Ár
Ettől€30.00
Ár

Ettől€30.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Rendszeres Túra
  • All-inclusive Túra
Mentés kívánságlistára
6550
Belek > Pamukkale Túra Belekből

Pamukkale Túra Belekből

Pamukkale talán az egyik legtöbbet fényképezett helyszín egész Törökországban. Biztosan Ön is csodálkozott már a hószerű vízeséseken, amelyek termálvízzel teli medencéket alkotnak, miközben az alatta lévő tóba zuhannak. Pamukkale fordítása gyapotvár, és nem kell csodálkoznia, hogy miért, ha megpillantja a hófehér mészkőmedencéket.

Maga Pamukkale egykor egy ősi gyógyfürdőnek adott otthont, amelyet állítólag maga Kleopátra is látogatott, valamint vonzotta a korabeli gazdagokat és híres embereket, akik pihenni és élvezni akarták a gyógyító vizet. Itt található Hierapolis ősi városa is, amelynek történelme legalább az i. e. 2. századra nyúlik vissza. Mivel a területet a gyógyulni vágyó betegek keresték fel, talán meglepő (vagy nem), hogy egy hatalmas nekropoliszt találnak, amely tele van jól megőrzött szarkofágokkal.

Bővebben ...

Napjainkban a romok még mindig otthont adnak a kellemes Kleopátra medencéjének, amely ásványi anyagokban gazdag, állítólag még mindig rendelkezik bizonyos gyógyító tulajdonságokkal. Még ma is egy kis felárat fizetve élvezheti a termálvizet, és úszhat a város ledőlt oszlopai között, amelyek a medence alját szegélyezik.

Hierapolisban az egyik legérdekesebb maradvány egy olyan templom, amelyet egy hasadék fölé építettek, amely állítólag a pokol kapuja volt. Ez talán a mérgező gázoknak köszönhető, amelyek még mindig a Föld magjának mélyéből szivárognak ki. Ezt a nyílást csak néhány méterre lehet megközelíteni, mivel biztonsági okokból le van zárva.

Ez egy olyan kirándulás, amely alkalmas azok számára, akik szeretnék felfedezni az ország történelmét és geológiai csodáit. Bár ez egy hosszú program, biztosan egyet fog érteni abban, hogy minden percét megéri!

Belek Pamukkale túra ára

A Belekből induló pamukkalei túra ára 30 euró felnőtteknek és 15 euró 4-7 éves gyerekeknek; a négy év alatti gyerekek ingyenesen csatlakozhatnak.

Az ebédet és belépőjegyeket is tartalmazó all inclusive élményért 60 € a felnőtteknek, 30 € a 4-7 éves gyerekeknek, és ismét a négy év alatti gyerekek ingyenesen utazhatnak.

Pamukkale Túra Felnőtt Gyermek
Transzfer És Idegenvezetési Szolgáltatással €30 €15
Transzfer, Idegenvezetés, Ebéd És Belépőjegyek €60 €30

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Kényelmes busz (teljes klímaberendezéssel)
  • Idegenvezetés
  • Biztosítás
  • Ebéd
  • Italok
  • Költőpénz

Belekből Pamukkale túra programja

Készüljön fel a korai indulásra a szállodából. A kora reggeli órákban egy luxus busz fogadja Önt a szállodája előtt, hogy elinduljon a Pamukkale felé vezető útra. Az indulási időpontokat a foglaláskor a szálloda elhelyezkedésének megfelelően erősítjük meg.

Az utazást a lehető legkényelmesebbé teszik az Ön számára, hideg italokat szolgálunk fel, és megállókat tartanak útközben.

Az első pihenőre 06:30 körül kerül sor, ahol svédasztalos reggelit kapnak, amely energiát ad Önöket a napra.

Bővebben …

Érkezés Pamukkale-ba körülbelül 08:30-kor, a forgalomtól függően, a tökéletes időzítésnek köszönhetően még bejárhatja a területet, mielőtt a déli nap túl forróvá válik. Pamukkale-ban körülbelül 5 óra szabadidő áll majd rendelkezésre a travertinák, Hierapolis és Kleopátra medencéjének megtekintésére. Szakképzett idegenvezetője készséggel segít felfedezni a terület történelmét, ha úgy kívánja.

13:30-kor egy kijelölt étteremben találkoznak ebédre (ez egy kis felárral jár), ha úgy dönt, hogy nem él a lehetőséggel akkor még van egy kis ideje mielőtt visszatér az autóbuszhoz.

Miután mindenki felszállt, a buszsofőr rövid utat tesz meg egy helyi borospincéhez, ahol lehetőségük lesz megkóstolni a helyben termelt gyümölcsborokat, és talán még egy-két palackot is vásárolhatnak.

Körülbelül 15:30-kor szállnak fel az autóbuszra, hogy elinduljanak Belek felé. Félúton egy kis pihenőt tartanak, és körülbelül 19:00-ra érnek vissza a szállodájukhoz, ahol elbúcsúznak sofőrjüktől és idegenvezetőjüktől.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Belek Pamukkale túra?

A Belekből induló Pamukkale túra ára 2024-ben 45 € felnőtteknek, 30 € gyermekeknek (4 és 7 éves kor között), 3 éves korig és 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Megéri a hosszú utazást?

Ezt természetesen Önnek kell eldöntenie, de ha már elutaztak egészen Törökországig, mit számít még néhány óra, hogy megnézzék ezt az egyedülálló geológiai csodát? Az utazás már csak egy halványuló emlék lesz, amikor szeretettel gondol vissza a Pamukkale-i látogatására. Ezt a kirándulást mindenki csak ajánlani tudja, és ezt a kirándulást nem szabad kihagyni!

Milyen az utazás Pamukkale városába?

A Taurus-hegységbe utazik, mielőtt a síkságon át Pamukkale felé veszi az irányt, és útközben lenyűgöző kilátás nyílik a hófödte hegyektől az ön előtt elterülő kiterjedt síkságokig. Az autóbusz teljesen felszerelt, kényelmes ülésekkel és légkondicionálóval, az idegenvezető pedig az út során vízzel, teával vagy kávéval fog szolgálni.