Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • 3 Star Hotel
  • Cave Hotel
Mentés kívánságlistára
6612
Belek > Belek Kappadókia Túra (2 nap)

Belek Kappadókia túra (2 nap)

Belekben töltött nyaralása ideális kiindulópont Kappadókia ősi csodáinak meglátogatásához. Ezen a túrán annyi mindent láthat és tehet, hiszen két nap áll rendelkezésére, hogy felfedezze Törökországnak ezt a csodálatos régióját, amely talán egyedülálló az egész világon. A másvilági tájjal és a tündérkéményekkel, a szokatlan sziklaalakzatokkal és a puha vulkáni kőzetbe vájt földalatti városokkal egy ősi civilizáció nyomában járhat, és saját szemével láthatja, hol éltek emberek ezrei (és jószágaik) a földalatti metropoliszban.

Bővebben ...

Kappadókia híres a vulkáni kőzetek erodálódása által létrehozott hatalmas sziklaalakzatairól. Ezeket az évezredek során formálták és alakították ki, sőt, a különböző civilizációk még otthonok kialakítására is kivájták őket. Ezen a túrán nem csak a holdszerű tájat láthatja majd maga előtt, hanem testközelből is megismerkedhet ezekkel a formációkkal.

Felfedezhet földalatti városokat, és egy teljesen új világot a sziklák között, egy olyan élményt, amelyet csak keveseknek adatik meg életükben!

Belek Kappadókia túra ára

A Belekből induló Kappadókia program ára 2024-ben 45 € felnőtteknek, 30 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Professzionális angol nyelvű idegenvezetés
  • Kényelmes busz (légkondicionált)
  • Biztosítás
  • Szállodai szállás
  • 1x reggeli (nyitott büfé teával és kávéval)
  • 1 x vacsora (nyitott büfé)
  • Költőpénz
  • Hőlégballonozás
  • Belépőjegyek
  • Italok
  • Ebéd

Belek Kappadókia túra programja

Korán reggel felveszik Önt a beleki szállodából, és az idegenvezetője bemutatja a túrát, mielőtt elindul a hegyekbe, Kappadókia felé. A jármű egy kényelmes autóbusz lesz, amely minden kényelmet biztosít Önök számára. Amikor elérik Kappadókiát, az első megálló a földalatti város meglátogatása, ahol idegenvezetője részletesen ismerteti Önökkel eme labirintusnak az ókori történetét.

Bővebben …

A következő megálló az ebéd lesz, amelyet egy helyi étteremben szolgálnak fel, általában egy helyi Testi kebabot, amely általában marhahús vagy bárányhús, amelyet agyagedényben főznek a saját levében, és nagyon finom.

Ebéd után megállunk Ortahisarban és a Szerelem völgyében (a Szerelem völgye az átlagosnál több lánykérés miatt kapta ezt a nevet ebben a romantikus környezetben), és a panorámás kilátásnál nincs is jobb hely. Ezután Çavuşin sziklafaluba és a Keresztelő Szent János templomhoz utaznak, majd az első nap utolsó megállójával a Pasabağ faluban lévő kolostoroknál (szabadtéri múzeum) a Devrent-völgybe állnak meg. Más néven a képzelet völgye, a szokatlan sziklaalakzatok miatt, amelyek állatokra vagy más mítikus lényekre hasonlítanak.

Az 1. nap végén a kappadókiai szállodába viszik, ahol felfrissülhet, és svédasztalos vacsorát kap, és ha nem túl fáradt, akkor a szállodában török estet nézhet meg. Természetesen, ha csak egy nyugodt éjszakára vágyik, hogy felkészüljön a következő napra, az is rendben van.

2. nap
Második napjuk korán kezdődik, reggel 04:00 órai ébresztővel, hogy élvezhessék a léggömbös utazást Kappadokia tündérkéményei felett. Az egyik legjobb módja a napfelkelte megfigyelésének. Ezután visszautaznak a szállodába egy frissítő büféreggelire, amely teát és kávét is tartalmaz.

Göreme faluban meglátogatják a Galambok völgyét, amely a völgy puha vulkanikus szikláiban fészkelő galambok ezreiről híres. Itt találkozhat az Üçhisar várral, Kappadókia legmagasabb pontjával, ahonnan csodálatos 360 fokos kilátás nyílik Anatólia e valóban egyedülálló vidékére.

Ebédszünet következik Konyában, majd vissza a szállodába és az eredeti indulási pontra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Belek-Kappadókia túra?

A Belekből induló Kappadókia program ára 2024-ben 45 € felnőtteknek, 30 € gyermekeknek (4 és 12 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Hányan lakhatnak egy szobában?

A foglaláskor tájékoztatjuk Önt a megfelelő szobákról. Különböző méretű szobák állnak rendelkezésre, hogy a nagyobb családok is elférjenek.

Hogyan foglalhatom le a hőlégballonos repülést?

Kérjük, foglaláskor jelezze, ha érdekli Önt, és tájékoztatni fogják a részletekről.

Mit tartalmaz a jegy ára?

Ez egy igazi ár-érték arányos túra. Először is az Ön légkondicionált busszal való szállítása az egész túra alatt, valamint egy angol nyelvű, profi idegenvezető és utasbiztosítás.

A földalatti városba és a Paşabağ Szabadtéri Múzeumba való belépése extra.

Egy éjszaka legalább egy 3 csillagos kappadókiai szállodában, beleértve 1 reggelit és 1 vacsorát.

 

Van valami különleges, amit magammal kell vinnem?

Először is megfelelő lábbelit, mivel a túra során elég sokat kell majd gyalogolni. Ne felejtsen el váltóruhát elpakolni.

Naptej, napszemüveg és kalap mindig jó ötlet a túrára. Szezonon kívül egy extra pulóver is kellhet majd.

A szükséges frissítőkön kívül vigyen magával pénzt is, sosem lehet tudni, mikor akad meg valamin a szeme.
Ha már itt tartunk, fényképezőgépet is hozzon magával! A fotózási lehetőségek elképesztőek!