Ár
Ettől€25.00
Ár

Ettől€25.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Hajókirándulással
  • Kötélpálya
  • Hajó És Felvonó
Mentés kívánságlistára
6557
Belek > Antalya Városnézés Belekből

Antalya Városnézés Belekből

Egyetlen antalyai nyaralás sem lenne teljes a városnézés nélkül. Annak ellenére, hogy Antalya elsősorban a turizmus városa, alaposabban megvizsgálva felfedezheti, hogy mélyebb történelme van, és egész évben több mint egymillió embernek ad otthont.

Bővebben ...

A tengerparttól a hegytetőig ez a túra változatos tájakat és élményeket kínál, hogy megnézze, hogyan élnek az igazi emberek ebben a gyönyörű történelmi városban. Antalya első települései i.e. 200 körülre nyúlnak vissza, és az évek során számos alkalommal cserélt gazdát.

Ezen a kiránduláson biztosan megtapasztalhatja, milyen építészet, kultúra és történelem rejtőzik Antalya utcáinak minden szeglete mögött. Ez egy olyan város, amely kifogások nélkül találkozik a modern világgal, és mindenki számára tartogat valami érdekeset. Akár a régi, akár az új, akár a kiterjedt strandok vagy a gazdag kultúra szerelmese, ezt a kirándulást nem szabad kihagyni, ha Belekben nyaral.

Belek - Antalya városnéző túra ára

2024-ben az antalyai városnézés Belekről 40 euróba kerül hajókirándulással és felvonóval. A 4 és 11 év közötti gyermekek ára 25 euró.

Ez az ár tartalmazza a szállodai transzfert, az idegenvezetést, a vízesések belépődíját, a hajókirándulást, a felvonót és az ebédet.

Városnézés Felnőtt Gyermek
Hajókirándulás, Ebéd És Vízesés €25 €20
Felvonó, Ebéd És Vízesés €35 €25
Felvonó, Hajókirándulás, Ebéd És Vízesés €40 €25

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezető
  • Vízesés belépődíj
  • Kötélpályás felvonóval (kedd, szerda, péntek, vasárnap)
  • Hajókirándulással (mindennap)
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Italok

Antalya városnézés Belekből programja

Az Antalya városnézés mindennapos, Önt kb. 08:30-kor veszik fel, és nagyjából 17:30-kor visszaviszik a szállodájába vagy apartmanjába. Lehetősége van egy kicsit jobban megismernie Antalya szép városát, egy olyan várost, amelyet biztosan újra és újra meg akar majd látogatni.

Bővebben …

A túra azzal kezdődik, hogy légkondicionált autóbusszal felveszik Önt a szállodájánál. Az idegenvezető bemutatja Önnek a sofőrt és saját magukat.

Óváros
Az első megálló Antalya óvárosa lesz. Kecioren negyedként ismert. Itt szabadideje lesz arra, hogy magába szívja egy letűnt kor hangulatát, és értékelje a múltkori Antalya építészetét, macskaköves utcáival és eredeti kirakataival. Kérdezze meg idegenvezetőjét, hogy merre van a Hadrianus-kapu és az Óratorony, majd a Yivli minaret, amelyek mind ideális fotózási lehetőségek. Általában egy óra szabadidőt kap a régi városra, majd találkoznak az ebédre.

Hajókirándulás
A túra következő lépése az autóbusszal az óváros kikötőjébe vezet, ahol a hajó már várja Önöket, hogy a part mentén egy kis utat tegyenek meg a Duden-vízeséshez. Megcsodálhatja a 40 méter mélyen a kék Földközi-tengerbe zuhanó vizet, és hallhatja a fülsiketítő morajlást, ahol az édesvíz találkozik a sós vízzel. Felejthetetlen élmény, ahol megérti, miért festette meg oly sok művész ezt a csodálatos jelenetet. A hajó elviszi Önöket a drámai terepet alkotó sziklák lábához. A hajókirándulás körülbelül egy órán át tart, mielőtt visszaviszik a szállodába.

Kötélpályás felvonó
Keddenként vagy péntekenként hajókirándulás helyett maga a város fölé is felvonózhat a drótkötélpályán. Még ha idegenkedik is a magasságtól, akkor is ajánlott ezt a túrát megtennie, már csak a 360 fokos kilátás miatt is, amely a csúcson fogadja majd. Az esélye, hogy egy újabb szögből lássa a várost. A csúcson tartott rövid pihenő után a drótkötélpályán leereszkedik a várakozó autóbuszához, ahol kipihenten és lenyűgözve térhet vissza az eredeti felszállási pontra, és elbúcsúzhat idegenvezetőjétől és sofőrjétől.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Antalya városnézés Belekből?

A beleki Antalya városnézés ára 40 € felnőtteknek, 25 € 4 és 11 év közötti gyerekeknek, 3 év alatti gyermekeknek ingyenes 2024-ben.

Kinek ajánlott?

A túra jellegéből adódóan a legtöbb ember, aki fizikailag alkalmas, élvezni fogja. Akár fiatal, akár idősebb, mindenki számára van valami, amit megnézhet a vásárlástól a városnézésig.

Az ebédszünetben dönthet úgy, hogy egy fürdőzéssel frissíti fel magát, vagy egyszerűen csak pihen egy hűsítő ital mellett.

Mit tartalmaz a program?

Ez a csodálatos kirándulás magában foglalja a vízesés belépődíját, valamint egy nyílt büféebédet, a hajókirándulást, a kötélpályás utazást, az idegenvezetést és a biztosítást, valamint a szállodába vagy apartmanba történő transzfert.

Mit vigyek magammal?

A nyári hónapokban kötelező naptejet, egy jó napkalapot és napszemüveget. A fürdőzési lehetőségekhez hozzon magával fürdőruhát és törölközőt, valamint jó cipőt az óvárosban és a kikötőben való sétához. Némi pénzt az ebéden kívüli egyéb apróságok megvásárlására, valamint fényképezőgépet a nap folyamán kihagyhatatlan pillanatokhoz.