Ár
Ettől€1,500.00
Ár

Ettől€1,500.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6493
Isztambul > Isztambuli Helikopteres Túra

Isztambuli Helikopteres Túra

Ez egy vadonatúj módja annak, hogy úgy lássuk Isztambult, mint még soha!  Szárnyaljon a híres égbolt felett, mint egy madár, a Topkapı Palota, a Hagia Sophia és a Kék Mecset felett. Majd a Boszporusz felett és a part mentén, híres hidak mellett, Kadıköyig és a Galata-toronyig.

A legjobb pilótákkal büszkélkedő, profi legénységgel, az Ön túrája audio idegenvezetővel lesz teljes, miközben átrepül e csodálatos látnivalók felett. Az isztambuli helikopteres túra egy teljesen más perspektívából szemlélheti Isztambul látképét, a helikopteres repülés adrenalinos izgalmával együtt.

Bővebben ...

A helikoptereken akár 7 fő is helyet foglalhat, és a túra akár 45 percig is tarthat a levegőben, így sokkal többet láthat, mintha a földön, a turisták hosszú sorában állna, és várakozna, hogy láthassa ezeket a híres történelmi helyszíneket.

A legtöbb nagyobb város kínál hasonló típusú túrát, de meg kell jegyezni, hogy Isztambul az egyetlen olyan város, amely két kontinensen is megveti a lábát. Itt, ahol Kelet és Nyugat találkozik, percek alatt átrepülhetünk Európából Ázsiába, egyik kontinensről a másikra. Isztambul mindazzal, amit kínál, a végső török élmény, amit egyszer megkóstolva soha nem felejtünk el.

Isztambul Helikopteres túra ára

2024-ben az isztambuli helikopteres túra ára 1500 € 15 percért, 2200 € 30 percért, 3000 € 45 percért.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer (mindkét irányba)
  • Autóbusz légkondicionálóval
  • Helikopteres utazás
  • Pilóta díja
  • Minden adó
  • Biztosítás
  • Költőpénz

Isztambuli helikopteres túra útvonalterve

Az élmény akkor kezdődik, amikor felveszik Önt az isztambuli szállodájából, és a városban lévő helikopter-leszállóhelyre szállítják.  Itt találkozik a legénységgel, és biztonsági eligazítást tartanak Önnek, valamint áttekintést kap a túráról, amelyre készül. Miután teljesen felkészült, már csak annyi a dolga, hogy beszálljon a helikopterbe, és felszálljon a magasba.

A levegőben láthatja a leghíresebb látnivalókat, amelyeket a legtöbb turista soha nem láthat, ámuljon el a Topkapı Palota méretén, amelyet a levegőből egy látképben veszünk.  Látni fogja a Kék Mecset és a Hagia Sophia közvetlen közelségét, miközben az eredeti Hippodrom alakját is láthatja, amely egykor ott állt a Sultanahmet téren.  Miközben a Boszporusz és az ősi hidak felett repül, saját szemével láthatja, hogyan fér meg egymás mellett az ókori és a modern ebben a csodálatos gyöngyszemnek számító városban.

Bővebben …

A túra végeztével visszatér a bázisra, és egy olyan adrenalin löketben lesz része, amelyhez semmi sem fogható, mielőtt visszautazik a felszállási pontra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az isztambuli helikopteres túra?

Az isztambuli helikopteres túra ára 1500 € 15 percért, 2200 € 30 percért, 3000 € 45 percért.

 

Mit hozzak magammal?

Alapvetően a fényképezőgépét és a vagány önmagát.  Nagyon meg fogja bánni ha esetleg nem hozna magával fényképezőgépet.  És adjon magának egy nagy vállveregetést, amiért ezt a legcsodálatosabb isztambuli túrát választotta.

Bármi, amit tudnom kell?

Ha egy különleges születésnap vagy évforduló közeleg, amíg a városban tartózkodik, ez lehet a legkiválóbb módja az ünneplésnek.  Egy olyan nap, amire egész életében emlékezni fog.

Mit tartalmaz a program?

A profi pilóta és a személyzet, valamint a repülés és a biztosítás.

Kell borravalót adnom?

Bár nincsenek rejtett extrák, amelyekkel számolnia kell a költségvetésben, az élmény során saját belátása szerint hagyhat némi borravalót.