Ár
Ettől€20.00
Ár

Ettől€20.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6538
Belek > Belek Törökfürdő

Belek Törökfürdő

A törökfürdő a világ gyógyfürdői által elfogadott népszerű módszerré vált, és nem csoda, hogy képes ellazítani a testet és a lelket. Történelmileg a hammamokat nemcsak a test tisztítására és az elme ellazítására használták, hanem a társadalmi és politikai tevékenység központjaiként is.

Bővebben ...

Több, mint egy nyaralási élmény, évszázadok óta életforma Törökországban, amikor a család különböző időpontokban látogatta, beleértve a gyerekeket is. A feleségek társadalmi összejövetelként, és különböző időpontokban a férjek is részt vettek rajta.

Nem csak egy csodálatos érzéki élmény, hanem a barnaságot is fokozza. Nem csoda, hogy a hagyományos törökfürdő vagy Hammam a legtöbb ember nyaralási kívánságlistáján szerepel! Kövesse a szultánok és ágyasaik nyomdokát egy olyan fürdőélményben, amelyet nem szabad kihagyni. Manapság inkább a turisták keresik fel őket, akik meg akarják tapasztalni a boldogító kikapcsolódást.

Beleki törökfürdő ára

2024-ben a beleki törökfürdő ára 20 € felnőtteknek, 15 € gyermekeknek (6 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekek számára pedig ingyenes.

Típus Kor Ár
Felnőtt 13 éves kortól €20
Gyermek 6 – 12 éves korig €15
Csecsemő 0 – 5 éves korig Ingyenes

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Szauna
  • Habmasszázs
  • Olajos masszázs
  • Papucs, törölköző, szappan
  • Költőpénz
  • Extra masszázsok

Beleki törökfürdő programja

A Hamam a nyári szezonban a hét minden napján 09:00 és 18:00 óra között, télen pedig a legtöbb napon nyitva tart. Így Ön előre szabadon megválaszthatja a felvételi időpontot. Amikor megérkezik a Hamamba, egy angolul beszélő idegenvezető fogadja Önt, és az öltözőhelyiségbe kíséri. Egy kis tájékoztató beszélgetést tartanak az Ön kényelme és nyugalma érdekében. Ott megkapja a saját személyes hamam köntösét, amelyet a kezelés alatt használhat, valamint papucsot és a személyes öltözőszekrényének kulcsát. Itt elzárva tarthatja a ruházatát és az esetlegesen magával hozott személyes tárgyait.

Bővebben …

Az első lépés a pórusok megnyitása, a bőr megszabadítása a felszíni méreganyagoktól. A gőzkamrába vagy szaunába viszik, ahol a hő hatására megnyílnak a pórusok és ellazul. Ez a kezdeti fázis általában körülbelül 15 percig tart, és csupán a bevezetője az elkövetkező élvezeteknek.

Miután pórusai megnyíltak és a tisztítási folyamat megkezdődött, szakképzett személyzetünk a Hamamba kalauzolja Önt, ahol a fűtött köldökkő várja Önt. A követ több márványülés veszi körül, vízcsapokkal és hagyományos hamam edényekkel, amelyekből hűs vizet önthet magára, ha túl forrónak érzi a testét. Amíg a márványkőn várakozik, megfigyelheti a folyamatot az Ön előtt kezelt személynél. Ez az autentikus élmény felkészíti Önt a tisztítás és hámlasztás idejére.

Masszázsok
Amikor Önre kerül a sor, a masszőr a köldökkőhöz hívja Önt egy testradírozásra vagy hámlasztásra. A pórusait megnyitva és méregtelenítve a masszőr egy új súrolókesztyűvel távolítja el a felesleget. Ez egy tetőtől talpig tartó élmény, amely élénkíti a bőrt és segíti az új bőrsejtek kialakulásának elősegítését. A peeling befejeztével az elhalt bőrt leöblítjük, és megkezdődik a következő szakasz.

Ez az a varázslatos pillanat, amikor a masszőr egy darab Hamam szappant és egy hosszúkás párnahuzatnak tűnő zsákot használ. Ezzel a legkönnyebb habot képezni és az egész testet beborító habbal jól átmasszírozzák Önöket. A testradírozás után meg fog lepődni a hab könnyedségén. Miután a testet ezzel a módszerrel megtisztították, készen áll a végső procedúrára..

Funn testmasszázs
Amikor a tisztítás befejeződött, egy pihenőhelyre vezetik, ahol várhatja, hogy sorra kerüljön a masszázságyakon. Amíg várakozik, egy ingyenes teát vagy vizet kínálnak. Ezután a masszázs részlegbe lép, ahol masszőre már várja, hogy befejezze a Hamam-eljárást. Az ágyak lehetnek csoportosan, vagy ha jobban tetszik egyenként. Az illatos olajat az újonnan megfiatalított bőrére kenik. Ez egy teljes testmasszázs a hajszálai tövétől a lábujjai hegyéig. Ha egyszer megtapasztalta a törökfürdőnek ezt a részét, valamikor újra el fog menni.

Az olajos masszázs körülbelül 30 percig tart. Mindvégig képzett, professzionális masszőr kezében van, ha a törökfürdő ezen szakasza alatt el is aludhat.

Amikor a teljes test olajos masszázs befejeződött, visszakísérik a szekrényéhez, hogy átöltözzön, és egy pihentető, aromás török teát vagy kávét kap, amíg várakozik a járműre, hogy visszavigye Önt az eredeti felvételi pontra.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a beleki törökfürdő?

2024-ben a beleki törökfürdő ára 20 € felnőtteknek, 15 € gyermekeknek (6 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekek számára pedig ingyenes.

Kinek ajánlott?

A törökfürdő csodálatos élményt nyújt minden korosztály számára. Javasoljuk, hogy viselje fürdőruháját, és a hamam törülközőjét. Ez a saját kényelmét szolgálja az eljárás során.

A törökfürdő után ne tervezzen túl sok mindent, és semmiképpen ne zuhanyozzon vagy ússzon, ha teheti, mivel a masszázsból származó olajok ez idő alatt dolgoznak, hogy tökéletes ragyogást és barnulásra kész bőrt adjanak Önnek. Ezért javasoljuk, hogy a törökfürdőt a nyaralás elején vegye igénybe, hogy a barnulás hetekkel tovább tartson, és a bőre még inkább ragyogni fog.

Mikor mehetek?

A nyári szezonban a hét minden napján, 09:00 és 18:00 között bármikor.

Mit vigyek magammal?

Viseljen fürdőruhát, és könnyű ruhát a felette. Hamam papucsot kap, így a lábbeli nem lényeges. Vigyen magával pénzt, mivel a hamamhoz használt termékek a kezelés befejezése után megvásárolhatók. Fényképek is készülhetnek, ezek természetesen opcionális extrák.

Miért érdemes törökfürdőzni?
Először is a fent említett okok miatt, az új, ragyogó bőrsejtek elősegítik az egészségesebb, hosszabb ideig tartó barnulást, de ennél sokkal fontosabb a törökfürdő által nyújtott jó közérzet. A pihenés és a kikapcsolódás érdekében a törökfürdő bármikor a maga nemében ott van. Ó, és említettük már az ár-érték arányt? Hasonlítsa össze az árakat egy tipikus brit vagy európai szaunával vagy gyógyfürdővel.