Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6521
Pamukkale > Pamukkale Tandem Siklóernyőzés

Pamukkale Tandem Siklóernyőzés

Az izgalomra vágyók és a látványt kedvelők számára talán a pamukkalei siklóernyőzés a végső élmény. A 300 méteres magasságból tandemrepülésben siklik a profi, képzett vezetőjével a Pamukkale fölé magasodó csodálatos fehér mészkőmedencék fölött. Pamukkale maga gyapotvárat jelent, és pontosan így is lehet leírni a lélegzetelállító látványt, ahogyan finoman leereszkedik.

Bővebben ...

Tekintse meg az ókori római várost, Hierapoliszt, amely a maga idejében ugyanolyan fontos volt, mint nagyobb testvérvárosa, Efeszosz, az ókori színház és a hatalmas nekropolisz felett fog átsiklani.  Megcsodálhatja az ókori építményeket, amelyek közül néhány még épségben maradt, elhaladva a Kleopátra-medence felett (ahol egykor a nagy királynő tartózkodott), majd a travertinák felett lefelé, egészen a Pamukkale falu mellett található bázisig.

Az égszínkék termálmedencék látványa teljes egészében Ön alatt terül majd el, a táj varázslatos és egyedülálló. A világon csak az amerikai Yellowstone Parkban láthat ilyen természetes építményeket.  Mondanom sem kell, hogy azek sárga színűek, és nem fehérek, mint itt, Pamukkaléban.

Pamukkale siklóernyőzés ára

A pamukkalei siklóernyőzés ára 2024-ben 45 € személyenként. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert mindkét irányba, a pilóta díját és az összes felszerelést.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Pilóta díj
  • Felszerelések
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fotók és videók

Pamukkale siklóernyőzés programja

A túra megkezdéséhez vagy Pamukkaléból vagy Karahayıtból veszik fel Önt. Ez a szolgáltatás ingyenes. A Denizli buszpályaudvarról vagy a Çardak repülőtérről történő transzferért azonban díjat kell fizetnie, mivel ez a bázistól további távolságot jelent. Amint megérkezik a Dinamit-hegyi bázisra (a helyiek Dinamit Tepe néven ismerik), szakképzett vezetői fogadják, akik elmondják a biztonsági eljárásokat és a tennivalókat.

Bővebben …

A repülés természetesen az egyik tandemvezetővel történik, aki felelős a biztonságos és kényelmes repülésért. Minden repülés 15 – 30 perc között fog tartani, attól függően, hogy milyen a széljárás.  Néhány repülés hosszabb, akár 45 percig is tarthat. Ettől függetlenül Önnek csak annyit kell tennie, hogy betartja a biztonsági szabályokat, pihenjen és élvezze ezt a felejthetetlen élményt.

Az ókori Hierapolisz városa fölött repülnek majd, megnézve annak csodálatos macskaköves utcáit és olyan épületeit, mint az ókori Hamam. Az Efeszosz árnyékában álló Hierapolisz az ókori világ egyik csodájaként nem lebecsülendő, és önmagában is megér egy látogatást.

Fokozatos ereszkedésük során a sziklák kék termálmedencéi felett szállnak le a Pamukkale falu közelében lévő tópartra, ahol egy csapat várja majd Önöket, hogy segítsen a leszállásban és gratuláljon a siklóernyőzés élményéhez

Ha úgy kívánják, családtagjaik vagy barátaik is elkísérhetik Önöket a csúcsra, és ingyenesen végignézhetik a felszállást és a repülést. Ez ideális alkalom arra, hogy saját fotókat készítsenek az eseményről.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a siklóernyőzés Pamukkaléban?

A pamukkalei siklóernyőzés ára 2024-ben 45 € személyenként. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert mindkét irányba, a pilóta díját és az összes felszerelést.

Kinek nem ajánlott siklóernyőzni?

Nem ajánlott szívbetegségben szenvedőknek. Állapotos nőknek sem ajánlott. A 100 kg-nál nehezebb emberek nem repülhetnek, és a 6 év alatti gyermekek sem. Nyilvánvalóan nem való annak sem, akinek tériszonya van.

Mikor van a repülés?

Mindennap többször, a hét minden napján az év minden napján. Ön mondja meg, hogy mikor szeretne menni!

A Pamukkaléban éjszakázók számára lehetőség van a napfelkelte repülésre. Felejthetetlen a szó minden értelmében.

Mit hozzak magammal?

A repülésre nem vihet magával elektronikus eszközöket. A repülési felszerelést a bázison biztosítják, és az ár tartalmazza. A kora reggeli vagy szezonon kívüli repülésekhez ajánlott egy plusz réteg ruházat és természetesen jó lábbeli.

Biztonságos?

Pamukkale összes pilótája a Polgári Repülési Akadémia által kiadott engedéllyel rendelkezik, és mindegyikük több száz órányi repülési időn van túl. A felszerelést naponta ellenőrzik a repülések előtt.