Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6525
Kusadasi > Kusadasi Adaland Vízipark

Kusadasi Adaland Vízipark

Mondjuk meg az igazat, nem lenne igazi egy törökországi nyaralás egy csúszdapark meglátogatása nélkül. A Kusadasiban található Adaland Aquapark kínálja a környék legvizesebb játszóterét egy jó nagy adrenalin lökettel, de úgy, hogy a család apraja-nagyjának is élvezhető legyen. Nyitva a nyári szezon minden napján és a transzfer busz egyenest a szálloda bejáratától a csúszdapark bejáratáig viszi Önöket. Ennél jobb családi programot el sem tudnék képzelni a nyaralás alatt! 

Bővebben ...

Vannak külön felnőtt medencék, ahol lehet fürdeni és napozni a napágyakon és teljesen biztos, hogy senki sem fogja lefröcskölni. Ezen kívül vannak gyerek medencék, ahol rengeteg lehetőség van a fröcskölésre és pancsolásra. A család minden tagja megtalálja a magának való szórakozást. Ha adrenalin függő, akkor ajánljuk a majdnem függőleges csúszdát (félőseknek és elájulósaknak semmiképp). Ha valaki a szelídebb vizeken szeretne evezni, akkor az ő kedvenc helyük a Lazy River (Lusta folyó) lesz, ahol békésebb tempóban raftingolhat a vízipark körül. Itt vannak családi méretű tutajok is, ami külön élmény mindenkinek. Ha ezt is kipróbálja, akkor pontosan látni fogja, hogy milyen nagy helyen van is ez a csúszdapark.

Ha hiányolná a tengert, nem kell aggódni, ugyanis a csúszdaparknak van saját tengerpartja is. Kusadasi egyik legjobb családi szórakozóhelyeként is jegyzik ezt a helyet, ahol rengeteg vizes élmény várja az egész családot.

Kusadasi Adaland Vízipark ára

Felnőttek  – 35 euro / fő

Gyerekek ( 4-9 évesek ) – 20 euro / fő

Gyerekek ( 4 év alatt ) – ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a szállodából és vissza
  • Belépő jegyet
  • Öltöző szekrény használata
  • Napágyak
  • Biztosítás
  • Étel és ital fogyasztás
  • Személyes kiadások

Kusadasi Adaland Aquapark programja

Naponta három lehetséges időpontban ( 10:00, 11:00 és 12:00 ) tudjuk Önöket elvinni a szállodából az csúszdaparkig egy légkondicionált busszal. Miután megtették ezt a rövid utat és bejutottak az aquaparkba, kedvük szerint tölthetik el a napot – napozhatnak, csúszdázhatnak, pancsolhatnak.

Bővebben …

A parkon belül többféle csúszda van, mindenki talál a kedvére valót. Vannak különféle éttermek és snack bárok is, ahol feltölthetik energiáikat a nap folyamán.

Ha kicsúszdázták magukat, akkor eljön Önökért a transzfer busz az előre megbeszélt időpontban és visszaviszi Önöket a szállodájukba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kusadasi Adaland Vízipark?

Felnőttek  – 35 euro / fő

Gyerekek ( 4-9 évesek ) – 20 euro / fő

Gyerekek ( 4 év alatt ) – ingyenes

 

Van valamilyen kikötés, hogy ki jöhet erre a programra?

Ha valaki nem bírja a meleget, a napot, a hangzavart és egészségügyileg is gondjai vannak, akkor nekik nem ajánljuk a csúszdaparkot. Ezen kívül várandós nőknek sem ajánlatos ez a program.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Transzfert a szállodából és vissza
  • Belépő jegyet
  • Öltöző szekrény
  • Napágyak
  • Biztosítás

Mit nem tartalmaz az ár?

  • Étel és ital fogyaztás
  • Személyes kiadások

Mik a csúszdapark biztonsági előírásai?

A Kusadasi Adaland csúszdapark Törökország egyik legbiztonságosabb viziparkjaként van számon tartva. Tartózkodása alatt észre fogja venni, hogy nagyon sok életmentő vigyáz Önre és családjára.

Minden felszerelést rendszeresen ellenőriznek a szezon folyamán, és ha szükséges, le is cserélik.

Mikor mehetek a csúszdaparkba?

Bármelyik nap márciustól októberig. Reggel 10:00-kor, 11:00-kor és 12:00-kor tudjuk Önöket felvenni a szállodából. Ha gondolja fél napot is eltölthet itt, de az árban kedvezményt nem tudunk adni. A visszaindulás időpontját a soför fogja Önöknek megmondani, mikor elhozza Önöket a szállodából.

Mit hozzak magammal?

Fürdőruhát, törülközőt, naptejet, napszemüveget és olyan papucsot, ami nem csúszik a vizes talajon.

Készpénzt a fogyasztásra (étel és ital) meg az esetleges szuvenírokra.

Fényképezőgép vagy telefon a vicces pillanatok megörökítésére.

Hozhatok magammal ebédet a szállodából?

Tilos bármilyen ételt és italt behozni a csúszdapark területére. Van egy hatalmas étkező rész az aquaparkon belül, ahol rengeteg éttermet és kávézót talál, ahol feltöltheti energiáit.