Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6550
Belek > Water Hill Vízipark Belekből (volt Aqualand)

Water Hill Vízipark Belekből (volt Aqualand)

Az Aqualand maga Belekben található, így csak egy rövid autóútra van a szállodától. Persze, mivel az üdülőhely olyan nagy, túl messze van ahhoz, hogy gyalog menjen, ezért miért ne élvezné a luxust, ha egy transzfert biztosítanak Önnek „háztól házig”, előre kifizetett jegyekkel, amelyek garantálják a belépést a parkba?!

Az Aqualand nem sokkal 2000 előtt épült, és az akkoriban híressé vált eredeti aquaparkok minden szórakozását kínálja. Az összes csúszdát jól karbantartották és felújították az évek során, ami modern hangulatot kölcsönöz a parknak. A 6000 vendég befogadóképességével, képzelheti mekkora területet fed le.

Bővebben ...

A lazy riverrel, őrült zuhatagokkal és egy nagy hullámmedencével büszkélkedő Aqualand az egyik legjobb választás a környék vízi parkjai közül, csúszdákkal és szórakozási lehetőségekkel, amelyek a család minden tagjának tetszeni fognak. Vannak csúszdák az adrenalinfüggők számára a fekete lyuktól a kamikazeig, valamint a kisgyerekeknek és a pihenni vágyó felnőtteknek is alkalmas szórakozási lehetőségeket kínálnak.

A park természetesen öltözőkkel és zuhanyzókkal felszerelt, a kényelem érdekében, valamint éttermek és büfék sokaságával találkozhat, amelyek egész nap meleg és hideg ételeket szolgálnak fel. Emellett olyan üzleteket is talál, ahol minden olyan napozáshoz szükséges dolgot megvásárolhat, amit esetleg elfelejtett magával vinni.

Egy nap az aquaparkban a gyerekek és a fiatalabbak szórakoztatásának biztos módja, és egy szuper mókás program, ahol emlékeket szerezhetnek, miközben lecsúsznal a csúszdákon a frissítő medencékbe, vagy a számos napozóterasz egyikén napoznak.

Water Hill Vízipark ára Belekből

Water Hill Vízipark ára 2024-ben szállodai transzferrel Belekből 45 € felnőtteknek, 35 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 3 éves korig és 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Belépőjegyek
  • Ebéd
  • 1 üdítőital
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Egyéb italok

A csúszdapark programja

A szálloda elől kisbusz veszi fel Önöket, mely egészen a park bejáratáig viszi. A park 09:00 és 18:00 óra között tart nyitva az árban benne van a belépőjegy. Amennyiben szeretné bármikor visszatérhetnek a szállodájukba a transzfer a kijáratnál várja Önöket.

Bővebben …

A parkon belül az összes csúszdát használhatja, és a belépőjegy árát tartalmazó könnyű ebédet és 1 italt is kap. Minden további snack vagy ital külön fizetendő.

Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze ezt a kalandot!

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Water Hill Vízipark Belekből?

Water Hill Vízipark ára 2024-ben szállodai transzferrel Belekből 45 € felnőtteknek, 35 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 3 éves korig és 3 év alatti gyermekeknek ingyenes.

A gyerekek ingyen léphetnek be a parkba?

A 4 és 12 év közötti gyerekek kedvezményesen, a 3 éves vagy annál fiatalabb gyerekek pedig ingyenesen léphetnek be a parkba.

El tudom zárni az értékeimet?

Igen, a parkban zárható szekrények állnak rendelkezésre, ha bármit el szeretne zárni.

Van külön terület a kisebb gyerekeknek?

Igen, van egy külön kijelölt terület a kisebb gyermekek számára, ahol a sekélyebb vizekben játszhatnak a koruknak megfelelő csúszdákon. A parkban a gyerekeket mindig kísérőnek kell kísérnie.

Vannak úszómesterek a parkban?

Igen, a parkban szakképzett úszómesterek dolgoznak, ettől függetlenül a gyermekeket mindig felügyelni kell.