Ár
Ettől€75.00
Ár

Ettől€75.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6573
Isztambul > Isztambul-Kappadókia Buszos Túra

Isztambul-Kappadókia Buszos Túra

A kétnapos túra Isztambulból autóbusszal egy hosszú, de kifizetődő két nap, rengeteg látnivalóval és tennivalóval.  Az autóbusz az éjszakai utazások során kényelemre és kitartásra épül, légkondicionált, és természetesen felszerelt a fedélzeti alváshoz.  Így Ön és az idegenvezetője, úgy érkezik meg, mintha csak egy jót aludt volna.

Kappadókia ad otthont Derinkuyu és Kaymakli ősi földalatti városainak, valamint az ezeket a rejtett völgyeket díszítő tündérkéményeknek.  Szinte holdbéli tájával és rejtett szépségével Kappadókia már régóta az érdeklődő turisták által keresett hely.  Ősi keresztény falvaival és különös vulkanikus építményeivel nincs ehhez fogható hely a földön.

Bővebben ...

Talán nehéz elhinni, hogy egy ősi civilizáció a föld alatti városokban keresett menedéket, jószágokat is magával vive, akár öt emelet mélyen a föld alatt, mégis így volt.  Bármi is késztette őket arra, hogy menedéket keressenek, ma már nem jelent fenyegetést, és a Goreme-völgy és különböző kanyonjainak szépségét ma már csak a betolakodó turisták látják. Szerencsére.

Isztambul-Kappadókia buszos túra ára

2024-ben a Kappadókia buszos túra ára Isztambulból 75 € felnőtteknek, 40 € 0 és 7 év közötti gyermekeknek.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer (mindkét irányba)
  • Klímaberendezéssel ellátott busz
  • Szállodai szállás
  • 1 x reggeli (svédasztal)
  • 1 x vacsora (svédasztal)
  • Idegenvezetés
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Italok

Isztambul-Kappadókia buszos túra útvonala

Az isztambuli szállodából való esti felszállás és a fedélzeten az idegenvezető bemutatkozása, aki a túra teljes időtartama alatt önnel lesz.  Amint minden vendég a fedélzeten van, megkezdődik az éjszakai utazás Kappadókiába.

Kora reggel érkezik Kappadókiába, és olyan látnivalókat láthatnak, mint a tündérkémények, ősi keresztény falvak és modern török falvak.

Bővebben …

Meglátogatják Derinkuyu és Kaymaklı földalatti városait, ahol az idegenvezetője részletes előadást tart az ősi földalatti lakások csodáiról.

Az első nap a helyi szállodába való megérkezéssel ér véget, ahol szabadidővel pihenhet és/vagy másnap reggelre, napfelkeltekor léggömbös utazást foglalhat.

Második nap
Reggeli után kijelentkezik a szállodából, majd folytatja a Göreme-völgyi városnéző túrát, amely során számos fotómegállót tart, meglátogatja Cavusin elhagyott faluját, és megáll Kappadókia legmagasabb pontjánál, az Üçhısar-várnál.

A városnéző túra végeztével megkezdődik a 8 órás út vissza Isztambulba, ismét a kényelmes autóbusz fedélzetén, megfelelő kényelmi megállókkal útközben.

A városba visszatérve visszaszállítjuk Önt a szállodájába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Isztambul-Kappadókia buszos túra?

Az Isztambulból induló Kappadókia buszos túra ára 75 € felnőtteknek, 40 € 0-7 év közötti gyermekeknek.

Ez a túra nekem való?

Mozgáskorlátozottak számára ez a túra nem ajánlott.  Hasonlóképpen a nagyon kisgyermekek számára is túl hosszúnak bizonyulhat.

Mindenki számára, aki valaha is látni szerette volna Kappadókiát, ez egy ideális lehetőség, hogy megismerkedjen ezzel az Unesco világörökségi helyszínnel és/vagy részt vegyen a mesés léghajózáson napfelkeltekor a tündérkémények felett.  Ez külön foglalható, amikor megérkezik Kappadókiába.

 

Elmehetek hőlégballonozni?

A hőlégballonozás fakultatív extra, amely a helyszínen, Kappadókiában fizetendő.

Maradhatok-e Kappadókiában, és folytathatom-e onnan a nyaralásomat?

Ha nem kíván visszatérni Isztambulba, ez az utazás egyirányú opcióként is foglalható, és a továbbutazást önállóan is megszervezheti.

Mit vegyek fel az utazáshoz?

Először is, viseljen kényelmes, megfelelő lábbelit, mivel a túra elég sok gyaloglással jár, ezért a jó lábbeli elengedhetetlen.

Laza vagy kényelmes ruházatot az utazáshoz és a városnézéshez.  A napszemüveggel és napkrémmel együtt a napkalap is jó választás.  Vigyen magával éjszakai táskát a frissítők, tisztálkodási szerek és az esetlegesen szükséges váltóruházat számára.

Szükségem van költőpénzre?

Vigyen magával némi pénzt, az esetlegesen szükséges extra harapnivalókra és italokra, nem beszélve azokról a könyvekről vagy a túrán szerzett emléktárgyakról.

Szükségem van az útlevelemre?

Amíg Törökország határain belül tartózkodik, nem lesz szüksége az útlevelére a vámvizsgálathoz, azonban nemzeti előírás, hogy Törökországon belül mindenkinek magánál kell tartania egy hivatalos igazolványt, ezért az útlevelét mindig magánál kell tartania.