Ár
Ettől€30.00
Ár

Ettől€30.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6526
Belek > Belek Hajókirándulás

Belek Hajókirándulás

Nyaralásának talán legnyugodtabb pihenését a Földközi-tenger azúrkék vizén, egy luxusjachton a part mentén hajókázva töltheti. Miközben hallgatja a hajó orrához csapódó hullámok lágy csobogását, gyönyörködhet a lenyűgöző partvonalban ahogy elhaladnak mellette, vagy a nyílt víz felé fordíthatja a fejét, és láthatja az Ön előtt elterülő türkizkék tengert.

Lehetőségük lesz többször megmártózni, lehorgonyoz a hajó és a platformjáról könnyedén belemehet a hűsítő vízbe. Nem fog tudni ellenállni, a kristálytiszta türkizkék víz hívogatásának. Ha mégis a kényelmes pihenést választja a fedélzetről nézheti a fürdőzőket, ahogy élvezik a tenger símogatását a bőrükön.

Bővebben ...

Az Ön kényelme érdekében a fedélzeten WC és zuhanyzó áll rendelkezésre, valamint ülő- és napozóhelyek, megfelelő árnyékos területekkel. A fedélzeten egy kis bár is található, amely egész nap italokkal és harapnivalókkal szolgál, felár ellenében.

A part mentén hajózva láthatja majd Phaselis lenyűgöző öbleit, ahol gyönyörködhet ebben az ősi városban, amely egészen a vízpartig ér. Meglátogatják a nyugodt Cennet öblöt is mely találóan, magyarul Mennyei öblöt jelent. Kiriş öbölnél el fog ámulni a sziklaalakzatokon, amelyeket évezredek alatt a hullámok a puha homokkőbe formálva alakítottak ki.

Ez a kirándulás lehetőséget kínál arra, hogy elmeneküljön a nyüzsgő üdülőhelyek elől, pihenjen és lazítson. Azoknak, akik igazán kikapcsolódni szeretnének, ez egy kihagyhatatlan kirándulás!

Belek Yacht túra ára

A Belek hajókirándulás ára 2024-ben 30 € felnőtteknek, 20 € gyermekeknek (7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű idegenvezető
  • Ebéd
  • Hajókirándulás
  • Biztosítás
  • Költőpénz
  • Minden ital

Belek hajókirándulás programja

A jachtja 10:00-kor indul a kikötőből, így Önt a beleki szállodából kellő időben felveszik, hogy felszállhasson a fedélzetre. Minden időpontot a foglaláskor a szálloda pontos elhelyezkedésének megfelelően megerősítünk. A transzfer egy kényelmes, légkondicionálóval teljesen felszerelt autóbusszal történik.

Bővebben …

Miután kihajózott, a nap első fürdőzése a Mennyei – öbölnél lesz. Itt körülbelül 45 perc áll majd rendelkezésére az úszásra, mielőtt kihajózik a Phaselis öböl felé. Az ebédet a fedélzeten fogyaszthatják el, majd körülbelül egy óra szabadidő következik, hogy kedvükre úszhassanak vagy pihenhessenek. A nap utolsó állomása a Kiriş-öböl lesz, ahol megtekinthetik a híres Kalóz-barlangot, és úszhatnak a csodálatos sziklaalakzatokkal a háttérben.

A kikötőbe való visszaérkezés körülbelül 16:00-kor lesz, amikor is leszállnak a hajóról, és felszállnak az autóbuszra, hogy visszautazzanak a szállodába, éppen időben az esti vacsorához.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Belek Hajókirándulás?

A Belek hajókirándulás ára 2024-ben 30 € felnőtteknek, 20 € gyermekeknek (7 és 12 éves kor között), 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Ez egy "all inclusive" utazás?

Ebédet biztosítanak a fedélzeten, de az italok valamint a rágcsálnivalók külön fizetendőek.

Van árnyék a fedélzeten?

Vannak napozóteraszok és árnyékos ülőhelyek, ha a déli napsütés elől szeretne elmenekülni.

 

Mit vigyek magammal?

A legfontosabb, hogy szüksége lesz fürdőruhára és naptejre, valamint az italok megvásárlásához költőpénzre.

Ez a túra alkalmas gyermekek számára?

Bár a fedélzeten szívesen látjuk a gyerekeket, ne feledje, hogy ez egy pihentető hajókirándulás, és a nagyon kicsi gyerekeket nem sok minden fogja lekötni. Ennek ellenére ők is megérdemelnek egy napot a tengeren!