Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6515
Marmaris > Marmaris Rafting Túra

Marmaris Rafting Túra

Korán reggel indulva a Dalyan melletti Ak Köprü folyó felé indulnak a gyors sodrású, életre szóló túrára.  Ha már kipróbálta ezt korábban, akkor megérti, hogy a folyó 3-as fokozatú zuhatagokkal rendelkezik, ez azt jelenti, hogy biztosan elérhető a kezdők számára, miközben a tipikus vadvízi rafting izgalmait nyújtja.  Egy mesés napot tölthet el evezéssel a kanyonokon keresztül, ahol az egyetlen hang a folyó áramlása, a szélesebb érintetlen vadonba, amely ámulatba ejti.

Bővebben ...

A körülbelül 3 órás rafting során félúton időt szakítanak arra, hogy élvezzék a környéket, az energikusabbaknak pedig úszást és sziklaugrást kínálnak.  A Dalaman folyónak ez a területe híres a csodálatos, érintetlen tájáról, és készen áll arra, hogy megkezdődjön az adrenalin által hajtott rafting élménye.

Marmaris Rafting túra ára

2024-ben a Marmaris Rafting Tour ára 50 € személyenként. Ezen a túrán 17 év felettiek vehetnek részt.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer (mindkét irányba)
  • Oktatási szolgáltatás
  • Minden felszerelés
  • Reggeli
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fotók és videók

Marmaris Rafting túra útvonalterve

Kora reggel szállodai transzfer a Dalaman folyóhoz, ahol útközben svédasztalos reggelit kap, majd rövid utazás a tutajokkal az Ak Köprü folyó bázisára, hogy megkezdődjön. A profi vezetők végig önökkel lesznek, általában tutajonként egy fő. Mielőtt elindulnának, biztonsági eligazítást kapnak, és átadják az egyéni biztonsági felszerelést.

Bővebben …

A csodálatos tájjal körülvett folyón haladva körülbelül 1,5 óra múlva megpihenhetnek, ahol úszhatnak, beugorhatnak vagy pihenhetnek.

Ezt követően a további 1,5 óra alatt visszaérkezik a bázisra. A tutajonként átlagosan 7 fő részvételével megtanulhatja a csapatmunka értékét, valamint a teljesítmény adrenalinszintjét.

A rafting élmény végéhez közeledve beugorhat a vízbe, és hagyhatja, hogy az áramlás visszavigye Önt a bázisra. A diadalmas visszatérésre ebéd vár.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a rafting Marmarisban?

A marmarisi rafting ára 50 € személyenként 2024-ben.

 

Mikor indul a túra?

Ezt a túrát minden kedden, csütörtökön és szombaton szervezzük.  Kora reggel 07:30 körül van a felszállás, és 19:00 körül érkezik vissza a marmarisi szállodába.

Vannak korlátozások, hogy ki mehet?

Először is, ez a túra nem alkalmas szívbetegségben szenvedőknek és terhes nőknek.  A 17 év alatti gyermekek általában nem vehetnek részt a túrán.  Kérjük, a jegy megvásárlásakor ellenőrizze, hogy ezek a szabályok továbbra is érvényesek-e.

Egyébként bárki részt vehet, akár korábbi tapasztalat nélkül is, a túra maximális biztonsága és élvezete érdekében oktatásban részesül.

Nem tudok úszni, akkor is nekem való?

Igen, a biztonsági felszerelés, amelyet a folyóra való csatlakozás előtt kap, egy sisakból és egy mentőmellényből áll.  A mentőmellény felhajtóereje miatt nem kell aggódnia, ha nem tud úszni.  Sőt, mire a nap véget ér, már meg is tanulhat úszni.

Mit vigyek magammal a túranapra?

A póló és a rövidnadrág alatt viselje a fürdőruhát.  Megfelelő, vízbarát lábbeli is ajánlott (nem papucscipő, ami könnyen elveszik a vízben).  Hozzon magával naptejet, szemüveget és törölközőt, az út közbeni fürdőszünetekhez.

Hozzon magával némi pénzt is a túra végén esetleg megvásárolni kívánt extrákhoz.

Ha fényképezőgépet visz magával, azt vízálló tokban tartsa.  Bár meg kell jegyezni, hogy a tutajon való tartózkodás során nem, vagy csak kevés lehetőség lesz a fényképezésre.

A túra végén egy profi fotós lesz a fedélzeten, aki elkészíti azokat az akciófelvételeket, amelyeket Ön soha nem tud elkapni, és ezeket a túra végén megtekintheti vagy megvásárolhatja.

A táskáit is a buszon hagyhatja, és a megálláskor bármilyen tárgyat felvehet, amit szeretne használni.  A busznak a félúton lévő megállónál és a túra végén is várnia kell.

Nem javasoljuk, hogy értéktárgyakat, például ékszereket vigyen magával.

Miért érdemes lefoglalni ezt a túrát?

A rafting túra egy élvezetes kirándulás még a tapasztalatlanoktól a rendkívül tapasztaltakig, és nagyszerű módja a családi és baráti kapcsolatok kialakításának.