Ár
Ettől€38.00
Ár

Ettől€38.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6660
Belek > Belek Zöld Canyon Hajókirándulás

Belek Zöld Canyon Hajókirándulás

Ha a strandtól távol eső napra vágyik, de nem akar lemondani a napozásról, akkor a Zöld kanyonba tartó autóbusz és egy hajókirándulás az Oymapınar-gát hűvös, zöld vize mentén egy különleges napot tölthet el. Ezen a túrán azt tehet amit csak szeretne, választhat a tónál a vízi sportok közül, vagy egyszerűen csak egy nyugodt napot tölthet el, amikor a gyönyörű tóparti tájban sétálhat, vagy egy tóparti étteremben egy hosszú hűsítő italt ihat, és figyelhet mindenki mást fürdőzés közben.

Bővebben ...

Magasan a Belek régiót körülvevő Taurus-hegységben található a tó, egy mesterséges víztározó, amely csodálatos szépségéről híres. Zöld kanyonnak is nevezik, mivel a vizet a tó és a kanyon partján magasan növő buja zöld növényzet árnyékolja. Ez adja a víz szinte áttetsző smaragdzöld árnyalatát, gyönyörű látványt nyújt, és az egyik legtisztább és talán a leghidegebb víz is, amelyben valaha is fürödni fog, körülbelül 12 Celsius-fokos.

Belek Zöld kanyon hajókirándulás ára

2024-ben a Belek Green Canyon hajókirándulás ára 38 € felnőtteknek, 30 € 7 és 11 év közötti gyermekeknek, 30 € 7 és 11 év közötti csecsemőnek, 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 12 éves kortól €38
Gyermek 8 – 11 éves korig €30
Csecsemő 4 – 7 éves korig €20
Bébi 0 – 3 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezető
  • Ebéd
  • Üdítőitalok
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Alkoholos italok

Belek Zöld kanyon hajókirándulás programja

A túra programja azzal kezdődik, hogy felveszik Önt a beleki szállodából, ahol egy légkondicionált, kényelmes autóbuszon fogadja az angolul beszélő idegenvezető, aki a túra során végig Önnel lesz. Amikor mindenki felszállt, elindulnak felfelé a Taurus-hegységbe, a Zöld kanyon felé.

Ahogy közelednek a víztározóhoz, egy magas kilátóteraszról láthatják a tó teljes kiterjedését és természeti szépségét. Ez egy ideális fotózási lehetőség, amely csodálatos kilátást nyújt a területre.

Bővebben …

Statisztikailag az Oymapınar-tó a negyedik legnagyobb Törökországban, magassága a tengerszinthez képest 185 méter, szélessége 360 méter, a tó mélysége pedig 100 méter. A panoráma kilátás lélegzetelállító erről a pontról.

Ezután leviszik Önt a tópartra, ahol úszhat, horgászhat vagy részt vehet a tó kínálta számos vízi sportjában. Ebéd előtt hajókázhatnak a tavon, ahol végigutazhat a tó hosszán, és más szintről csodálhatja meg a kilátást. A természetes növény- és állatvilággal és a fák madárhangjaival kezdheti azt hinni, hogy a paradicsomba érkezett, amely megbabonázza Önt.

Ezután következik az ebéd a parton, általában pisztráng, amelyet helyben fogtak ki, és helyi hagyomány szerint finom, török stílusban sütöttek. Korlátlan üdítőitalok kísérik az ebédet, és nincs is jobb környezet az üldögélésre, evésre és pihenésre, mint egy vízparti étteremben. Az ebéd után élvezheti a szabadidejét, ahol ismét a séta, a napozás vagy a tóparti vízi sportok lehetőségei közül válogathat.

A kijelölt időben és helyen találkozik idegenvezetőjével, újra csatlakozik autóbuszához, és elindul vissza Belekbe és szállodájába.

Gyakori kérdések

Családbarát ez a program?

Egyedülállók és baráti társaságok is élvezik ennek a gyönyörű túrának a hangulatát.

 

Van elég szórakozás a gyerekeknek?

Minden korosztály élvezi ezt a túrát. A tóparton számos vízisportot űzhetnek, a gyönyörűen biztonságos, hűvös vízben úszhatnak, a kisebb gyerekek csobbanhatnak és szórakozhatnak. Természetesen ha a ferfiak egy kis horgászásra vágynak, ez a lehetőség is adott. A vízben való sznorkelezés csak egy újabb lehetőség ennek a csodálatos területnek a felfedezésére. Katamaránozás és vízisíelés is rendelkezésre áll, és ha csak feküdni szeretne a napsütésben, és a családjának integetni, akkor azt is megteheti.

Mit tartalmaz a jegy?

Először is a transzfert a hotelből oda-vissza luxus légkondicionált járművel. Az hajókirándulás a tavon. Belépés a Nemzeti Parkba, ebéd üdítőitalokkal a tóparton. Professzionális angol nyelvű idegenvezetés az egész túra alatt, valamint az Ön biztosítása.

Mit vigyek magammal?

A fürdőruhát, törölközőt, napkrémet és napszemüveget, valamint kalapot. Bőséges lehetőség van úszásra és napozásra a különféle vízi sportok mellett.

Vigye magával fényképezőgépét, mivel ez a terület kiemelkedő természeti szépségű, kár lenne kihagyni a csodálatos szelfi hátteret! Ne feledje, hogy fényképezőgépét vagy egyéb elektronikus eszközeit szükség esetén vízálló tárolóban tartsa.

Vigyen némi pénzt az extrákra, például a vízi sportokra vagy az ebédtől eltérő frissítőkre és harapnivalókra.

Ne felejtsen el megfelelő lábbelit viselni, mivel lesz egy kis gyaloglás, főleg az autóbuszhoz és vissza.