Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6504
Belek > Belek Buggy Szafari

Belek Buggy Szafari

A Buggy szafari naponta kétszer indul a Belek feletti bázisról. Ez az adrenalintól fűtött túra a Toros-hegység lábainál visz lélegzetelállító tájakon keresztül, a Földközi-tenger távoli hátterével, sziklás utakon, sárban és porban, ráadásul hegyi patakokon át.

Bővebben ...

A körülvevő szépség és a hegyi ösvényeken való száguldás közben várhatóan örömkiáltásokat és nevetést fog hallani, ahogy sikeresen leküzdi az útvonalat. Ez a túra mindenkinek szól, aki szereti, ha kipróbálhatja magát valami extrémben, az adrenalinlöketet, mindenkinek, aki szereti azt a sikerélményt, amikor diadalmasan eljutott az útvonal végére.

A buggy-kat néha keretautóknak is nevezik. Alacsonyabban közlekednek, mint társaik, a quadok, és az utas és a vezető egymás mellett ül, nem pedig egymás mögött. Mivel alacsonyabban közlekednek, úgy tűnhet, hogy gyorsabban haladnak, mint a quadok, bár ez nem így van. Elkerülhetetlenül szórakoztató utazást tesznek lehetővé Törökország egyik legszebb vidékén.

Belek Buggy Safari ára

A Belekből induló Buggy szafari ára 2024-ben 45 € az egyszemélyes buggy járműre, 65 € a kétszemélyes buggy járműre. A program 2 órán át tart.

Típus Kapacitás Ár
Egyetlen Buggy 1 Személy 45 €
Dupla Buggy 2 Fő 65 €

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Oktatási szolgáltatás
  • Buggy autók
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Fotók és videók

Belek Buggy szafari programja

Teljesen légkondicionált járművekkel elviszik Önt a szállodából, a hűvösebb hegyi buggy bázisra. Ott a profi vezető fogadja Önt, és bemutatja a buggyt valamint annak működését. Egy biztonsági oktatás és egy rövid bevezető vezetés után megkapják a túrához szükséges bukósisakot, és már indulhat is!

Bővebben …

Különböző sáros, poros, száraz és nedves, sziklás és homokos terepeken keresztül fog menni, a vezető állandó felügyelete mellett, hogy ne kerülj semmilyen nehézségbe. Abban a valószínűtlen esetben, ha mégis történne valami, ne aggódj, a vezető Ön mellett lesz és azonnal segít.

Az egész szafari körülbelül 4 órán át tart, maga a vezetés körülbelül 2 órát vesz igénybe.

A túra során egy profi fotós is a csapattal lesz, aki elkészíti azokat az őszinte felvételeket, amikről sosem gondolta volna, hogy lehetségesek, és a túra végén megtekintheti őket, és természetesen lehetősége van megvásárolni őket.

Amikor befejezte a szafarit és visszaérkezett a bázisra, lehetősége lesz lezuhanyozni és átöltözni, ha szeretné, mielőtt a busz megérkezik, hogy visszavigye Önt a szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a beleki Buggy szafari?

A Belekből induló Buggy szafari ára 2024-ben 45 € az egyszemélyes buggy járműre, 65 € a kétszemélyes buggy járműre. A program 2 órán át tart.

Mikor indul a buggy szafari?

Ez a túra a nyári főszezonban naponta kétszer, amikor hosszabbak az esték, néha háromszor is kimegy. Ön választhat, hogy délelőtti vagy délutáni túrára indul. Az időpontokat a jegy megvásárlásakor kapja meg.

Ki vezetheti buggyt?

Ha elmúlt 17 éves vagy annál idősebb, vezethet buggyt, előzetes tapasztalat és érvényes jogosítvány nélkül.

A 17 éven aluliak a felnőtt sofőr mellett ülhetnek, de nem vezethetnek.

Ez a túra nem ajánlott mozgáskorlátozottaknak vagy bizonyos egészségügyi problémákkal küzdőknek, erről foglaláskor érdeklődjön. Ugyanígy nem ajánlott állapotos nőknek és nagyon kisgyermekeknek sem.

Mit tartalmaz a jegy ára?

Az Ön transzferét a bázisra és vissza. Professzionális idegenvezetést az egész út során. Biztonsági felszerelést és a kocsik használatát (a pályán) kb. 2 órára és biztosítást.

Van valami extra költség?

Személyes kiadások adódhatnak a nap folyamán, mint például fényképek vagy DVD-k, italok stb.

Mit kell viselnem?

Természetesen nem a legjobb ha a világos színű vagy új ruhát visel! A régi póló és rövidnadrág alatt viseljen fürdőruhát, mivel lesz lehetőség a vízben megmártózni. A megfelelő lábbeli szintén elengedhetetlen, a szandálok, papucsok könnyen elveszhetnek az úton.

Az utazáshoz kap egy bukósisakot, de javasoljuk, hogy vigyen magával egy kendőt vagy zsebkendőt, amit porvédő maszkként használhat, és viseljen szemüveget vagy napszemüveget, hogy megvédje a szemét is.

Van valami, amit magammal kell vinnem?

Vigyen magával némi pénzt olyan extrákra, mint italok vagy fényképek.

Ha fényképezőgépet szeretne magával vinni, vegye figyelembe, hogy bármikor érheti por és víz, ezért kérjük, hogy vízálló táskában tartsa, ha mindenképpen magával kell vinnie. Ne feledje, hogy a túra során egy fotós fog fényképeket készíteni, amelyeket meg is vásárolhat.