Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • 2 Hour Safari
  • 3.5 Hour Safari
Mentés kívánságlistára
6520
Kappadókia > Kappadókia Jeep Szafari

Kappadókia Jeep Szafari

Ez egy magas adrenalinlöketű program Kappadókia holdbéli tájának felfedezésére. A 4×4-es terepjárók tökéletesek a terület poros ösvényein való utazáshoz, és biztos, hogy élvezni fogja a hajába fújó szél izgalmát, miközben az összes híres látnivalót megnézi.

A jeep-ek elhalványulnak a tündérkémények és a nagy sziklaalakzatok mellett, amelyeket ezen a túrán testközelből is megismerhet. A völgyek poros ösvényein a természetes földtömegek között fog autózni, így olyan módon láthatja őket, ahogyan másképp talán nem is lehetne.

Bővebben ...

Számos lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, akik egy nyitott tetejű jeep-pel szeretnék felfedezni a területet. Választhatnak egy egész napos felfedezőutat vagy néhány órát a délutánból. Csatlakozhat a konvojhoz a többi vendéggel együtt, vagy bérelhet egy privát járművet, amely lehetővé teszi, hogy csak a saját társaságával utazhasson.

Bármelyik utat is választja, minden bizonnyal izgalmas élményben lesz része, hiszen olyan utakra és ösvényekre juthat el egy nagyszerű közlekedési eszközzel, amelyekkel a turistabuszok nem tudnak megbirkózni. Egy helyi idegenvezető lesz Önökkel, és a sofőrjük teljesen képzett szakember, aki gondoskodik arról, hogy a kappadókiai „szafarin” a lehető legjobb élményben legyen részük.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezen a szafarin nem fognak zsiráfok, oroszlánok vagy tigrisek megjelenni!

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 10:00 – 13:00 / 17:00 – 21:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, ebéd, sofőr
📌 Információ 4×4 Land Rover, Love & Rose völgyek

Kappadókia jeep szafari ára

2024-ben a kappadókiai jeep szafari túra ára 45 €/fő.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Land Rover Defender jeep
  • Sofőr
  • Biztosítás
  • Költőpénz

Kappadókia dzsip szafari programja

A szállodától vagy a közeli felvételi ponttól 09:30 körül veszik fel Önt, ahol a sofőr bemutatkozik, mielőtt elindul a konvojjal és a többi vendéggel való találkozásra. Az idegenvezetője a helyszínen lesz, hogy üdvözölje Önt és adjon néhány alapvető információt az útvonalról és a kappadókiai jeep szafari szabályairól.

Az első megálló a Galambok völgye lesz, amely a környéken szabadon élő galambok nagy száma miatt kapta a találó nevet. A helyiek sok lélegzetelállító órát töltenek azzal, hogy bemásznak a barlangokba, ahol a galambok fészkelnek, hogy összegyűjtsék a madarak által hátrahagyott ürüléket ami értékes komposzt-összetevő.

Bővebben …

A következő megálló Ibrahimpaşa lesz. Bár ezen a területen nincsenek sziklaképződmények, az autentikus kőházak lenyűgözőek lesznek, mielőtt továbbindulnánk Ortahisar felé. Itt egy várat talál, amely uralja a falut, amelyet egykor védett. Természetesen sok földalatti alagút és folyosó vezet a várba és a várból, lehetővé téve a menekülést háborús időkben. Innen lélegzetelállító panoráma nyílik a tündérkéményekre és az egykor aktív vulkánra, amely a régióban található geológiai csodákért felelős.

Az utolsó előtti megálló Mustafapaşa faluban lesz, mielőtt továbbindulnánk a Gomeda-völgybe, amely egy tipikus kappadókiai völgy. Látni fog néhány érdekes sziklaalakzatot, amelyeket az ősi vulkánkitörés és az évezredes erózió alakított ki.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kappadókia jeep szafari?

2024-ben a kappadókiai jeep szafari túra ára 45 €/fő.

Milyen egyéb túralehetőségek állnak rendelkezésre a jeep-ekkel?

Ha nem szeretne egy teljes napot autókázással tölteni, érdeklődjön a 2 órás túra, a naplementés túra vagy a privát túra iránt. A foglalási csapat szívesen segít Önnek megszervezni a legmegfelelőbb túrát.

Hányan lesznek egy jeep-ben?

Az autókat úgy építették, hogy 10 utasnak és a sofőrnek legyen helyük, azonban a vendégek létszáma 7/8 főre korlátozódik.

Biztonságosak a járművek?

Land Rover járművek, így minden terepen való közlekedésre alkalmasak. Fel vannak szerelve biztonsági övvel, és minden sofőrnek van tapasztalata a terepjáró vezetésben.

Ez a túra akadálymentesített a kerekesszékkel?

Amennyiben könnyen be- és ki tud szállni a járműből szívesen látjuk. Kerekesszékek sajnos nem férnek be a járműbe.

Vannak korlátozások?

A kirándulás jellegéből adódóan nem ajánlott várandós kismamáknak vagy olyan vendégeknek, akiknek komoly hátpanaszaik vannak.