra is lesz ideje, hogy gyönyörködhet a kilátásban. Mikor a hevederekkel összekapcsolják Önt a pilótával, már indulhatnak is lefelé a hegyről. A futás után elkezdődik a repülés, a siklás és sajnos rövid időn belül landolni fognak a Holt-tenger strandján. A leszállás után megveregetheti a saját hátát, hogy a bakancslistájáról sikerült kipipálnia a siklóernyőzést.

Bővebben …

Mindenki kap egy emléklapot a repülésről és egy meghívjuk egy italra, mielőtt visszamenne a szállodájába Kusadasiba

 

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kusadasi Tandem Siklóernyőzés?

175 euro / fő

Bárki jöhet siklóernyőzni?

Van magasságkorlátozás, de ezt az idegenvezető megmondja a foglalásnál. Akiknek egészségügyi gondjai vannak, pl. szív problémák, magas vérnyomás stb., kérjük, ne válasszák ezt a kirándulást, ahogy gyerekeknek és várandós hölgyeknek sem ajánlott.

 

Mennyire biztonságos a repülés?

Márciustól októberig minden nap lehet biztonságosan repülni. Az összes felszerelés új és rendszeresen tesztelve és karbantartva van az Ön biztonsága érdekében. Bármikor nyugodt szívvel repülhet.

Mit tartalmaz az ár?

Transzfer a szállodából oda és vissza

  • Baba Dağ hegyre a belépőjegy
  • Betanítás
  • Pilóta díja
  • Biztosítás

Mit nem tartalmaz az ár?

  • Személyes kiadások
  • A repülés közben készült fényképek és video
  • Étel és ital

Mit hozzak magammal?

Kényelmes ruhában jöjjön és olyan cipőben, ami nem esik le a lábáról repülés közben.
Naptej és napszemüveg.
Fürdőruha és törülköző, ha csobbanni szeretne a repülés után a tengerben.

Készpénz az extra kiadásokra – pl. fényképek és video a repülésről.
Üveg víz a kiszáradás ellen.

A család még akkor is eljöhet velem, ha nem repülnek?

A transzferért fizetni kell, de ez csak akkor lehetséges, ha marad szabad hely a buszon. Ha el is tudnak jönni, a Holt-tengeri strandon kell majd Önre várniuk, ott ahova landolni fognak.

Mi van akkor, ha félek a magasságtól?

Akkor ez a kirándulás nem Önnek való. De ha leszeretné győzni a félelmeit, akkor ott a helye!

Mit kell még tudnom?

A repülés alatt készül video és több fénykép is, amelyeket megvehet a landolás után a tengerparti bázisunkon. Ezeket nem kötelező megvenni, de ha úgy dönt, hogy megveszi, akkor ott helyben kell fizetni érte és egy örök emlékként tud majd visszatekinteni a repülésre.

Mi van akkor, ha az időjárás miatt elmarad a repülés?

Sajnos ez bármikor előfordulhat. Ilyenkor 2 lehetőség van, vagy visszatérítjük a kirándulás díját vagy keresünk egy alkalmasabb időpontot a repüléshez.