Ár
Ettől€20.00
Ár

Ettől€20.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • With Lunch
  • Lunch + Soft Drinks
  • Lunch + Softs + Beer + Wine
Mentés kívánságlistára
6550
Belek > Beleki Kalózhajó Kirándulá

Beleki Kalózhajó Kirándulá

A beleki kalózhajó nem egy átlagos hajókirándulás! Készüljön fel, hogy belekóstolhat a kalóz életmódba, miközben a gyönyörű antalyai partok mentén hajózik! Ez egy szuper mókás kirándulás, amely mindenkiből kihozza a belső kalózt, miközben élvezi a meleg mediterrán vizet.

A kalózhajón töltött nap tökéletes szórakozás és izgalom a pihenéssel és a lenyűgöző tájjal kombinálva. Lehetőség arra, hogy kiszabaduljon a szállodából, és a Földközi-tenger nyugodt vizén pihenjen, érintetlen öblöket látogatva, ahol kiváló lehetőségek nyílnak az úszásra és a búvárkodásra.

Bővebben ...

A gyerekeket egész nap kalózos témájú játékok, kirakók és minidiszkó szórakoztatja, hogy a felnőttek hátradőlhessenek és élvezhessék a napot. A négy különböző szintnek köszönhetően biztosan találnak maguknak egy helyet, ahol elvonulhatnak és pihenhetnek, akár az árnyékban, akár a legfelső fedélzeten napozva. Útközben rengeteg megállóhely van, hogy megmártózhassanak a frissítő vízben.

Beleki kalózhajó-túra ára

A beleki kalózhajó-túra ára 2024-ben 20 € felnőtteknek, 10 € gyermekeknek 7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol idegenvezetés
  • Belépőjegyek
  • Biztosítás
  • Ebéd
  • Italok
  • Költőpénz

Belek kalózhajó kirándulás programja

Indulás közvetlenül a szálloda elől 09:30 körül. Légkondicionált minibusszal / autóbusszal utazik a kikötőbe, ahol a hajó már készen áll az indulásra. Miután megtalálta a tökéletes helyet, ahol Ön és családja hátradőlhet és pihenhet, ki is hajóznak.

A kapitány és a legénység üdvözlése után a kalózhajó a part mentén, Antalya városát érintve indul a kemeri kikötő felé, ahol a fedélzeten felszolgálják az ebédet. Természetesen útközben lesznek olyan megállók, ahol lehetőségük lesz fürdőzni, ugrálni, vagy csak kényelmesen létrán beereszkedni a vízbe. A régió néhány lenyűgöző, érintetlen öblénél megállnak majd, és azon fognak tanakodni, hogy előbb fotózzák a vadregényes partvidéket és utána mártózzanak a mélykék vízbe vagy fordítva.

Bővebben …

Az ebéd nyitott büfé, bőséges választékkal. Kérésre vegetáriánus lehetőségek is rendelkezésre állnak, ezért kérjük, hogy a foglaláskor jelezze, ha bármilyen más étkezési igénye van.

A visszaúton a legénység felpörget egy fokozatot, amikor kinyitják a lenyűgöző hangrendszert, és a kalózmóka komolyan elkezdődik. A gyerekek és a fiatalabb korosztály számára különböző szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre, többek között arcfestés, jelmezbe öltözés, táncbemutatók és játékok.

A kikötőbe visszaérkezve a transzferbusz már várja Önöket, hogy visszautazzanak szállodáikba, ahol kellően elégedetten és kellemes emlékekkel feltöltődve folytassák nyaralásukat.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a beleki kalózhajó kirándulás?

A beleki kalózhajó-túra ára 2024-ben 20 € felnőtteknek, 10 € gyermekeknek 7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Mely napokon indul?

Ez a túra a hét minden napján indul márciustól november végéig. Nagyszerű szórakozás családoknak, egyedülállóknak vagy csoportoknak. Még ha nem is tud úszni, Kemer partvidéke és a Földközi-tenger tiszta kék vize emlékezetessé teszi ezt a napot.

 

Mit vigyek magammal?

Vigyen magával fürdőruhát és naptejet, ez a tökéletes napozási lehetőség, egy törölközőt és napszemüveget. Érdemes némi pénzt az olyan apró extrákra, mint az italok vagy a fagylalt. A fényképezőgép vagy a mobiltelefon is mindig jó ötlet, azokhoz a váratlan pillanatokhoz, amelyeket szeretne megörökíteni az utókor számára. Minden elektronikus eszközt tegyen vízálló tásába, mivel rengeteg olyan fürdőzési lehetőség lesz, ahol az eszközök vizesek lehetnek.