Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6500
Belek > Antalya Akvárium Belekből

Antalya Akvárium Belekből

El tudná képzelni, hogy egy cápa szemébe nézzen? Nos, a Belekből induló antalyai Akvárium kirándulása során akár ezt is megteheti! Az Akvárium több mint 200 különböző fajú cápának és több mint 10 00 halnak, valamint számtalan más tengeri élőlénynek ad otthont, és mindez a világ egyik leghosszabb vízi alagútjából tekinthető meg. A több mint 131 méter hosszú és 3 méter széles alagútban sétálhat át, és láthatja a víz alatti életet, amelyet eddig csak elképzelni tudott. A több, mint 40 tematikus akváriummal, amelyeket meglátogathat, el lesz kényeztetve a választással, hogy melyiket nézze meg először.

 

Bővebben ...

A több mint 12 000 négyzetméternyi szórakozással az Akvárium a világ 10 legnagyobb akváriumának egyike, és nemcsak tengeri élőlényeknek, hanem számos hüllőnek is otthont ad. Az antalyai akváriumban annyi látnivaló és tennivaló várja a családokat és a csoportokat egyaránt, hogy a 2,5 órás szabadidő könnyedén kitöltse. A park nem csak remek szórakozást nyújt, de a gyerekek észre sem fogják venni, hogy egyúttal a bolygó ökoszisztémájára is oktatják őket, annyira élvezetes a túra.

Belek Antalya Akvárium program ára

A Belekből induló Antalya Aquarium ára 2024-ben 50 € felnőtteknek, 45 € gyermekeknek (3 és 12 éves kor között), 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza
  • Belépőjegy
  • Költőpénz
  • Hószoba
  • XD mozi
  • Mini terrárium

Belek Antalya Akvárium kirándulás programja

Az Ön napja azzal kezdődik, hogy egy luxus légkondicionált járművel felveszik a beleki szállodából. Amikor mindenki a buszon van, megkezdi az utazást Antalyába. Az út időtartama körülbelül 40 perc, és könnyen eltelik a gyönyörű festői tengerparttal az út mentén.

Bővebben …

Az Akváriumhoz érve a jegye lehetővé teszi, hogy sorban állás nélkül belépjen, és megkezdődik a 2,5 órás szabadidő.

A szabadidő gyorsan eltelik, ha ellátogat a Hóvilágba és a Jégmúzeumba (fakultatív extrák) vagy a Terráriumba, amely a világ leglenyűgözőbb hüllőinek ad otthont, és remek lehetőség egy hógolyócsatára! Igen, jól olvasta, a Hóvilágban vagy a Jégmúzeumban erre is van lehetősége.

Aztán ha valami másra vágyna, foglaljon helyet az XD Moziban, a többdimenziós moziélményben, ahol tényleg úgy érezheti, mintha egymaga hajózna a világ óceánjain.

A rengeteg kávézó és étterem közül választhat, és miután befejezte a 2,5 órás kirándulást, a busza a parkolóban várja, hogy visszavigye a beleki szállodába. Ha hosszabb ideig szeretne a parkban maradni, akkor a Belekbe való visszatéréshez más módon kell gondoskodnia.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Antalya Akvárium kirándulás Belekből?

A Belekből induló Antalya Aquarium ára 2024-ben 50 € felnőtteknek, 45 € gyermekeknek (3 és 12 éves kor között), 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Élvezni fogja a családom ezt a túrát?

Mindenki élvezi az Akváriumot, ahol minden korosztály számára van valami szórakozási lehetőség. Csoportok, egyedülállók és különösen a családok szeretik ennek a nagyszerű kirándulásnak az ár-érték arányú szórakoztató tulajdonságait.

És ha megéhezem?

Semmi gond! Az Akvárium bejáratánál számos, minden pénztárcát kielégítő étkezőhely található, ahol a fiataloknak is van jég, édesség és ital!

 

Mit tartalmaz a jegy ára?

Biztosítást és transzfert Belekből az Akváriumba, valamint a túra végén a visszaút a beleki szállodába. Belépőjegy az Akváriumba.

Van még valami, amit tudnom kell, mielőtt elmegyek?

Kérjük, viseljen megfelelő lábbelit. Az Akvárium hatalmas, 12 000 négyzetméteres területet ölel fel, ez rengeteg gyaloglást jelent a nap folyamán. A nagyon kisgyermekeknek szükségük lehet babakocsira. Az Akvárium azonban babakocsi- és kerekesszékbarát is!

Mi van, ha tovább szeretnék maradni?

Bár a 2,5 óra sokaknak elég, előfordulhat, hogy annyira jól érzi magát, hogy nem akar elmenni. Ha úgy dönt, hogy a 2,5 óra elteltével még nem távozna, maradhat, de saját költségén meg kell szerveznie a Belekbe való transzfert. Vannak megfelelő taxi és buszjáratok, amelyekkel visszajuthat a szállodába.