Ár
Ettől€80.00
Ár

Ettől€80.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6507
Isztambul > Lovaglás Isztambulban

Lovaglás Isztambulban

Ha a nyüzsgő városból való kiszakadás az álma egy napra, hagyományosabb szabadtéri tevékenységekkel, akkor ne keressen tovább, mint egy kirándulás a belgrádi erdőben. Isztambul központjától 30 perces autóútra található, és nemcsak gyönyörű zöld erdőnek ad otthont, hanem olyan szórakoztató központoknak is, mint a lovaglás.

Bővebben ...

Az erdő védett területén belül, gyönyörű hátterű tájképekkel, ahogy a fák közül előbukkan, ez egy szívmelengető, szelíd alternatívája a városi városnézésnek.  Nincs szükség semmilyen előzetes tapasztalatra, csak hajlandóságra, hogy kiélvezze ezt az órát, és átélje a ló és az ember közötti interakciót, ezen az elképesztően gyönyörű területen.

A belgrádi erdőt a szultánok gyakran használták vadász- és gyakorlóterületként, és nem nehéz elképzelni, hogy egy szultán Ön mellett trappol lóháton, miközben a fák közötti ösvényeken sétál.

 

Isztambul Helikopteres túra ára

2024-ben az Isztambuli lovaglás ára 80 € személyenként.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Kiképzési szolgáltatás
  • Lovaglás (1 óra)
  • Sisak
  • Szállodai transzfer
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Szállodai transzfer

Lovaglás Isztambulban útvonala

A túra akkor kezdődik, amikor megérkezik a belgrádi erdőben lévő istállóba.  Barátságos és profi személyzet fogadja Önt, akik bemutatják Önnek a lovát, és átadják Önnek a biztonsági információkat, amelyek lehetővé teszik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban és elégedettségben legyen a túra során.

Átadják a saját személyes biztonsági felszerelését (ez kötelező a lovagláshoz), és egy rövid próbalovaglás után a karámok területén, készen áll arra, hogy konvojban lovagoljon az erdei ösvényen keresztül, a gyönyörű tengerparttal a háttérben.

Bővebben …

Ön és lova az erdei ösvényeken és a folyón keresztül halad, ahol megbízható paripái hűsíthetik a lábukat, majd dicsőséges hegyi ösvényeken haladnak végig a napsütésben.

A lovaglás körülbelül 60 percig tart, és a természettel eggyé válva tér vissza az istállóba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az isztambuli lovaglás?

Az isztambuli lovaglás ára 80 € személyenként 2024-ben.

Milyen gyakran indul a túra?

A nap folyamán többször is kimennek, a lovaglás időtartama körülbelül 1 óra.  Az utazás Isztambul központjából körülbelül 30 percet vesz igénybe, és a jegy megvásárlása után érdemes figyelembe venni az érkezési időt, hogy a kirándulásra időben érkezzen.

A túra a hét hét napján is indul, ha az időjárás és a létszám engedi.

 

A családok élvezni fogják ezt a túrát?

Egészen biztosan, a fiatalabb gyermekek egy szülővel vagy rokonnal utazhatnak, ha túl kicsik ahhoz, hogy egyedül utazzanak.  A mérlegelés mindig tanácsos, de a legtöbb 10 év feletti gyermek képes saját lovon lovagolni.
A hivatásos oktatók konvojban lovagolnak önökkel, így ha bármilyen probléma merülne fel, a hátsó vagy vezető oktató egy szempillantás alatt önöknél lesz.
Bár várandós hölgyeknek vagy mozgáskorlátozott vendégeknek nem ajánlott, ez egy szórakoztató nap lehet a család számára, amelyet együtt élvezhet.

Mit tartalmaz a program?

A túra során a lovat, a biztosítást és a biztonsági felszerelést, valamint az egész túra alatt a profi oktatót.

 

Van valami extra, amit be kell kalkulálnom?

A költségvetésébe be kell kalkulálnia minden olyan személyes kiadást, amit esetleg szeretne tenni.  Étel és ital.  Fényképek vagy DVD.  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a városból a belgrádi erdőbe és az istállóba való eljutásról magának kell gondoskodnia.

Van valami különleges ruhadarab, amit viselnem kell?

Mivel bukósisakot biztosítunk, javasoljuk, hogy hozzon magával napszemüveget és naptejet.  A fürdőruhát a laza, megfelelő ruházat alatt viselje, valamint olyan lábbelit, amely nem esik le a lábáról lovaglás közben.  Ne felejtsen el egy törölközőt, ha úgy gondolja, hogy vizes lesz!

Ne a legjobb ruháját vegye fel erre az eseményre, de viseljen hosszabb rövidnadrágot vagy akár nadrágot, hogy megóvja a combot a kidörzsölődéstől.

Mit kell magammal vinnem?

Mindenképpen hozza magával a fényképezőgépét, de ne felejtse el vízálló tokban tenni, amikor nem használja.
Vigyen magával némi pénzt a személyes extrákra, például italokra, illetve a professzionális fényképekre vagy DVD-kre, amelyeket a nap folyamán egy profi operatőr készíthet.