Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6516
Kappadókia > Túrázás Kappadókiában

Túrázás Kappadókiában

A túrázás Kappadókiában sokkal jobb módja annak, hogy valóban megismerje a régió csodáit, mivel a sétaútvonalakat járva olyan területekre juthat el, amelyek autóval vagy busszal nem érhetők el. Ez egy nagyszerű program azoknak, akik élvezik a kalandot, és a túrázás élményét.

Ez a gyalogtúra nem csak a földutakon való túrázásról szól, hanem arról is, hogy útközben meglátogat néhány nagyszerű látnivalót. Közel kerülhet a föld alatti házakhoz, vulkanikus tájakon lépkedhet, és láthatja a ritkán elérhető természeti kincseket. A túra során gondoskodnak arról, hogy a legjobb helyzetekből tudjon fotózni, hogy olyan fényképeket készíthessenek, amelyeket a legjobb útikönyvek is megirigyelnek. Természetesen mindezt úgy, hogy közben egy helyi vezető kíséri, aki úgy ismeri az útvonalakat és ösvényeket, mint a saját tenyerét.

 

Bővebben ...

Mivel ez egy egésznapos túrázás, körülbelül 7 órán át lesz az ösvényen. Természetesen az út során lesznek kényelmes szünetek, és rengeteg lehetőség arra, hogy feltöltsék a vizes palackokat, vagy vásároljanak egy forró italt az egyik helyi faluban. A túraprogramban részletezett útvonal egy javasolt útvonal, amely a helyszínen a társaság és a túravezető egyetértésével megtárgyalható.

Ez tényleg a legjobb módja Kappadókia felfedezésének, egy jó csapattal való közös élmény megosztása.

Kappadókia túrázás ára

2024-ben a Kappadókia túrázás ára 35 € személyenként.

 

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Idegenvezetés
  • Biztosítás
  • Költőpénz

Kappadókiai túrázás programja

Egy előre megbeszélt az Ön által kiválasztott találkozási ponton a helyi, regisztrált idegenvezető fogadja és üdvözli Önt. A találkozó időpontja közvetlenül napfelkelte előtt van, és amint a társaság minden tagja készen áll, elindulnak az első túrára.

Az első útvonal a Kard-völgyön keresztül vezet, ahol meglátogatják a sziklatemplomokat és a galambdúcokat. Idegenvezetője szívesen beszélget majd Önökkel séta közben, és mesél a helyi történelemről és kultúráról, amelyet egyébként nem biztos, hogy máshonnan hallanának vagy esetleg elolvasnának. Ahogy tovább túrázik, eléri a Vörös- és Rózsa-völgyet, amelyet a sziklaalakzatok (gyakran tündérkéményeknek nevezett) rózsaszínes árnyalatai miatt neveztek el így. Mivel a völgy tele van rejtett barlangokkal, amelyek között sziklatemplomok is találhatók, biztosan fel akarja majd fedezni a völgyet kívül és belül is.

Bővebben …

Ez a napnak egy remek pontja arra, hogy tartson egy megérdemelt pihenőt, és gyönyörködjön a völgyekre és a sziklaalakzatokra nyíló mesés kilátásban. Fakultatív extra lehetőségként itt megebédelhet, vagy egyszerűen csak sétálhat az autentikus házak között.

A túra ezután Çavuşin faluba vezet, amely a kolostoráról híres, amelyet görög szerzetesek építettek, vagy inkább vájtak a sziklákba a 6. században. Innen lehetőségük lesz továbbmenni a Szerelem-völgybe, vagy megkezdhetik a visszautat Göremébe.

Közvetlenül a naplemente után érkeznek vissza, kissé fáradtan, de elégedetten, hogy egyedülálló és szórakoztató módon fedezte fel Kappadókiát.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a kappadókiai túrázás?

2024-ben a Kappadókia túrázás ára 35 € személyenként.

Vihetek csomagolt ebédet?

Van egy tervezett ebédmegálló, ahol le lehet ülni egy helyi étteremben, vagy ha szeretné, akkor útközben is piknikezhet. A választás az Öné.

Kerekesszékkel közlekedők számára is megközelíthető?

A kirándulás jellegéből adódóan nem ajánljuk mozgáskorlátozottaknak. Babakocsisok és kisgyermekek számára sem alkalmas, mivel lényegében a „kitaposott ösvényen” kell majd sétálniuk.

Nehéz túra?

Ez egy kényelmes útvonal, amely még az első túrázók számára is kényelmes lesz. Győződjön meg róla, hogy van magánál víz a hidratáláshoz, és élvezni fogja a sétát a kappadókiai terepen.

Van valami, amit be kell kalkulálnom a költségvetésbe?

Fakultatív extraként vásárolhat ebédet, vagy némi könnyű frissítőt. Belépődíjjal nem kell számolnia, de néhány alapvető szuvenírre vagy helyi kézműves termékre érdemes lehet vinni egy kis költőpénzt.

Mi történik, ha használnom kell a W.C.-t?

Ez egy autentikus túraélmény, de a helyi falvakban lesz lehetőségük használni mellékhelyiséget útközben.