Ár
Ettől€20.00
Ár

Ettől€20.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6548
Marmaris > Marmaris Égei-tengeri Szigetek Hajókirándulás

Marmaris Égei-tengeri Szigetek Hajókirándulás

Azok számára, akik egy más tengeri kirándulást keresnek itt Marmarisban, ez a tökéletes lehetőség.  Mivel a legtöbb hajó Marmarisból indul és a Földközi-tengeren hajózik, ez a kirándulás a hegyekbe vezet, mielőtt az Égei-tenger partján fekvő Orhaniye kikötőjébe érkezik.

Talán csodálkozik, hogy ez hogyan lehetséges. Marmaris a Bozburun és Datça-félszigetek elején található, délről a pompás Földközi-tenger, északnyugatról pedig az Égei-tenger azúrkék vize veszi körül.  Ahogy a partvonal mentén hajózik, feltűnik a szárazföld növény- és állatvilágában megfigyelhető különbség, és ahogy távolodik Marmaris zöld, buja erdőitől, észreveszi, hogy a part szárazabbá és vulkanikusabbá válik, ahogyan azt a görög szigeteken látni lehet.

Bővebben ...

A part mentén a görög Szími-sziget felé hajózik, amelyet tiszta időben jól láthat.  Olyan szigetekre látogatnak el, amelyeket csak nyulak laknak, és rég elhagyott kolostorokat fedezhetnek fel.  Még egy vulkanikus szigetnél is megállnak, amely félelmetes formájú, mivel úgy mered ki a tengerből, mint kiálló fogak.

Ez egy pihentető kirándulás a Marmarisból induló hajókon gyakran tapasztalható tömegtől távol, és alternatívát kínál azoknak, akik valami újat szeretnének látni.  A pihenéssel és a városnézéssel egybekötött napot az Égei-tengeren egy kényelmes hajó fedélzetén töltheti.  A fedélzeten rengeteg napozóágy található, alul pedig bőséges, kényelmes ülőhely.  Korlátlan üdítőitalokkal és egy kiadós ebéddel ez egy nagyszerű, kedvező árú kirándulás az egész család számára!

Marmaris Égei-tengeri szigetek hajóút ára

2024-ben a Marmaris Égei-tengeri szigetek kirándulás ára 20 € felnőtteknek, 10 € 7 és 12 év közötti gyermekeknek, 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer (mindkét irányba)
  • Üdítőitalok
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Idegenvezetés
  • Költőpénz
  • Alkoholos italok

Marmaris Égei-tengeri szigetek hajókirándulás útvonala

Egy autóbusz fogja Önt felvenni a szállodája elől (vagy a közelben), és a fedélzeten az idegenvezetője fogadja Önt.  A felszállási idő helytől függően kissé változik, de általában 08:00 és 08:30 között van.  A hegyek közé hajtunk, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Marmarisra, miközben a Földközi-tenger partját elhagyva az égei-tengeri oldal felé vesszük az irányt.

Bővebben …

Orhaniye faluba érkezve átszáll a hagyományos hajóra, amely a teljes napot végigkíséri. Rengeteg napozóágy lesz, és a fedélzeten WC és zuhanyzó áll rendelkezésre az Ön kényelme érdekében. Miután mindenki elhelyezkedett, útnak indulnak, és meghallgatják az idegenvezetőjüket, aki elmagyarázza az útvonalat, és egész nap a rendelkezésükre áll, hogy segítse Önöket.

Az üdítőitalok egész nap korlátlanul fogyaszthatók, és a kirándulás ára tartalmazza őket. A fedélzeten található, jól felszerelt bárban helyi áron kaphatóak alkoholos italok, ha az üdítőitalok helyett inkább valami mást szeretne inni.

A kapitány a nap folyamán többször tart szünetet, hogy úszhassanak és élvezzék a frissítő kristálytiszta vizet. Észre fogja venni a különbséget az Égei-tenger vízminőségében, mivel messzire láthat maga előtt és egészen a mélybe. Olyan öblöknél, mint Turgut, Selimiye és Inbuku, valamint Dislice, a Szamár- és a Kápolna-szigeteknél is lesznek pihenők.

Az ebédet a fedélzeten szolgálják fel a déli megálló során, és általában grillcsirkéből és húsgombócokból áll, tésztával és salátakísérettel. Ha igazán szerencsés, akkor a választható extrák között frissen fogott tintahal vagy hal is szerepel!

Ez a kirándulás körülbelül 7 órán át tart, és egy egész napos kirándulás. Amint sikerül elszakadnia a hajótól és annak kiváló felszerelésétől, 30 perces buszozással visszatér Marmarisba, és teljesen kipihenten és feltöltődve érkezik meg az eredeti felvételi pontra!

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Marmaris Égei-tengeri szigetek kirándulás hajókirándulás?

A Marmaris Égei-tengeri szigetek kirándulás ára 20 € felnőtteknek, 10 € 7 és 12 év közötti gyermekeknek, 6 év alatti gyermekeknek 2024-ben ingyenes.

Miért jobb ez a hajóút, mint a Marmarisból induló hajókirándulások?

Az égei-tengeri hajókiránduláson sokkal több látnivalót talál a hajó fedélzetéről, a víz pedig tisztább, melegebb és sokkal fürdőzőbarátabb, mint a Földközi-tengeren.  Az összes elérhető hajótúra mesés, de ha valami exkluzívabbra vágyik, és nem annyira forgalmas, akkor mindenképpen ez a legjobb választás az Ön számára.

Ajánlható családok számára?

Ez egy nagyszerű kirándulás, amelyet szinte mindenki élvezni fog.  Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják a fürdőzési szüneteket és az útközben meglátogatott szigeteket.  A fedélzeten található búvárfelszereléssel ez egy nagyszerű kirándulás az egész család számára!

Szükségem van költőpénzre?

Bár az ebéd és a korlátlan üdítőitalok benne vannak a kirándulás árában, a fedélzeten az alkoholos italokra, a rágcsálnivalókra és a fagylaltokra helyi díjat kell fizetni.  Ezeket ennek megfelelően kell beosztania a költségvetésébe.

Kell-e úsznom?

Természetesen nem!  A nem vagy nem szívesen fürdőzők számára a napot a nap alatt vagy az árnyékban is élvezheti, ahogy Önnek jobban tetszik.  Az úszni nem tudók számára is korlátozott a szigetekre való bejutás.