Ár
Ettől€28.00
Ár

Ettől€28.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6616
Belek > Belek Búvárkodás

Belek Búvárkodás

Hogy hangzik a halak között úszkálás? Ez egy nagyszerű kirándulás profiknak és amatőröknek egyaránt, akik szeretnék felfedezni a tenger alatti életet. Törökország a búvárok körében népszerű úti cél, mivel a vizek jól láthatóak. Több ezer halfajnak, valamint más vízi élőlényeknek ad otthont.

Bővebben ...

Kemer az egyik legnépszerűbb búvárközpont a Földközi-tenger partvidékén, amelyet évente több, mint ezer ember látogat meg, akik mindannyian szívesen fedezik fel a Földközi-tenger víz alatti királyságait. Antalya csodálatos, érintetlen táján keresztül utazik, ami csupán előjáték a tenger alatti, még egzotikusabb, lenyűgözőbb tájhoz. A Belek és Kemer közötti távolság körülbelül 85 kilométer, és a kényelmes, légkondicionált járművek egyikében utazhat, ahol hátradőlhet és élvezheti a tájat.

Belek búvárkodás ára

A Belekből induló búvárkodás program ára 2024-ben 28 € felnőtteknek, 20 € a 4 év feletti kísérő vendégek számára, 3 év alatti gyermekek számára ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €28
Vendég 4 éves kortól €20
Csecsemő 0 – 3 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Búvároktató
  • Búvárfelszerelés
  • 2 merülés
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Víz alatti fotók és videók
  • Italok

Belek búvárkodás programja

Miután felveszik Önt szállodájából vagy apartmanjából Antalya gyönyörű Belek régiójában, Kemerbe utazik, ahol búvárhajója várja, hogy bejárja a tengerpartot, és megismerkedjen a Földközi-tenger láthatatlan vízi élővilágával.

Bővebben …

Miután megérkeztek a kikötőbe, a fedélzeten szakképzett búvároktatók fogadják Önöket. Az oktatók gondoskodnak arról, hogy kényelmesen érezze magát, és felkészítik egy biztonsági oktatással a merülésre. Ha először búvárkodik, vagy ha nem tud úszni, akkor is merülhet. A búvárruha felhajtóereje önbizalmat adhat, és még az úszni nem tudók is rájöhetnek, hogy a túra vége előtt tudnak úszni.

Rövid beavatásban részesül a sekély vízben, hogy megismerkedjen a légzőkészülékkel és a víz alatti kézjelekkel, amelyekkel búvárkodás közben kommunikálhat az oktatóval. Felhívjuk figyelmét, hogy mindig az oktatójával fog merülni, akit a búvártársának is neveznek. Amint az oktatója megbizonyosodott arról, hogy mindannyian képesek helyesen használni a légzőkészüléket, megkezdhetik a nap első merülését.

Első merülés
Az oktató meghatározza, hogy kezdő vagy profi csoportba tartozik, és a számára megfelelő mélységbe viszi Önt. Sok csodálatos halfajt fognak látni, amelyek körülöttük úszkálnak, valamint hajóroncsokat és a tenger alatti világ szokatlan növényvilágát is láthatják. Ez a túra egy „kézzel fogható” túra, ahol saját kezűleg etetheti a halakat, és a hajóroncsokat is megérintheti.

Ebéd és második merülés
Amikor mindenki túl van az első merülésen, egy könnyű ebédet szolgálnak fel a fedélzeten. Italokat is lehet majd vásárolni, és egy kis pihenésre és relaxációra is lesz idő a nap második merülése, az ebéd utáni merülés előtt. Az első merülés során általában körülbelül 5 méterig merül, a második merülés során, amikor már magabiztosabbnak és felfedező kedvű a csapat, általában körülbelül 10 méterig merülnek. Minden merülés körülbelül 20 percig tart. Minden felszerelés új és a legjobb minőségű.

A jegy ára tartalmazza a Belek területén található szállodától vagy apartmantól való felvételt 08:00 körül, és a visszatérést az eredeti felvételi pontra 17:00 körül. A túra minden nap indul, és időtartama körülbelül 9 óra. A kemeri kikötőben található búvárhajóhoz való transzfer, a profi oktató és a búvárfelszerelés használata szintén benne foglaltatik. További bónuszként a várakozás alatt vagy a merülés után a fedélzeten lévő sznorkelingfelszerelést is használhatja.

Az ár tartalmazza a fedélzeten elfogyasztott ebédet is, amely a fedélzeten főzött helyi ételekből áll.

Ha minden merüléssel végeztek, visszatérnek Kemer kikötőjébe, ahol a transzfer már vár, hogy visszavigye a beleki szállodádba vagy apartmanba, elégedetten a Földközi-tenger víz alatti világáról szerzett új ismereteivel, és kétségtelenül várva a következő merülést.

Gyakori kérdések

Van minimális korhatár a búvárkodáshoz?

A túra 14 éves kor felett mindenki számára alkalmas, még, mint mondtuk, a nem úszók számára is.

Van lehetőség nem búvárok számára is?

Ha a csoport valamelyik tagja nem kíván merülni, de szeretne elmenni és nézelődni, kedvezményes árú jegy áll rendelkezésre. A nem búvárok úszhatnak vagy napozhatnak, és együtt ebédelhetnek a többi búvárral.

Vannak extra költségek?

A fakultatív extrák közé tartozik a fedélzeten vásárolt italok, és mivel egész nap egy helyi fotós lesz jelen, aki az első merülésről készít felvételeket, és még a tengerfenéken lévő halakat is eteti, ezért érdemes némi pénzt vinni az esetlegesen megvásárolni kívánt fényképekre vagy DVD-kre.

Mit kell magammal vinnem?

Vigyen magával fürdőruhát, törölközőt, naptejet és napszemüveget.

Mivel van felszerelve a hajó?

A hajón öltözőfülkék, zuhanyzók és WC-k is vannak az Ön kényelmét szolgálják, valamint napozóágyak a merülések közötti pihenéshez.