Ár
Ettől€150.00
Ár

Ettől€150.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6537
Kusadasi > Privát Kirándulás Efeszosz romjaihoz Kusadasiban

Privát Kirándulás Efeszosz romjaihoz Kusadasiban

Ha az ókori Efeszosz ( törökül Efes ) városa már felkeltette az érdeklődését, de nem szeretne egy nagyobb túracsoport tagja lenni, akkor ezt a privát kirándulást pont Önnek találták ki. Saját tempójában csodálhatja meg az ókori romokat és még azt is eldöntheti, hol ebédel kora délután. Ez egy ideális lehetőség arra, hogy családjával vagy barátaival együtt élvezze Efeszosz csodáit, és megtekintse az UNESCO Világörökség részét képező fontos helyszíneket, amelyeket esetleg már látott egy prospektusban, de egy nagyobb csoportos kirándulás alkalmával kimaradna.

Bővebben ...

Az ókori világ 7 csodájának egyike, Apolló temploma, az ókori Efeszosz külvárosában tekinthető meg. A templom annyira rossz állapotban van, hogy a turisták számára nem biztonságos, de a sofőr elviheti Önt egy távolabbi kilátóhelyre, hogy onnan megtekinthesse ezt az ősi csodát.Efeszosz maga is túl sok csodát rejt magában, hiszen a város utcáin a régészeti ásatások az ókori világ legnagyobb amfiteátrumáig tartanak, ahol több mint 20 000 ember fér el. Itt az idegenvezető a város további érdekességeit is megmutatja Önöknek. Lehetőségük lesz megnézni egy római vécét is, amin eléggé el fognak csodálkozni.

Privát Kirándulás Efeszosz romjaihoz Kusadasiban ára:

Felnőttek – 150 euro / fő

Gyerekek (8 – 12 éves korig) – 100 euro / fő

Gyerekek (7 éves kor alatt) – ingyenes

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Privát transzfer egész napra
  • Idegenvezető
  • Kényelmes légkondicionált minibusz
  • 1 ebéd (svédasztalos)
  • Belépődíj Efeszosz romjaihoz
  • Biztosítás
  • Italok
  • Költőpénz

Privát Kirándulás Efeszosz romjaihoz Kusadasiban programja

Az efeszoszi privát kirándulás szépsége abban rejlik, hogy szabadon tervezheti meg az egész napját az idegenvezetővel az Ön számára legmegfelelőbb módon. Egy tágas minibuszban utazhat, amely utazóasztallal és kényelmes ülésekkel van felszerelve az Ön kényelméért. A buszban minibár is van, és bármikor ki/bekapcsolható a légkondicionálás, amikor a járműben tartózkodik. Kusadası városától Efeszosz kb. 30 perces autóútra található. Az útvonalat tetszés szerint változtathatja, de a késő délutáni órákban véget ér. Az ebéd benne van az árban, de az időpontot Ön dönti el, hogy mikor kivánja elfogyasztatni.

Bővebben …

Egy 08:30 körüli kora reggeli indulás lehetővé teszi, hogy a hűvösebb reggeli időben, elkerülve a déli napot, érkezzen meg Efeszoszba. Egy vezetett túrával körbejárhatják az ókori romokat. A frissítő ebéd után, délután meglátogathatják a Szűz Mária Házát és az Artemisz-templomot a közeli Selcuk nevű városban.

Ez az útiterv természetesen csak egy javaslat, de az idegenvezető mindenben szívesen segít Önöknek, hogy ez egy felejthetetlen nap legyen.

Gyakori kérdések

Árlista

Felnőttek – 150 euro / fő

Gyerekek (8 – 12 éves korig) – 100 euro / fő

Gyerekek (7 éves kor alatt) – ingyenes

 

Ez egy családbarát program?

Igen, családbarát, ugyanis ne felejtsük el, hogy Ön dönti el a nap menetét. A romok között hosszabb a gyalogút, így akinek mozgásszervi nehézségei vannak, kérje ki az idegenvezető tanácsát, mielőtt lefoglalja ezt az utat. Utána már Ön eldönti, mennyire lesz megerőltető vagy kíméletes a kirándulás.

Mit hozzak magammal?

Legfontosabb a megfelelő lábbeli, a várható sétamennyiség miatt. Viseljen sapkát, amikor csak tud, nagyon kevés az árnyék Efeszosz környékén.Napszemüveget és napkrémet mindenképpen rakjon a táskájába és viseljen laza, kényelmes ruhát.A fényképezőgépe ne maradjon a szállodában, ugyanis akkor nem tudná megörökíteni a világörökség egyik legszebb történelmi helyszínét.

Hozzak magammal költőpénzt?

Mindenképpen, ugyanis az italok és magáncélú vásárlások nincsenek benne az árban. Ha valami a szállodában maradna, akkor az idegenvezető segítségével bejárati kapuk közelében vagy a város más részein meg tudja venni.

A gyerekeknek van valamilyen kedvezményük?

Ha iskoláskorú gyerekek is jönnek a kirándulásra, akkor feltétlenül hozzák el az útlevelét (és az Önét is) vagy a legyen lefényképezve a fényképes oldal a telefonban. A diákok csak akkor kaphatnak kedvezményt, ha az életkor igazolt. Ezenkívül a kirándulás idején igazoltatás céljából a hivatalos hatóságok is elkérhetik az útleveleket.

Esetleg ha elfejtettem valamit, akkor mi lesz?

Mivel ez egy privát túra, kérdezze csak nyugodtan az idegenvezetőjét és mindenben örömmel fog segíteni.