Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6508
Belek > Belek Quad Szafari

Belek Quad Szafari

Ha megunja a medencepartot vagy a strandot, akkor miért nem megy el egy Quad túrára? Készüljön fel a legvadabb, legporosabb, legiszaposabb élményre, amivel csak találkozott, miközben a kijelölt Quad-pályán halad végig. Büszke lehet magára, ahogy áthalad a különböző nehézségi fokozatú akadályokon, de ne aggódjon az oktató és a vezető mindig a közelben lesz.

 

Bővebben ...

Ez egy igazi adrenalin túra, és mindezt a távoli Toros-hegységgel a háttérben élheti át, a fenyőerdőkön keresztül fog majd kalandozni, a messzi Földközi-tengerrel a másik oldalon. E lélegzetelállító táj és a túra adrenalindús tempója miatt szükség lesz pihenőkre a folyóparton, amikor úszhat, vagy egyszerűen csak lemoshatja magáról az út során felgyülemlett port és sarat.

Ez a tökéletes módja annak, hogy egy programon belül élvezze a tájat és a kalandot. Akár egyedül, akár egy társával megy egy élményben lesz része!

Belek Quad szafari ára

2024-ben a Belek Quad szafari ára 40 € egyszemélyes quad járműre, 60 € kétfős quad járműre.

Típus Kapacitás Ár
Egyetlen Négyes 1 Személy 40 €
Dupla Négyes 2 Fő 60 €

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Oktatási szolgáltatás
  • Quadok
  • Biztosítás
  • Bukósisak
  • Költőpénz
  • Italok
  • Fotók és videók

Belek Quad szafari programja

Beleki szállodájából vagy apartmanjából kényelmes, légkondicionált járművel elviszik Önt a Toros-hegység lábánál lévő Quad bázisra. Érkezéskor a szakképzett vezetők üdvözlik Önt, és megmutatják a Quadot. Lehetőségük lesz egyedül vagy tandemben vezetni, és lehetőségük lesz, hogy a vezetők a pálya során helyet cseréljenek, és felváltva vezessék a quadot. A vezetők és a kísérők mindig ott vannak, hogy segítsenek a konvojnak, ha valami meghibásodna, az utasok biztonságát helyezve előtérbe.

Bővebben …

Naponta három túra közül választhatnak. Az első 09:30-kor indul és 12:30-kor tér vissza, ideális a korán kelőknek, vagy azoknak, akik a hűvösebb reggeli túrát kedvelik. A második 13:30-kor indul és 16:30-kor tér vissza, ezt azoknak ajánljuk, akik szeretnek pihenni, mielőtt elindulnak a napi akciójukra. A naplementés túra 15:00-kor indul és 18:30-kor tér vissza. Ön dönti el, hogy mikor és melyik napon indul, és ahogy már korábban említettük, azt is választhatja, hogy egyedül vagy tandemben ül a quadján.

Az alternatíva ideális a fiatalokkal érkező szülők számára, bár meg kell jegyezni, hogy 14 év alatt nem „cserélhetnek helyet” a szülővel és nem vezethetnek. Mindezek mellett jó hír, hogy a quadok vezetéséhez nem kell jogosítvány, és nem is kell előzetes tapasztalat, mivel az indulás előtt alapfokú oktatásban részesülnek, és mint már említettük, a túra során mindig lesznek kísérők. Ha még soha nem vezetett terepen, akkor ez egy remek hely a beavatásra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a beleki Quad szafari?

2024-ben a Belek Quad szafari ára 40 € egyszemélyes quad járműre, 60 € kétfős quad járműre.

 

Vannak korlátozások?

Ez a túra nem ajánlott kisgyermekek, állapotos nők vagy súlyos fogyatékkal élők számára. A 6 és 13 éves kor közötti gyermekeknek felnőtt kísérővel kell utazniuk és nem vezethetik a járművet.

 

Mit húzzak fel?

Javasoljuk, hogy olyan zárt cipőt viseljen, amely a lábán marad, különben a folyón való áthaladás során elveszítheti. Javasoljuk továbbá, hogy egy régi póló vagy rövidnadrág alatt viseljen fürdőruhát. Nem ajánljuk az új vagy legjobb ruhájának viselését. A fehér ruhái soha többé nem lesznek ugyanilyen fehérek!

Van lehetőség a szükséges dolgok megvásárlására?

A nyári szezonban hozzon magával naptejet és napszemüveget, törölközőt és egy kendőt vagy zsebkendőt a porosabb utakra. Ha még nincs kendője, akkor a bázison az idegenvezetőktől vásárolhat. Vigyen magával egy kis pénzt az olyan extrákra is, mint a kendő, italok, fényképek vagy DVD, hogy emlékezzen az akciódús napjára.

Mit tartalmaz a túra ára?

Az ár tartalmazza a quadot, a biztosítást, a szakszerű oktatást és segítséget a túra során, valamint a transzfert a beleki szállodájához oda-vissza.