Ár
Ettől€170.00
Ár

Ettől€170.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6510
Marmaris > Marmaris Tandem Siklóernyőzés

Marmaris Tandem Siklóernyőzés

Ha úgy szeretne repülni, mint egy madár, akkor a siklóernyőzés az Önnek való!  Az Ölüdeniz közelében található siklóernyő-központba a Baba Dağ hegység hegyi emelkedőjén keresztül utazhat.  Ez a környék legmagasabb pontja, amely méltán érdemli ki az Atya-hegy nevet.  Innen lépcsőzetesen emelkedik fel, hogy átrepülhessen az ölüdenizi Kék Lagúna területe felett, ahol madárként szárnyalva megcsodálhatja a Föld ívét.  Természetesen nem egyedül fog siklóernyőzni, hanem egy profi oktatóval, aki tandemben repül Önnel.

Bővebben ...

A magas termikus széllel szárnyalva és emelkedve láthatja majd azt a pontot, ahol a Kék Lagúna (vagy a Holt-tenger) találkozik az azúrkék Földközi-tengerrel, szinte mesebeli kilátással, azt várhatná, hogy Pán Péter és az Elveszett fiúk vitorláznak ön alatt.  Miközben óvatosan partot ér az Ölüdeniz strandon, Törökország vitathatatlanul legszebb és valószínűleg legtöbbet fényképezett strandján, olyan adrenalin löket fogja önöket eltöltetni, amely egész nap, ha nem tovább tart.

Marmaris tandem siklóernyőzés ára

2024-ben a Marmaris tandem siklóernyőzés ára 170 € személyenként. A repülés időtartama 25 és 45 perc között van.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer (mindkét irányba)
  • Gárdaernyőzéssel kapcsolatos utasítások
  • Pilóta díja
  • Minden felszerelés
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fotók és videók

Marmaris tandem siklóernyőzés programja

A kalandot kora reggel a marmarisi szállodából történő felszállással kezdi, kényelmes, légkondicionált közlekedési eszközzel, amely Ölüdeniz városába, majd a Baba Dağ-hegyen található siklóernyős központba szállítja Önt.

Itt találkozik profi oktatójával és társrepülőjével, aki átadja a repüléshez szükséges biztonsági utasításokat.  Amikor már eleget tettetek ezeknek az utasításoknak, felcsatoljuk a hámokat, és készen állunk arra, hogy a hegyről leérve néhány futó lépést megtéve tandemben repülhessünk.

Az Ölüdeniz feletti repülés olyan csodálatos kilátást nyújt majd, amilyennel valószínűleg nem találkozhat nyaralása során.

Bővebben …

Ahogy a termikek lefelé vezetnek a tengerpart és Ölüdeniz kisvárosa felé, profi oktatója a puha homokra való leszálláshoz fog vezetni, gyakran a homokról figyelő napozók tapsát élvezve. Hajoljon meg, mert megérdemli.

Miután leszállt és megszabadult a hámtól, csatlakozzon újra a csoportjához, és töltsön el 2 óra szabadidőt Ölüdeniz gyönyörű területén, ahol úszhat a Kék lagúnában. Ölüdeniz jelentése Holt-tenger, és a bibliai Holt-tenger török megfelelője. A lagúnában lévő ásványi anyagoknak köszönhetően könnyedén úszhat, és még az úszni nem tudók számára is tökéletes hely a tanuláshoz.

Ölüdeniz kis üdülőhelyén kávézók és éttermek várják, ahol megihat egy italt, és elidőzhet a leereszkedést átélve, amíg a kora esti órákban el nem érkezik az idő, hogy diadalmasan visszatérjen Marmarisba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a siklóernyőzés Marmarisban?

A marmarisi tandem siklóernyőzés ára 170 € személyenként 2024-ben

 

Mikor van a túra?

A létszámok függvényében minden hétfőn, szerdán és szombaton vehet részt ezen a túrán.  A kora reggeli felszállási időpontot a megvásárolt jegyen jelöli ki.

 

Bárki részt vehet rajta?

Bárki, aki jó egészségnek örvend, részt vehet ezen a túrán.  Terhes nőknek, kisgyermekeknek és olyan személyeknek nem ajánlott, akiknek valamilyen ismert egészségi problémája van.

Mi van, ha tériszonyom van?

Ha ez így van, akkor ajánlott lenne, hogy az Ölüdeniz bázison várakozzon, és fényképezze le barátait vagy családtagjait, amint leszállnak.  Mindig jó, ha a szurkolói csapat tagja is lehet.

Mit vigyek magammal?

Kényelmes ruházatot a repüléshez, megfelelő lábbelivel.

Fürdőruhát, törölközőt, naptejet és napszemüveget az úszáshoz és napozáshoz.

Némi pénzt az esetlegesen megvásárolni kívánt személyes extrákra.  A személyes kiadásokat nem tartalmazza a jegy ára.  Olyan dolgokat vásárolhat, mint például fényképeket vagy DVD-ket a napjáról, ezek az italokkal együtt extráknak számítanak.

Van még valami, amit tudnom kell?

Korlátozások vonatkoznak az alkoholos befolyásoltság alatt állókra.  A repülést megtagadjuk, ha ittasnak vagy más, a siklóernyős társainak kárt okozó anyagot használónak minősül.

Sajnos a siklóernyők gyártmánya és gyártása miatt, aki 110 kg-nál nagyobb súlyú, az nem repülhet.  Ez a szokásos, és azoktól, akiket ez érint, előre is elnézést kérünk.

Az útvonal mentén egy profi fotósnak is jelen kell állnia, aki elkészíti azokat az akciófelvételeket, amelyekről a saját fényképezőgépével oly gyakran lemarad.  Ezek a képek vagy DVD-k a repülés végén megtekinthetők lesznek, és az Ön részéről opcionális vásárlást jelentenek.