Ár
Ettől€30.00
Ár

Ettől€30.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6535
Belek > Belek Suluada Hajókirándulás

Belek Suluada Hajókirándulás

A Suluada strandjai megérnek egy csodálatos hajókirándulást, és amint elérik a partokat, olyan látványban lesz részük, mint Törökország ezen részén senki másnak. Suluada azt jelenti, hogy „vizes sziget”, és bár ez talán túlzás (hiszen minden szigetet víz vesz körül), a szigetet a természetes forrásokról nevezték el így, amelyek édesvízi forrást jelentenek. Meglepő módon maga a sziget sziklás, de ez drámai hátteret biztosít a hófehér strandoknak és a tenger káprázatos kékjének.

Bővebben ...

A Suluadára kirándulva megtapasztalhatja a lenyűgöző fehér homok érzését a lábujjai között, és élvezheti az evezést vagy az úszást a Földközi-tenger áttetsző türkizkék vizében. Ez a kirándulás olyan érzést fog kelteni, mintha egy trópusi szigeten járt volna, ahol a vizek bővelkednek érdekes tengeri élőlényekben, amelyek ideálisak a búvárkodáshoz.

A hajóról a sziget minden szépségét megtapasztalhatja, ahogy közeledik, és ha megérkezik, könnyedén leszállhat a hajóról, hogy felfedezze a strandokat. Ez a legjobb hajókirándulás, és sehogy sem fogható a többihez!

Belek Suluada hajókirándulás túra ára

A Belekből induló Suluada hajótúra ára 2024-ben 30 € felnőtteknek, 20 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Idegenvezetés
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Italok
  • Költőpénz

Belek Suluada hajókirándulás programja

Reggel a szálláshelyéről indul légkondicionált autóbusszal az adrasani kikötőbe. Adrasan egy festői török falu a tengerparton, és itt szállnak hajóra a Suluada-sziget felé vezető útra.

Bővebben …

A fedélzeten WC-ket és büfét is talál, ahol frissítőket és harapnivalókat árulnak. Árnyékos ülőhelyek és egy tágas napozóterasz szolgálja az önök kényelmét.

A nap folyamán a szigethez közel különböző pontokon lehorgonyoznak, és lehetőségük lesz úszni, búvárkodni vagy evezni. Lesz egy megálló a sziget déli partján, majd egy újabb pihenő az északi parton. Miután a fedélzeten barbecue-ebédet szolgálnak fel, a hosszú évek eróziója során kialakult sziklaképződményhez indulnak, ahol a sziklák egyik oldaláról a másikra átúszhatnak.

Innen visszahajóznak az adrasani kikötőbe, hogy elbúcsúzhassanak a hajó kapitányától és üdvözölhessék a buszsofőrt. Visszautazik az eredeti felvételi pontra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Belek Suluada hajókirándulás?

A Belekből induló Suluada hajótúra ára 2024-ben 30 € felnőtteknek, 20 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Könnyű fel- és leszállni a hajóra?

Igen, a hajót lépcsőkkel látták el, amelyek a tengerbe vezetnek, így könnyű a vízbe való ki- és beszállás.

Mit vigyek magammal a programra?

Győződjön meg róla, hogy felkészült a tengeren töltött napra fürdőruhával, törölközővel és természetesen egy jó naptejjel. Nagyra értékelhet egy kalapot, ha a fedélzeten szeretne ülni, és persze ne felejtse el a fényképezőgépet sem a mesés jelenetekhez!

Szükségem van költőpénzre?

Előfordulhat, hogy a fedélzeten vásárolni szeretne néhány rágcsálnivalót vagy italt, ezért gondoskodjon arról, hogy legyen Önnél némi pénz a személyes kiadásokra.

Vannak illemhelyek a hajón?
Igen, a fedélzeten talál WC-t.

Nem tudok úszni, érdemes elmennem?

Bár ez a kirándulás nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnek úszni, ugyanolyan élvezetes azoknak is, akik nem szeretnek. A strandok vize sekély és ideális az úszásra. A táj, amelynek szemtanúja lesz, páratlan, így miért ne ragadná meg a fényképezőgépét, és dőljön hátra, hogy élvezze a programot!